Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Please log in to reply
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3511   karasarinis

karasarinis

iPH Contributor

• 1,031 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 05/03/2015 - 00:08

Κάποιο κατάστημα που να τις έχει με κάποια έκπτωση ξέρουμε. Πριν κανένα 2 μήνο πήρα από Vodafone που έτρεχε μια έκπτωση 10%.

Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 05/03/2015 - 00:09.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3512   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2015 - 02:15

για οσους θελουν απλα να 'ντυνουν" το τηλεφωνο τους γυρω γυρω η μονο πισω...Slickwraps (δερμα,ξυλο,carbon,metal η εντελως διαφανες look.. κλπ)

blackleather_2_2.jpg

αλλη επιλογη η dBrand

#3513   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:15

για οσους θελουν απλα να 'ντυνουν" το τηλεφωνο τους γυρω γυρω η μονο πισω...Slickwraps (δερμα,ξυλο,carbon,metal η εντελως διαφανες look.. κλπ)

blackleather_2_2.jpg
αλλη επιλογη η dBrand

slipwraps ή dBrand καλύτερα; dBrand φαίνονται πιο premium και έχει Μαύρο ματ που θέλω, Slipwraps βλεπω ότι αγκαλιάζει όλη τη συσκευή αλλά δεν βρισκω ποιο ειναι το μαύρο ματ ...
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3514   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:40

blackleather_2_2.jpg

αλλη επιλογη η dBrand

πολυ ομορφα, αλλα λογω εμπειριας με τα carbon εδω και χρονια, στο 6αρι θα ξεφτυσει πολυ γρηγορα το πισω λογω αλουμινιου και καμπυλωτητας

#3515   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 781 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 05/03/2015 - 13:32

Η κόκκινη σε σιλικόνη, είναι όλα τα λεφτά. Την έχω πάρει για το καλοκαίρι που ιδρώνουμε περισσότερο. Είναι και πιο έντονο το κόκκινό της.

#3516   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2015 - 14:51

slipwraps ή dBrand καλύτερα; dBrand φαίνονται πιο premium και έχει Μαύρο ματ που θέλω, Slipwraps βλεπω ότι αγκαλιάζει όλη τη συσκευή αλλά δεν βρισκω ποιο ειναι το μαύρο ματ ...

το πλεονεκτημα της Slipwraps ειναι οτι καλυπτει και το πανω-κατω μερος του τηλ.Ποιοτικα ποια ειναι καλυτερη δεν εχω ιδεα. Μαυρο ματ δεν ειναι αυτο στη color collection σειρα?

#3517   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 05/03/2015 - 15:02

το πλεονεκτημα της Slipwraps ειναι οτι καλυπτει και το πανω-κατω μερος του τηλ.Ποιοτικα ποια ειναι καλυτερη δεν εχω ιδεα. Μαυρο ματ δεν ειναι αυτο στη color collection σειρα?

Δεν ειμαι σιγουρος. Τους έστειλα mail να μου απαντησουν. Μην το πάρω τσάμπα.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#3518   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 05/03/2015 - 15:06

Δεν ειμαι σιγουρος. Τους έστειλα mail να μου απαντησουν. Μην το πάρω τσάμπα.

καλα εκανες... ;)

#3519   homer66

homer66

iPH Enthousiast

• 538 μηνύματα
  • Twitter:@homer669
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:homer669

Δημοσίευση 06/03/2015 - 14:09

μολις παρελαβα την UAG απο την Αμερικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, 

Δε ξερω αν εχει γραψει αλλος φιλος για αυτη αλλα βλεπω ειναι στιβαρη καλη κατασκευη 

ωραια καθεται στο χερι , προσβαση σε ολα τα κουμπια , απλα το χοντραινει αισθητα 

αλλα παρεχει μεγαλη ασφαλεια απο πτωσεις !!!

Attached Files

#3520   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 06/03/2015 - 21:31

Μόλις παρέλαβα την puro 0.3mm μετά από 4 άκυρα που έφαγα σε public της Αθήνας την έκανα παραγγελία και μου ήρθε σήμερα στη Λάρισα. Πρώτη εντύπωση πάνω στο κινητό πολύ καλή, την περίμενα πιο σκληρή σαν την ozaki, η συγκεκριμένη ειναι λίγο πιο λαστιχένια. Έκανα αμάν να τη βάλω παραλίγο να την ξεχείλωνα παρόλα αυτά μου αρέσει πιο πολύ το κινητό με αυτή παρά με της Apple τη δερμάτινη που είχα η οποία για τα γούστα μου το παχαίνει αρκετα. Μένει προς το παρόν μέχρι να παραγγείλω τη Veil. Πολύ καλό κράτημα μιας και ειναι frosted. Τωρα 2 απορίες: 1)Έχω την εντύπωση πως η κάμερα έρχεται ίσα ίσα με τη θήκη ή κάνω λάθος;; Και 2) πως τη βγάζω τωρα όταν έρθει η ώρα να το καθαρίσω;;

#3521   idimpo

idimpo

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 06/03/2015 - 21:39

Μόλις παρέλαβα την puro 0.3mm μετά από 4 άκυρα που έφαγα σε public της Αθήνας την έκανα παραγγελία και μου ήρθε σήμερα στη Λάρισα. Πρώτη εντύπωση πάνω στο κινητό πολύ καλή, την περίμενα πιο σκληρή σαν την ozaki, η συγκεκριμένη ειναι λίγο πιο λαστιχένια. Έκανα αμάν να τη βάλω παραλίγο να την ξεχείλωνα παρόλα αυτά μου αρέσει πιο πολύ το κινητό με αυτή παρά με της Apple τη δερμάτινη που είχα η οποία για τα γούστα μου το παχαίνει αρκετα. Μένει προς το παρόν μέχρι να παραγγείλω τη Veil. Πολύ καλό κράτημα μιας και ειναι frosted. Τωρα 2 απορίες: 1)Έχω την εντύπωση πως η κάμερα έρχεται ίσα ίσα με τη θήκη ή κάνω λάθος;; Και 2) πως τη βγάζω τωρα όταν έρθει η ώρα να το καθαρίσω;;

Μην ανησυχείς.. μετά από κάποια βάλε-βγάλε θα ξεχειλώσει λιγάκι και θα γίνει πιο εύκολη.

Πήρες την εντελώς διάφανη ή την πιο σκούρα? Έχω τη δεύτερη σε μαύρο 6αρι και δεν την αλλάζω με καμία..

#3522   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 06/03/2015 - 21:39

1.Ειναι ακριβος στο υψος της καμερας.

2. Βγαινει ψιλο ευκολα γιατι ειναι ελαστικη. Πρωτα απο τη κατω γωνια κοκ. Παντως πιο δυσκολα μπαινει παρα βγαινει.

Παντως εμενα 2-3 τουμπες που ειχε φαει δεν ειχε παθει τιποτα..

#3523   antonis17

antonis17

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 06/03/2015 - 23:56

μολις παρελαβα την UAG απο την Αμερικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, 

Δε ξερω αν εχει γραψει αλλος φιλος για αυτη αλλα βλεπω ειναι στιβαρη καλη κατασκευη 

ωραια καθεται στο χερι , προσβαση σε ολα τα κουμπια , απλα το χοντραινει αισθητα 

αλλα παρεχει μεγαλη ασφαλεια απο πτωσεις !!!

Προσθετει πολυ ογκο? η Θηκη ανεβενει και καλυβει αν πεσει ανοιχτο το τηλεφωνο?Εχουν και screen protector?

Σκεφτομαι να την παρω και εγω!

#3524   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 07/03/2015 - 00:33

Μην ανησυχείς.. μετά από κάποια βάλε-βγάλε θα ξεχειλώσει λιγάκι και θα γίνει πιο εύκολη.
Πήρες την εντελώς διάφανη ή την πιο σκούρα? Έχω τη δεύτερη σε μαύρο 6αρι και δεν την αλλάζω με καμία..

Πήρα την άσπρη/διαφανή που ταιριάζει με το silver το 6 που έχω.

#3525   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/03/2015 - 00:38

Lucky Skins με -25%. HELLOMARCH στο Checkout.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;