η Doc Artisan ανανεωσε το πορτοφολι της για το 6 και 6plus...για οσους ενδιαφερονται δεχεται προ παραγγελιες
Δημοσίευση 23/03/2015 - 23:26
ελπιζω κατι να φαινεταιΕπειδή με ενδιαφέρει, υπάρχει περίπτωση για καμία φωτό;;;
Δημοσίευση 23/03/2015 - 23:39
Όταν παραλάβεις, αν θες ενημέρωσέ μας γιατί θέλω να παραγγείλω κι εγώ θήκη από αυτό το site.
Τελικά παρέλαβα σήμερα, η αποστολή έγινε την ίδια μέρα της παραγγελίας, δεν είχαν στείλει το tracking Nr. Αξιόπιστο siτε, απλώς το customer care είναι χάλια, μετά από δυο μαιλ έστειλαν τo tracking nr.
Δημοσίευση 24/03/2015 - 00:21
ελπιζω κατι να φαινεται
απο το ipad βγηκαν αναποδα,συγνωμη
φαινεται καλο. Μπορεις να στειλεις το λινκ;
Δημοσίευση 24/03/2015 - 02:05
ελπιζω κατι να φαινεται
απο το ipad βγηκαν αναποδα,συγνωμη
Δημοσίευση 24/03/2015 - 07:09
φαινεται καλο. Μπορεις να στειλεις το λινκ;
Ωραία!
Στείλε και ένα link αν δεν είναι κόπος.
Δημοσίευση 24/03/2015 - 18:13
Προχθες εκανα μια παργγελια απο την επισημη ιστοσελιδα της εταιριας την veil XT.
Επελεξα να γινει ως επισκεπτης και δεν εκανα εγγραφη και μεχρι στιγμης δεν εχω λαβει καποιο mail σχετικο.
Το μονο που εχω ειναι η αποδειξη του paypal και τιποτα περισσοτερο σχετικα με την εξελιξη της.
Οσοι απο εσας παραγγειλατε απο τον εν λογω site σας εστειλαν καποια ειδοποιηση οτι η εσταλη και σε ποσσο καιρο παραλαβατε.
Δημοσίευση 24/03/2015 - 18:13
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει καποίος αύτη τη μεμβράνη και εντυπώσεις
http://www.bodyguard...kins-films.html
Δημοσίευση 25/03/2015 - 17:17
Δημοσίευση 25/03/2015 - 17:26
Δεν παίρνεις μια air jacket να βρεις την υγειά σου;Η πλάκα είναι πως και η 2η είχε το ίδιο πρόβλημα στα Volume Buttons.
Περιμένω τη 3η κατά σειρά λοιπόν και όλα είναι τέλεια! Τζόκερ ακόμα δεν έχω παίξει.
Δημοσίευση 25/03/2015 - 17:27
αα καλαα.. ξεκινησες Χριστουγεννα και θα τη φορεσεις Πασχα.. καλα ειναι.
Εμενα αν θυμασαι στο 6αρι που ειχα ανεβασει φωτο που ειχε πεσει και σπασει πανω δεξια, μολις πηγα να το ανταλλαξω για να παρω το plus διεπιστωσα οτι ειχε λυγισει το αλουμινιο μεταξυ power button και οθονης.. Και εδωσα παραπανω για την ανταλλαγη..
Δημοσίευση 25/03/2015 - 17:33
Δεν παίρνεις μια air jacket να βρεις την υγειά σου;
Παρεπιπτόντως, έχω και γω κωδικό για -30% από shumuri, αν θέλει κάποιος ας στείλει pm.
Είπα και 'γω.. Οι κερατάδες αποφάσισαν να μου το παίξουν καλοί..
To σκεφτόμουν για την Air αλλά θα κάνω υπομονή με τη σαμουράι..
αα καλαα.. ξεκινησες Χριστουγεννα και θα τη φορεσεις Πασχα.. καλα ειναι.
Εμενα αν θυμασαι στο 6αρι που ειχα ανεβασει φωτο που ειχε πεσει και σπασει πανω δεξια, μολις πηγα να το ανταλλαξω για να παρω το plus διεπιστωσα οτι ειχε λυγισει το αλουμινιο μεταξυ power button και οθονης.. Και εδωσα παραπανω για την ανταλλαγη..
Ντάξει.. Κανα μήνα τραβιέμαι με δαύτους. Παρόλα αυτά Πάσχα το μόνο σίγουρο.
Και αν θα είναι εντάξει και αυτή παίζεται.
Δημοσίευση 25/03/2015 - 17:39
Είπα και 'γω.. Οι κερατάδες αποφάσισαν να μου το παίξουν καλοί..
To σκεφτόμουν για την Air αλλά θα κάνω υπομονή με τη σαμουράι..
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες