Τελευταία επεξεργασία από: karasarinis, 05/03/2015 - 00:09.
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 05/03/2015 - 00:08
Ad
Δημοσίευση 05/03/2015 - 02:15
για οσους θελουν απλα να 'ντυνουν" το τηλεφωνο τους γυρω γυρω η μονο πισω...Slickwraps (δερμα,ξυλο,carbon,metal η εντελως διαφανες look.. κλπ)
αλλη επιλογη η dBrand
Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:15
για οσους θελουν απλα να 'ντυνουν" το τηλεφωνο τους γυρω γυρω η μονο πισω...Slickwraps (δερμα,ξυλο,carbon,metal η εντελως διαφανες look.. κλπ)
αλλη επιλογη η dBrand
slipwraps ή dBrand καλύτερα; dBrand φαίνονται πιο premium και έχει Μαύρο ματ που θέλω, Slipwraps βλεπω ότι αγκαλιάζει όλη τη συσκευή αλλά δεν βρισκω ποιο ειναι το μαύρο ματ ...
Δημοσίευση 05/03/2015 - 12:40
αλλη επιλογη η dBrand
πολυ ομορφα, αλλα λογω εμπειριας με τα carbon εδω και χρονια, στο 6αρι θα ξεφτυσει πολυ γρηγορα το πισω λογω αλουμινιου και καμπυλωτητας
Δημοσίευση 05/03/2015 - 13:32
Δημοσίευση 05/03/2015 - 14:51
slipwraps ή dBrand καλύτερα; dBrand φαίνονται πιο premium και έχει Μαύρο ματ που θέλω, Slipwraps βλεπω ότι αγκαλιάζει όλη τη συσκευή αλλά δεν βρισκω ποιο ειναι το μαύρο ματ ...
το πλεονεκτημα της Slipwraps ειναι οτι καλυπτει και το πανω-κατω μερος του τηλ.Ποιοτικα ποια ειναι καλυτερη δεν εχω ιδεα. Μαυρο ματ δεν ειναι αυτο στη color collection σειρα?
Δημοσίευση 05/03/2015 - 15:02
το πλεονεκτημα της Slipwraps ειναι οτι καλυπτει και το πανω-κατω μερος του τηλ.Ποιοτικα ποια ειναι καλυτερη δεν εχω ιδεα. Μαυρο ματ δεν ειναι αυτο στη color collection σειρα?
Δεν ειμαι σιγουρος. Τους έστειλα mail να μου απαντησουν. Μην το πάρω τσάμπα.
Δημοσίευση 05/03/2015 - 15:06
Δεν ειμαι σιγουρος. Τους έστειλα mail να μου απαντησουν. Μην το πάρω τσάμπα.
καλα εκανες...
Δημοσίευση 06/03/2015 - 14:09
μολις παρελαβα την UAG απο την Αμερικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,
Δε ξερω αν εχει γραψει αλλος φιλος για αυτη αλλα βλεπω ειναι στιβαρη καλη κατασκευη
ωραια καθεται στο χερι , προσβαση σε ολα τα κουμπια , απλα το χοντραινει αισθητα
αλλα παρεχει μεγαλη ασφαλεια απο πτωσεις !!!
Attached Files
Δημοσίευση 06/03/2015 - 21:31
Δημοσίευση 06/03/2015 - 21:39
Μόλις παρέλαβα την puro 0.3mm μετά από 4 άκυρα που έφαγα σε public της Αθήνας την έκανα παραγγελία και μου ήρθε σήμερα στη Λάρισα. Πρώτη εντύπωση πάνω στο κινητό πολύ καλή, την περίμενα πιο σκληρή σαν την ozaki, η συγκεκριμένη ειναι λίγο πιο λαστιχένια. Έκανα αμάν να τη βάλω παραλίγο να την ξεχείλωνα παρόλα αυτά μου αρέσει πιο πολύ το κινητό με αυτή παρά με της Apple τη δερμάτινη που είχα η οποία για τα γούστα μου το παχαίνει αρκετα. Μένει προς το παρόν μέχρι να παραγγείλω τη Veil. Πολύ καλό κράτημα μιας και ειναι frosted. Τωρα 2 απορίες: 1)Έχω την εντύπωση πως η κάμερα έρχεται ίσα ίσα με τη θήκη ή κάνω λάθος;; Και 2) πως τη βγάζω τωρα όταν έρθει η ώρα να το καθαρίσω;;
Μην ανησυχείς.. μετά από κάποια βάλε-βγάλε θα ξεχειλώσει λιγάκι και θα γίνει πιο εύκολη.
Πήρες την εντελώς διάφανη ή την πιο σκούρα? Έχω τη δεύτερη σε μαύρο 6αρι και δεν την αλλάζω με καμία..
Δημοσίευση 06/03/2015 - 21:39
Μόλις παρέλαβα την puro 0.3mm μετά από 4 άκυρα που έφαγα σε public της Αθήνας την έκανα παραγγελία και μου ήρθε σήμερα στη Λάρισα. Πρώτη εντύπωση πάνω στο κινητό πολύ καλή, την περίμενα πιο σκληρή σαν την ozaki, η συγκεκριμένη ειναι λίγο πιο λαστιχένια. Έκανα αμάν να τη βάλω παραλίγο να την ξεχείλωνα παρόλα αυτά μου αρέσει πιο πολύ το κινητό με αυτή παρά με της Apple τη δερμάτινη που είχα η οποία για τα γούστα μου το παχαίνει αρκετα. Μένει προς το παρόν μέχρι να παραγγείλω τη Veil. Πολύ καλό κράτημα μιας και ειναι frosted. Τωρα 2 απορίες: 1)Έχω την εντύπωση πως η κάμερα έρχεται ίσα ίσα με τη θήκη ή κάνω λάθος;; Και 2) πως τη βγάζω τωρα όταν έρθει η ώρα να το καθαρίσω;;
1.Ειναι ακριβος στο υψος της καμερας.
2. Βγαινει ψιλο ευκολα γιατι ειναι ελαστικη. Πρωτα απο τη κατω γωνια κοκ. Παντως πιο δυσκολα μπαινει παρα βγαινει.
Παντως εμενα 2-3 τουμπες που ειχε φαει δεν ειχε παθει τιποτα..
Δημοσίευση 06/03/2015 - 23:56
μολις παρελαβα την UAG απο την Αμερικη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,
Δε ξερω αν εχει γραψει αλλος φιλος για αυτη αλλα βλεπω ειναι στιβαρη καλη κατασκευη
ωραια καθεται στο χερι , προσβαση σε ολα τα κουμπια , απλα το χοντραινει αισθητα
αλλα παρεχει μεγαλη ασφαλεια απο πτωσεις !!!
Προσθετει πολυ ογκο? η Θηκη ανεβενει και καλυβει αν πεσει ανοιχτο το τηλεφωνο?Εχουν και screen protector?
Σκεφτομαι να την παρω και εγω!
Δημοσίευση 07/03/2015 - 00:33
Πήρα την άσπρη/διαφανή που ταιριάζει με το silver το 6 που έχω.Μην ανησυχείς.. μετά από κάποια βάλε-βγάλε θα ξεχειλώσει λιγάκι και θα γίνει πιο εύκολη.
Πήρες την εντελώς διάφανη ή την πιο σκούρα? Έχω τη δεύτερη σε μαύρο 6αρι και δεν την αλλάζω με καμία..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες