Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3166   poulios7

poulios7

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:poulios7

Δημοσίευση 07/02/2015 - 15:26

παιδιά έχω αγοράσει αυτή τη θήκη http://www.lifeproof...r=Black / Black

ήθελα μια να αντέχει γιατί το τηλέφωνο ειναι αρκετα ακριβό και δε λεει να πεσει και να κανει γρατζουνιές ή οτιδήποτε αλλο. Δεν τα αξιζει δυστυχώς τα λεφτα γιατι με τα το τελωνειο μου στοιχισε τελικα 170 € και ειναι πολυ πλαστικουρα. Σε σχέση βέβαια με άλλες εχεις καλύτερη προστασία. Στο μελλον σκέφτομαι να αγοράσω αυτη https://www.lunatik....0?variant=black νομιζω ειναι ότι καλυτερο! Μπορει να ειναι "γαιδουρι" αλλα και η προστασια ειναι σε αλλο επιπεδο. Κοστιζει $125 αλλα νομιζω τα αξιζει, corning gorilla glass 3, ατσαλινο πλαισιο! Την έχω βαλει στο ματι. Μια καλη λύση με 30-40 € ειναι οι θήκες Spigen και ειδικα αυτή http://www.spigen.co...mor-fx-4-7.html η οποία εχει και tempered glass για την οθόνη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3167   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 07/02/2015 - 15:46

Shumuri μπορεις να κοιταξεις ομως δεν προστευει την οθονη καθολου

Thnx φιλος,

Εχω protector για την οθονη. Ξερουμε αν γλυστραει σαν την puro??

#3168   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 16:48

παιδιά έχω αγοράσει αυτή τη θήκη http://www.lifeproof...r=Black / Black

ήθελα μια να αντέχει γιατί το τηλέφωνο ειναι αρκετα ακριβό και δε λεει να πεσει και να κανει γρατζουνιές ή οτιδήποτε αλλο. Δεν τα αξιζει δυστυχώς τα λεφτα γιατι με τα το τελωνειο μου στοιχισε τελικα 170 € και ειναι πολυ πλαστικουρα. Σε σχέση βέβαια με άλλες εχεις καλύτερη προστασία. Στο μελλον σκέφτομαι να αγοράσω αυτη https://www.lunatik....0?variant=black νομιζω ειναι ότι καλυτερο! Μπορει να ειναι "γαιδουρι" αλλα και η προστασια ειναι σε αλλο επιπεδο. Κοστιζει $125 αλλα νομιζω τα αξιζει, corning gorilla glass 3, ατσαλινο πλαισιο! Την έχω βαλει στο ματι. Μια καλη λύση με 30-40 € ειναι οι θήκες Spigen και ειδικα αυτή http://www.spigen.co...mor-fx-4-7.html η οποία εχει και tempered glass για την οθόνη.

111 δολ απο το αμερικανικο αμαζον μαζι με εξοδα τελωνειου η Lifeproof,καλο ειναι να ψαχνουμε πρωτα η να ρωταμε....παντως εκτος και αν η δουλεια σου ειναι τετοια που το τηλ κινδυνευει ανα πασα ωρα και στιγμη τα θεωρω λιγο υπερβολικα τα λεφτα για προστασια μιας συσκευης απο τη στιγμη που υπαρχουν θηκες που προσφερουν αξιοπρεπεστατη προστασια με πολυ λιγοτερα λεφτα.

#3169   vaggefvaggef

vaggefvaggef

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 07/02/2015 - 18:37

111 δολ απο το αμερικανικο αμαζον μαζι με εξοδα τελωνειου η Lifeproof,καλο ειναι να ψαχνουμε πρωτα η να ρωταμε....παντως εκτος και αν η δουλεια σου ειναι τετοια που το τηλ κινδυνευει ανα πασα ωρα και στιγμη τα θεωρω λιγο υπερβολικα τα λεφτα για προστασια μιας συσκευης απο τη στιγμη που υπαρχουν θηκες που προσφερουν αξιοπρεπεστατη προστασια με πολυ λιγοτερα λεφτα.

εγω την αγορασα απο αυστραλια και συνολικα μου στοιχησε 67 ευρω. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..αγορα απο ebay.

#3170   kalotina

kalotina

iPH Enthousiast

• 447 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 19:04

πουλιεται και στην ελλαδα 

http://www.skroutz.g...eproof iphone 6

#3171   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/02/2015 - 19:31

Air Jacket της Power Support. Βάλε 0329 στο Checkout για -30%.

Απο το αμερικανικό site την παραγγέλνουμε αυτήν Νίκο;

#3172   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/02/2015 - 19:36

Απο το αμερικανικό site την παραγγέλνουμε αυτήν Νίκο;

Να πω με γειά? Για το κωδικό υποχρεωτικά απο εκεί.

Κάνε έναν λογ/σμό και είσαι έτοιμος.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 07/02/2015 - 19:36

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#3173   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 19:40

Να πω με γειά?βΓια το κωδικό υποχρεωτικά απο εκεί.

Αχαχχα, δεν ξερω για μεγειες κτλ
Τη shumuri σε clear εχω προς το παρόν και ειμαι πολυ ικανοποιημένος -με την υποσημείωση ότι δεν εχω προσπαθήσει να τη βγάλω ακομα :)
Απλά: 1) μου έχετε κανει πλύση εγκεφάλου με την Power support + 2) λεω να δοκιμάσω μαύρο χρωμα για αλλαγή + 3) 30% έκπτωση...
Thanx for the info ;)

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 07/02/2015 - 19:41

#3174   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4.524 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 19:57

Να πω με γειά? Για το κωδικό υποχρεωτικά απο εκεί.

Done ;)

#3175   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 22:32

εγω την αγορασα απο αυστραλια και συνολικα μου στοιχησε 67 ευρω. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..αγορα απο ebay.

πουλιεται και στην ελλαδα 

http://www.skroutz.g...eproof iphone 6

για αυτο εγραψα ρωταμε γιατι ολο και καποιος θα το εχει ψαξει το θεμα... ;) .

Οσο για την Αir Jacket...ισως εχει την καλυτερη εφαρμογη απο ολες τις θηκες και το ιδανικο παχος για θηκη αλλα οσοι δεν τα πατε καλα με το βγαλε...ξεχαστε την.Θελει ειδικο κολπο και σιγουρα εξοικειωση οποτε οποιος φοβαται καλυτερα να στραφει αλλου.Σιγουρα παντως δεν προκαλει σημαδι στο τηλ κατα την εξοδο της

#3176   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 07/02/2015 - 22:45

για αυτο εγραψα ρωταμε γιατι ολο και καποιος θα το εχει ψαξει το θεμα... ;) .
Οσο για την Αir Jacket...ισως εχει την καλυτερη εφαρμογη απο ολες τις θηκες και το ιδανικο παχος για θηκη αλλα οσοι δεν τα πατε καλα με το βγαλε...ξεχαστε την.Θελει ειδικο κολπο και σιγουρα εξοικειωση οποτε οποιος φοβαται καλυτερα να στραφει αλλου.Σιγουρα παντως δεν προκαλει σημαδι στο τηλ κατα την εξοδο της

Η airjacket πως τα παει απο grip και απο γρατσουνιες-δακτυλιες; Επισης ειναι πιο ψηλη ή στο ιδιο επιπεδο με την οθονη;

You'll Never Walk Alone

#3177   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 22:53

Αχαχχα, δεν ξερω για μεγειες κτλ
Τη shumuri σε clear εχω προς το παρόν και ειμαι πολυ ικανοποιημένος -με την υποσημείωση ότι δεν εχω προσπαθήσει να τη βγάλω ακομα :)
Απλά: 1) μου έχετε κανει πλύση εγκεφάλου με την Power support + 2) λεω να δοκιμάσω μαύρο χρωμα για αλλαγή + 3) 30% έκπτωση...
Thanx for the info ;)

Η shumuri πως ειναι στο πιασιμο?? Γλυστραει ή σταθερη??

#3178   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:14

Η airjacket πως τα παει απο grip και απο γρατσουνιες-δακτυλιες; Επισης ειναι πιο ψηλη ή στο ιδιο επιπεδο με την οθονη;

μετριο grip με καλυτερο η rubber πραγμα λογικο βεβαια.Επ' ουδενι πανω απο την οθονη,τετοια ειναι μονο η εκδοση Force που πουλιεται στα apple store.

#3179   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:22

μετριο grip με καλυτερο η rubber πραγμα λογικο βεβαια.Επ' ουδενι πανω απο την οθονη,τετοια ειναι μονο η εκδοση Force που πουλιεται στα apple store.

shit

You'll Never Walk Alone

#3180   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:28

shit

shit...εξαρταται απο το τι ψαχνεις.

Ad

Ad