Η shumuri πως ειναι στο πιασιμο?? Γλυστραει ή σταθερη??
Mια χαρα για εμενα η Shumuri υπερλεπτη και με μια χαρα κρατημα...απο αλλους θα ακουσεις διαφορετικη κριτιkη, εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα εδω
Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:34
Η shumuri πως ειναι στο πιασιμο?? Γλυστραει ή σταθερη??
Mια χαρα για εμενα η Shumuri υπερλεπτη και με μια χαρα κρατημα...απο αλλους θα ακουσεις διαφορετικη κριτιkη, εχει ξαναγινει αυτη η κουβεντα εδω
Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:40
shit...εξαρταται απο το τι ψαχνεις.
Δε ζηταω πολλα:
Η airjacket πως τα παει απο grip και απο γρατσουνιες-δακτυλιες; Επισης ειναι πιο ψηλη ή στο ιδιο επιπεδο με την οθονη;
Παντως αν ήταν θα έπαιρνα την Ringke Slim, ίδες είναι με την Air Jacket και η Ringke slim είναι στη μισή τιμή. Πιο τίμια αγορά.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:54
Δημοσίευση 07/02/2015 - 23:56
για αυτο εγραψα ρωταμε γιατι ολο και καποιος θα το εχει ψαξει το θεμα... .
Οσο για την Αir Jacket...ισως εχει την καλυτερη εφαρμογη απο ολες τις θηκες και το ιδανικο παχος για θηκη αλλα οσοι δεν τα πατε καλα με το βγαλε...ξεχαστε την.Θελει ειδικο κολπο και σιγουρα εξοικειωση οποτε οποιος φοβαται καλυτερα να στραφει αλλου.Σιγουρα παντως δεν προκαλει σημαδι στο τηλ κατα την εξοδο της
Done
Με γειά! Rubber Black ε; Θα την καταευχαριστηθείς
μετριο grip με καλυτερο η rubber πραγμα λογικο βεβαια.Επ' ουδενι πανω απο την οθονη,τετοια ειναι μονο η εκδοση Force που πουλιεται στα apple store.
Έτσι ακριβώς!
Να συμπληρώσω επιπλέον για την rubber black, ότι το self healing coating που αναφέρουν, ισχύει για μικρογρατσουνιές.
Δεν παρατήρησα τίποτα υπερβολικό από δαχτυλιές.
Δημοσίευση 08/02/2015 - 00:03
Έχοντας δει και shumuri και AirJacket από κοντά έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις σε ενδιαφερόμενους αγοραστές:
-Καλύτερο grip η Shumuri γιατί είναι πιο mat,η PowerSupport AirJacket η smoke τουλάχιστον που είδα είναι πιο γυαλιστερή με αποτέλεσμα να μαζεύει περισσότερη λαδίλα και δαχτυλιές.
-Shumuri καλύτερη εφαρμογή,η AirJacket τρίζει σε κανά 2 σημεία λόγω μη τέλειας εφαρμογής(δεν είναι ενοχλητικό αλλά είναι αξιοσημείωτο)
-Η AirJacket πιάνει πιο ψηλά στην οθόνη χωρίς να καλύπτει πιο πάνω απ αυτή, είναι εκτεθειμένη δλδ αν το βάλεις με την οθόνη κάτω σίγουρα
-Shumuri δε βγαίνει ούτε με αίτηση απ ότι έχω καταλάβει(δεν έχει προσπαθήσει καν αυτός που την έχει του φαίνεται mission impossible να μην τη σπάσει). Η AirJacket βγαίνει εύκολα αν πάρεις το κολάι
-Γενικά η Airjacket δίνει την αίσθηση ότι αν πέσει μπορεί και να το σώσεις, η Shumuri είναι πιο ντελικάτη και περισσότερο ευαίσθητη
-Επίσης πιο σκληρό πλαστικό η AirJacket
Αν έχει κανείς και καμμιά άλλη απορία και μπορώ να βοηθήσω, ευχαρίστως.
Δημοσίευση 08/02/2015 - 00:34
Αχαχχα, δεν ξερω για μεγειες κτλ
Τη shumuri σε clear εχω προς το παρόν και ειμαι πολυ ικανοποιημένος -με την υποσημείωση ότι δεν εχω προσπαθήσει να τη βγάλω ακομα
Απλά: 1) μου έχετε κανει πλύση εγκεφάλου με την Power support + 2) λεω να δοκιμάσω μαύρο χρωμα για αλλαγή + 3) 30% έκπτωση...
Thanx for the info
Done
Μεγειές λοιπόν.. Τυχερός είσαι γιατί Fullprice δε λέει..
Δημοσίευση 08/02/2015 - 23:16
Δημοσίευση 08/02/2015 - 23:40
Οχι, αλλα -χωρις παρεξηγηση ειλικρινα- θα προτιμουσα να του βαλω ροζ φιογκο, παρα αυτοΚαλησπερα. Εχει δοκιμασει κανεις την new trent trendium?
http://www.amazon.co...3dJL&ref=plSrch
Δημοσίευση 09/02/2015 - 03:17
εγω παντωσ την πατησα το εβαλα σε θηκη τσαντασ …. κ οταν το πhρα μετα απο ωρα ειδα σκιεσ στο τζαμι που δεν φευγουν κ κατι μικρογρατζουνιεσ,κακωσ που δεν ειχα προστασια μπροστα αλλα επειδη δεν πιαναν ολη την οθονη δεν μου αρεσαν …εχει βγει κανα καλο τζαμι protector για πλασ που να το εχετε δοκιμασει
η βοντα μου χε πει πωσ με καλυπτει για οθονη αλλα μπορω να το παω κ infoquest αμα θελησω να αλλαξω τζαμι?
σορυ για το οφ τοπικ!!!
Δημοσίευση 09/02/2015 - 07:07
Δημοσίευση 09/02/2015 - 07:24
εγω παντωσ την πατησα το εβαλα σε θηκη τσαντασ …. κ οταν το πhρα μετα απο ωρα ειδα σκιεσ στο τζαμι που δεν φευγουν κ κατι μικρογρατζουνιεσ,κακωσ που δεν ειχα προστασια μπροστα αλλα επειδη δεν πιαναν ολη την οθονη δεν μου αρεσαν …εχει βγει κανα καλο τζαμι protector για πλασ που να το εχετε δοκιμασει
η βοντα μου χε πει πωσ με καλυπτει για οθονη αλλα μπορω να το παω κ infoquest αμα θελησω να αλλαξω τζαμι?
σορυ για το οφ τοπικ!!!
Δημοσίευση 09/02/2015 - 07:57
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας μερικών εδώ να λέμε ότι οι φθηνιάρικες θήκες κάνουν ζημιά, αλλα...
Να τα λέμε κ αυτά μπας κ την γλυτώσουν οι υπόλοιποι...
Που διάβασες ρε μεγάλε να λέει οτι είχε φθηνιάρικη θήκη?
Στην τσάντα λέει το είχε.
Από τη βιασύνη σου να τρολάρεις, δεν φτάνεις να διαβάσεις ούτε την 10η λέξη κάθε ποστ?
Δημοσίευση 09/02/2015 - 08:18
Έχεις δίκαιο σορρυ, γράψε σφάλμα το παραδέχομαι!Που διάβασες ρε μεγάλε να λέει οτι είχε φθηνιάρικη θήκη?
Στην τσάντα λέει το είχε.
Από τη βιασύνη σου να τρολάρεις, δεν φτάνεις να διαβάσεις ούτε την 10η λέξη κάθε ποστ?
Δημοσίευση 09/02/2015 - 09:17
Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχει κάποιος να προτείνει ματ screen protector το οποίο να καλύπτει πλήρως την οθόνη του 6 διότι αγόρασα από το public μια θήκη puro 0,3 και έβαλα το screen protector που είχε μέσα το οποίο άφηνε κενά γύρω γύρω στην οθόνη, εεεεε λέω θα πάω να πάρω ένα άλλο, πάω λοιπόν στο public και πέρνω της puwer support με 18 Ευρω το βάζω και πάλι το ίδιο.
Να τονίσω ότι δεν τίθεται θέμα τοποθέτησης διότι τα screen protector εχουν κάτσει ακριβώς πάνω στις τρύπες για ακουστικό και home button.
Εάν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν υπόχρεως...
Δημοσίευση 09/02/2015 - 09:20
Παιδιά να ρωτήσω κάτι έχει κάποιος να προτείνει ματ screen protector το οποίο να καλύπτει πλήρως την οθόνη του 6 διότι αγόρασα από το public μια θήκη puro 0,3 και έβαλα το screen protector που είχε μέσα το οποίο άφηνε κενά γύρω γύρω στην οθόνη, εεεεε λέω θα πάω να πάρω ένα άλλο, πάω λοιπόν στο public και πέρνω της puwer support με 18 Ευρω το βάζω και πάλι το ίδιο.
Να τονίσω ότι δεν τίθεται θέμα τοποθέτησης διότι τα screen protector εχουν κάτσει ακριβώς πάνω στις τρύπες για ακουστικό και home button.
Εάν έχετε να προτείνετε κάτι θα ήμουν υπόχρεως...
Δυστυχώς λόγω των καμπυλών που έχει η οθόνη στις άκρες, τα περισσότερα screen protectors αφήνουν περιθώρια.
Έχουν αναφερθεί κάποια που πιάνουν από άκρη ως άκρη της οθόνης, τα λεγόμενα edge-to-edge, αλλά νομίζω οτι είναι κατά κύριο λόγο τύπου glass, όχι ζελατίνα.
0 μέλη, 49 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες