Θράσσος που έχετε μερικοί να μην αγοράζετε τη γνήσια της Apple. Πραγματικά απαράδεκτο.
Σε αυτό το κόσμημα που ντρέπεσαι να το ακουμπάς να βάζετε θήκες του 1-2Ε. Ντροπή.
Να τα ακούτε τα Test Labs. Aυτά έχουν για Call me back.
Δημοσίευση 03/02/2015 - 21:50
Οι γρατζουνιές που πιθανόν θα σου κάνει φτάνουν νομίζω, όσο για αυτο που λες δεν απαντάς στο ερώτημα μου, δηλ γιατι θες την μαϊμού αππλε κ όχι μια δερμάτινη άρα ισχύουν αυτά που λέω, τεσπα
Δημοσίευση 03/02/2015 - 22:42
Θράσσος που έχετε μερικοί να μην αγοράζετε τη γνήσια της Apple. Πραγματικά απαράδεκτο.
Σε αυτό το κόσμημα που ντρέπεσαι να το ακουμπάς να βάζετε θήκες του 1-2Ε. Ντροπή.
Να τα ακούτε τα Test Labs. Aυτά έχουν για Call me back.
Δημοσίευση 03/02/2015 - 22:49
καλα ρε παιδεια εσεις που δινεται τα 50€ ετσι στον αερα επειδη παιρνετε ενα ακριβο κινητο γιατι πολυ απλα δεν το εχετε γυμνο εφοσον ειστε ανετοι και ασχολειστε με θηκες
Τελευταία επεξεργασία από: baudII, 03/02/2015 - 22:52
Δημοσίευση 03/02/2015 - 22:54
Εγω παντως τωρα εχω μια που κανει 0.90 λεπτα στο 6αρι κ ειναι πολυ γαματη.
Μεχρι κ περσυ στο 5s να η spigen puro και δωσε 30αρια , φετος πηρα τη shumuri 20$ και εσπασε σε 1 εβδομαδα και πηρα απο ebay τσαινα ταουν ναουμε :0
Δημοσίευση 03/02/2015 - 22:57
οπωσδηποτε πρεπει να παρεις της μαμα Apple γιατι τωρα τελευταια ακουγονται φημες οτι δεν θα πουλαει τα κινητα της αν δεν υπαγραψεις χαρτι οτι θα παρεις original leather case ααχχα
Τελευταία επεξεργασία από: baudII, 03/02/2015 - 22:58
Δημοσίευση 03/02/2015 - 23:11
Φιλε πριν πεταχτείς σαν την τσοθτσου μέσα απ τα λάχανα, κατάλαβε τι λεω, παρε όσες θήκες θες απο το εβαυ στην τελική, απλά όταν αγοράζεις την μαϊμού Apple like, τοτε έχεις θέμα, γιατι κ θες να φαίνεται το μηλαρακι κ να κανεις το κομμάτι σου, παρε απλή δερμάτινη ρε φιλε, ετσι δεν διαφέρεις με αυτούς που ψωνίζουν Louis Vuitton απο τους μαύρους κ rayban apo το περίπτερο...καλα ρε παιδεια εσεις που δινεται τα 50€ ετσι στον αερα επειδη παιρνετε ενα ακριβο κινητο γιατι πολυ απλα δεν το εχετε γυμνο εφοσον ειστε ανετοι και ασχολειστε με θηκες
Δημοσίευση 03/02/2015 - 23:18
Δημοσίευση 03/02/2015 - 23:32
διαφερεις γιατι τωρα μιλας για μια θηκη της οποιας η δουλεια ειναι να προστατευει το κινητο,οπου και η γνησια και η μαιμου την ιδια δουλεια κανουν,το να συγκρινεις μαιμου γυαλια με θηκη ειναι ατοπο γιατι με τα μαιμου γυαλια υπαρχουν προβληματα ορασης σε αντιθεση με την θηκη η οποια και στις δυο περιπτωσεις απλα προστατευει,συζητηση γινεται οπως και εσυ πριν εγραψες την "εξυπναδα σου"
Δημοσίευση 04/02/2015 - 00:48
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 04/02/2015 - 01:06
μετά απο 1.5 μηνα με την puro 0.3 για το iphone 6 μου λείπει λίγο η αίσθηση καμπυλότητας που εχεί η οθόνη στα άκρα γιατί είναι λίγο υπερυψωμένη στο μπροστά μέρος φαντάζομαι για να μπορείς να την ακουμπήσεις με την οθόνη να κοιτάει κάτω χωρίς πρόβλημα.
υπάρχει μήπως καμία έτσι στα 0.3 clear (οχι θολή διάφανη σαν την puro) που να εχει οσο το δυνατόν καλύτερο feeling στο καμπύλο κομμάτι της οθόνης?
Δημοσίευση 04/02/2015 - 01:08
μετά απο 1.5 μηνα με την puro 0.3 για το iphone 6 μου λείπει λίγο η αίσθηση καμπυλότητας που εχεί η οθόνη στα άκρα γιατί είναι λίγο υπερυψωμένη στο μπροστά μέρος φαντάζομαι για να μπορείς να την ακουμπήσεις με την οθόνη να κοιτάει κάτω χωρίς πρόβλημα.
υπάρχει μήπως καμία έτσι στα 0.3 clear (οχι θολή διάφανη σαν την puro) που να εχει οσο το δυνατόν καλύτερο feeling στο καμπύλο κομμάτι της οθόνης?
Ozaki jelly 0,3mm
Δημοσίευση 04/02/2015 - 01:23
Ozaki jelly 0,3mm
θα της ρίξω μια ματιά αν και με μια βόλτα απο τα public δεν είχε τελείως διάφανη ozaki. αυτην εδώ http://www.powersupp...6-p/upyc-83.htm λες να ειναι καλή?
Δημοσίευση 04/02/2015 - 01:25
θα της ρίξω μια ματιά αν και με μια βόλτα απο τα public δεν είχε τελείως διάφανη ozaki. αυτην εδώ http://www.powersupp...6-p/upyc-83.htm λες να ειναι καλή?
Θα σε γελασω δεν εχω 6αρι ακομη οτι θηκη εχω φορεσει την εχω βαλει στης μητερας μου. Δες κι εδω.
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες