Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3061   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 03/02/2015 - 19:08

Κα η ζημιά που μπορει να κανεις στο κινητό ειναι πολύ μεγαλύτερη απο 40ευρω...επισης τι συγκρίνεις το γνήσιο δέρμα κ την τέλεια σχεδίαση για να ειναι λειτουργική με κατι που ναι μεν κοστίζει το 1/6 αλλα σε ένα μήνα θα ειναι για πέταμα...

Ενώ η αυθεντική θήκη με την "τέλεια" σχεδίαση και το "γνήσιο" δέρμα, μετά από ένα μήνα είναι...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3062   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/02/2015 - 19:36

Μετά απο αναμονή ενός μήνα και κάτι, τελικά παρέλαβα μια απομίμηση της δερμάτινης θήκης της Apple σε midnight blue χρωματισμό. Παραθέτω κάποιες φωτό:

Συσκευασία (Μπροστά)

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981883.187530.jpg

Συσκευασία (Πίσω)

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981907.408723.jpg

Η θήκη (έξω πλευρά)

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422980973.897982.jpg

Η θήκη (μέσα πλευρά)

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981021.871186.jpg

Λοιπόν σε γενικά γραμμές ειναι μια πολυ καλή θήκη (εάν κάποιος δεν ειναι διατεθειμένος να δώσεις τα 49 ευρώ που ζητάει η Apple) αλλα παρόλα αυτά έχει κάποια μείον.

Στη παρακάτω εικόνα φαίνεται καθαρά ενα defect της θήκης. Για να είμαι ειλικρινής σε αυτό το χρωματισμό τουλάχιστον δε φαίνεται καθόλου.

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981197.809977.jpg

Ενα άλλο μειονέκτημα ειναι ότι τα κουμπιά πατιούνται αρκετά δύσκολα. Βέβαια δε ξέρω εάν μαλακώσει το δέρμα και διορθωθεί λίγο η κατάσταση.

Φωτό με τη θήκη φορεμένη εντός των ημερών. Παραθέτω και λινκ : http://pages.ebay.co...id=390991744190

Μια χαρά είναι για 5-6 φορές να σου φύγει η κ@υλα. Και για παραπάνω μη σου πω. Σιγά μην δίνεις για κάθε θήκη 50€. Μεγειες και ευχαριστούμε για το link. Από οτι είδα έχει και της σιλικόνης σε όλα τα χρώματα.

Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 03/02/2015 - 19:37

#3063   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 19:50

Καλησπέρα παίδες!

Έχω φάει τον τόπο να βρω ένα kit το οποίο έχει μπρος (μπορεί και πίσω) γυαλί και ένα frame το οποίο κουμπώνει μπροστά για να μην φαίνεται η διαφορά οθόνης και back cover... Μήπως θυμάστε ποια είναι;

#3064   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 03/02/2015 - 19:57

Μετά απο αναμονή ενός μήνα και κάτι, τελικά παρέλαβα μια απομίμηση της δερμάτινης θήκης της Apple σε midnight blue χρωματισμό. Παραθέτω κάποιες φωτό:
Συσκευασία (Μπροστά)
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981883.187530.jpg
Συσκευασία (Πίσω)
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981907.408723.jpg
Η θήκη (έξω πλευρά)
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422980973.897982.jpg
Η θήκη (μέσα πλευρά)
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981021.871186.jpg
Λοιπόν σε γενικά γραμμές ειναι μια πολυ καλή θήκη (εάν κάποιος δεν ειναι διατεθειμένος να δώσεις τα 49 ευρώ που ζητάει η Apple) αλλα παρόλα αυτά έχει κάποια μείον.
Στη παρακάτω εικόνα φαίνεται καθαρά ενα defect της θήκης. Για να είμαι ειλικρινής σε αυτό το χρωματισμό τουλάχιστον δε φαίνεται καθόλου.

attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1422981197.809977.jpg
Ενα άλλο μειονέκτημα ειναι ότι τα κουμπιά πατιούνται αρκετά δύσκολα. Βέβαια δε ξέρω εάν μαλακώσει το δέρμα και διορθωθεί λίγο η κατάσταση.
Φωτό με τη θήκη φορεμένη εντός των ημερών. Παραθέτω και λινκ : http://pages.ebay.co...id=390991744190

Και να μου την χάριζαν δεν την έβαζα.
Ειναι χάλια ποιότητα και για ενα τόσο ακριβό κινητό μια γρατζουνιά να κάνει αντίο.
45€ και γνήσια μονο!αυστηρα,
Και θα έπρεπε να ειναι υποχρεωτικό !διοτι κάποιοι δεν κατάλαβενετε για κανέναν λόγο.
Και δεν δέχομαι οτι δίνουμε 900€ και μας φαίνεται ακριβή η γνήσια θήκη 45€!
Αλλα ειναι αυτο που εχω πει παλαιότερα .
Πολλοί έχουν iPhone και κάνουν αναπάντητες και call me back και κλειστά δεδομένα.
Ελλαδαραααααα
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#3065   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:00

Ενώ η αυθεντική θήκη με την "τέλεια" σχεδίαση και το "γνήσιο" δέρμα, μετά από ένα μήνα είναι...

Ακριβώς.

Μια χαρά είναι για 5-6 φορές να σου φύγει η κ@υλα. Και για παραπάνω μη σου πω. Σιγά μην δίνεις για κάθε θήκη 50€. Μεγειες και ευχαριστούμε για το link. Από οτι είδα έχει και της σιλικόνης σε όλα τα χρώματα.

Δε κάνει τίποτα. Τις έβαλε αφού ειχα παραγγείλει. Όποτε τωρα που θα παραγγείλω και μια καφέ δερμάτινη θα πάρω και μια σιλικόνης.

#3066   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:00

Καλησπέρα παίδες!

Έχω φάει τον τόπο να βρω ένα kit το οποίο έχει μπρος (μπορεί και πίσω) γυαλί και ένα frame το οποίο κουμπώνει μπροστά για να μην φαίνεται η διαφορά οθόνης και back cover... Μήπως θυμάστε ποια είναι;

Aυτη λες?

#3067   WizeMan

WizeMan

iPH Enthousiast

• 541 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:03

Με έφτιαξες πολύ άσχημα τώρα! Ευχαριστώ, φίλε!!!

#3068   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:08

Ειναι χάλια ποιότητα και για ενα τόσο ακριβό κινητό μια γρατζουνιά να κάνει αντίο.
Και θα έπρεπε να ειναι υποχρεωτικό !διοτι κάποιοι δεν κατάλαβενετε για κανέναν λόγο.
Πολλοί έχουν iPhone και κάνουν αναπάντητες και call me back και κλειστά δεδομένα.
Ελλαδαραααααα

Στεβο δε με γνωρίζεις και δε σε γνωρίζω όποτε να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς. Η ποιότητα ειναι αρκετά καλή (προφανώς δεν έχεις δει καν απο κοντά η αυτή που έχεις δει ήταν τελείως χάλια) και τα χρήματα πολυ πιο λογικά απο τα 49 που ζητάει η Apple. Σου ξαναλέω έδωσα 970 όχι 900 αλλα το θεωρώ βλακεία να χαλάω χρήματα σε θήκες που τις αλλάζω συνέχεια γιατί τις βαριέμαι.

υ.γ. σε πληροφορώ ότι ειχα iPhone 3GS (μόλις το είχε φέρει η Vodafone) σε ηλικία 16,17 χρονων με πάγιο κανονικά

#3069   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:22

Οι elago ειναι καλές παιδιά ; stevo ;;;;;

#3070   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:31

Οι elago ειναι καλές παιδιά ; stevo ;;;;;

Αδιάφορες ....

#3071   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:32

Στεβο δε με γνωρίζεις και δε σε γνωρίζω όποτε να προσέχουμε τους χαρακτηρισμούς. Η ποιότητα ειναι αρκετά καλή (προφανώς δεν έχεις δει καν απο κοντά η αυτή που έχεις δει ήταν τελείως χάλια) και τα χρήματα πολυ πιο λογικά απο τα 49 που ζητάει η Apple. Σου ξαναλέω έδωσα 970 όχι 900 αλλα το θεωρώ βλακεία να χαλάω χρήματα σε θήκες που τις αλλάζω συνέχεια γιατί τις βαριέμαι.
υ.γ. σε πληροφορώ ότι ειχα iPhone 3GS (μόλις το είχε φέρει η Vodafone) σε ηλικία 16,17 χρονων με πάγιο κανονικά

Δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω απλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κάποιος που εχει λεφτά να πάρει κατι τόσο ακριβό δίνει τόσα λίγα να το προστατέψει ;

#3072   pens

pens

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/02/2015 - 20:42

Ελλαδαραααααα

Συμφωνώ με το stevo. Βεβαία δεν είμαι τόσο απόλυτος. Όπως είπα και παλιότερα το κινητό το είχα αγοράσει μαζί με τη μαύρη δερμάτινη της apple. Εδώ και τέσσερις μήνες είχα δοκιμάσει πάνω από 4 θήκες και καμία δε κράτησα πάνω από 3 μέρες. Η αίσθηση που δίνει η δερμάτινη δεν βρίσκεται πουθενά.

Είχα ένα άγχος βέβαια για το πόσο ασφάλεια προσφέρει. Χτες μου έπεσε το κινητό από το χέρι αναπηδώντας και χτυπώντας παντού. Μπρος πίσω πλάγια. Το μόνο που έγινε ήταν μια γρατζουνιά στο πάνω αριστερό μέρος της θήκης. Μπορεί να ήμουν τυχερός.

Μέτα από τέσσερις μήνες χρήσης, μπορώ να πω ότι δεν παρατήρησα καμιά φθορά στη θήκη (ξέφτισμα ξεθώριασμα κτλ)

Συνηστώ σε αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να τη δοκιμάσουν.

#3073   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/02/2015 - 21:01

Πεστα ρε stevo ειλικρινά κ γω δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται κάποιοι, με την ίδια λογική παρε ένα zer phone, or my phone...παρε άλλη δερμάτινη ρε φιλε, αλλά θες να δείχνεις ότι έχεις την "γνήσια" που κάνει 50 ευρώ ε, να τα λέμε κ αυτά...φαντάζομαι το ίδιο κανεις κ στις τσάντες κ πορτοφόλια που πουλάνε στην βουκουρεστιου;;! Κ δεν έχω κανένα σκοπό να θίξω κανέναν, ίσα ίσα κάποιος που δίνει 1000 ευρώ θεωρώ ότι προσβάλει μόνο τον εαυτό του με το να δίνει 5 ευρώ για θήκη...

Δηλ αγοράζεις την πορσε κ βάζεις maragoni tyres, κουστούμι Armani κ παπούτσια Ζάρα...

#3074   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2015 - 21:16

Πεστα ρε stevo ειλικρινά κ γω δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται κάποιοι, με την ίδια λογική παρε ένα zer phone, or my phone...παρε άλλη δερμάτινη ρε φιλε, αλλά θες να δείχνεις ότι έχεις την "γνήσια" που κάνει 50 ευρώ ε, να τα λέμε κ αυτά...φαντάζομαι το ίδιο κανεις κ στις τσάντες κ πορτοφόλια που πουλάνε στην βουκουρεστιου;;! Κ δεν έχω κανένα σκοπό να θίξω κανέναν, ίσα ίσα κάποιος που δίνει 1000 ευρώ θεωρώ ότι προσβάλει μόνο τον εαυτό του με το να δίνει 5 ευρώ για θήκη...

Δηλ αγοράζεις την πορσε κ βάζεις maragoni tyres, κουστούμι Armani κ παπούτσια Ζάρα...

Ο λόγος ύπαρξης της θήκης ειναι να προστατεύει το κινητό μου το οποίο ειναι μεγάλης αξίας. Το εάν θα χρησιμοποιήσω φθηνή η ακριβή προφύλαξη ειναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Το να συγκρίνεις μια θήκη με πολυτελή αμάξια και ενδυμασία ειναι κάτι τελείως άτοπο. Δε με γνωρίζεις προσωπικά για να ξέρεις τι κάνω στη προσωπική μου ζωη όποτε να προσεχεις τους χαρακτηρισμούς σου.

Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 03/02/2015 - 21:18

#3075   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/02/2015 - 21:34

Ο λόγος ύπαρξης της θήκης ειναι να προστατεύει το κινητό μου το οποίο ειναι μεγάλης αξίας. Το εάν θα χρησιμοποιήσω φθηνή η ακριβή προφύλαξη ειναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Το να συγκρίνεις μια θήκη με πολυτελή αμάξια και ενδυμασία ειναι κάτι τελείως άτοπο. Δε με γνωρίζεις προσωπικά για να ξέρεις τι κάνω στη προσωπική μου ζωη όποτε να προσεχεις τους χαρακτηρισμούς σου.

Οι γρατζουνιές που πιθανόν θα σου κάνει φτάνουν νομίζω, όσο για αυτο που λες δεν απαντάς στο ερώτημα μου, δηλ γιατι θες την μαϊμού αππλε κ όχι μια δερμάτινη άρα ισχύουν αυτά που λέω, τεσπα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21

0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες