Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 07/04/2015 - 13:19
Ad
Δημοσίευση 07/04/2015 - 15:04
Και στα συν ? Ειναι πολυ λεπτη ! Απο ασφαλεια ? κραταει τιποτα απο κανα πεσιματακι...?
Στο 5 και 5s ειχα δοκιμάσει τις περισσότερες θήκες ,στό τέλος εμεινε μόνο η airjacket clear,κατά την γνώμη μου μονόδρομος και αναδεικνύει τον μινιμαλισμό της συσκευής.
Οπως και το AFP screen protector,κορυφαίο!Bodyguardz,Spigen,Mime και ΣΙΑ, glass protectors, μόλις φύγει το oleophobic δεν βλεπονται απο τις δακτυλιές..
Δημοσίευση 07/04/2015 - 16:17
Nα ρωτησω αμα γνωριζετε.. Υπαρχει flip case για... αριστεροχειρες; Δηλαδη να μην ανοιγει απο τα αριστερα το καλυμα, αλλα απο τα δεξια..Μου αρεσουν αρκετα, αλλα δεν με βολευει που ανοιγουν απο τα αριστερα.
Δημοσίευση 07/04/2015 - 17:40
Ringke Slim για iPhone 6 plus.
Ίσως η πιο όμορφη διακριτική θήκη που έχω βάλει μεχρι σήμερα.
Συνημμένα αρχεία
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:12
Άλλη μια θήκη χρυσή τομή, για όσους ψάχνουν minimal design + μια σχετικά καλή προστασία.
Δυστυχώς για μένα, έκανα τη λάθος επιλογή και δοκίμασα την clear. Μετά από 2 βάλε-βγάλε για τον καθαρισμό σκόνης που λέγαμε παραπάνω, έσπασε πάνω από τα volume buttons, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η μαύρη φαίνεται πολύ ωραία και δεν νομίζω να έχει τέτοιο θέμα, κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω σίγουρα.
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:34
Πολυ ωραια φαινεται.. Αλλα σε silver δεν ξερω ποιο χρωμα θα ταιριαζε.
Περιμετρικα σηκωνεται πανω απο την οθονη??
Ψαχνω μια στο υψος της shumuri (χαμηλη δλδ) αλλα να προστατευει περισσοτερο (πιο χοντρη δλδ) και καλυτερο grip.
Ζηταω πολλα
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:41
Nα ρωτησω αμα γνωριζετε.. Υπαρχει flip case για... αριστεροχειρες; Δηλαδη να μην ανοιγει απο τα αριστερα το καλυμα, αλλα απο τα δεξια..Μου αρεσουν αρκετα, αλλα δεν με βολευει που ανοιγουν απο τα αριστερα.
και γω αριστεροχειρας ειμαι αλλα η μονη που ανοιγει αναποδα που εχω δει ειναι μια no name
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:43
και γω αριστεροχειρας ειμαι αλλα η μονη που ανοιγει αναποδα που εχω δει ειναι μια no name
Υπαρχει καποιο link απο ebay, amazon;
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:46
Υπαρχει καποιο link απο ebay, amazon;
ηταν μια πολυ απλη της πλακας απο Μοναστηρακι, πιο παλια την ειχα δει, αλλα δεν θα σου συνιστουσα να παρεις απο κει γιατι δεν εχουν τοσο καλη ποιοτητα
Δημοσίευση 07/04/2015 - 18:50
ηταν μια πολυ απλη της πλακας απο Μοναστηρακι, πιο παλια την ειχα δει, αλλα δεν θα σου συνιστουσα να παρεις απο κει γιατι δεν εχουν τοσο καλη ποιοτητα
Mαλιστα..Κριμα
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeSohos, 07/04/2015 - 18:50
Δημοσίευση 07/04/2015 - 19:46
Άλλη μια θήκη χρυσή τομή, για όσους ψάχνουν minimal design + μια σχετικά καλή προστασία.
Δυστυχώς για μένα, έκανα τη λάθος επιλογή και δοκίμασα την clear. Μετά από 2 βάλε-βγάλε για τον καθαρισμό σκόνης που λέγαμε παραπάνω, έσπασε πάνω από τα volume buttons, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η μαύρη φαίνεται πολύ ωραία και δεν νομίζω να έχει τέτοιο θέμα, κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω σίγουρα.
Πολυ ωραια φαινεται.. Αλλα σε silver δεν ξερω ποιο χρωμα θα ταιριαζε.
Περιμετρικα σηκωνεται πανω απο την οθονη??
Ψαχνω μια στο υψος της shumuri (χαμηλη δλδ) αλλα να προστατευει περισσοτερο (πιο χοντρη δλδ) και καλυτερο grip.
Ζηταω πολλα
H θήκη είναι τρομερα όμορφη. Ναι σηκώνεται ελάχιστα περιμετρικά και δεν βρίσκει η οθόνη αν το ακουμπας ανάποδα. Πιστεύω σε silver ταιριάζουν πολλά χρώματα, αλλά προτείνω μόνο την μαύρη που είναι πιο ματ και έχει καλύτερο grip απο όλες. Εμένα μου έστειλε κατα λάθος την gun metal (αυτη είναι στη φώτο) και φυσικά του είπα να μου στείλει και την μαυρη που ειχα παραγγειλει εξαρχής χωρίς επιπλέον κόστος.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/04/2015 - 19:50
Εμένα μου έστειλε κατα λάθος την gun metal (αυτη είναι στη φώτο) και φυσικά του είπα να μου στείλει και την μαυρη που ειχα παραγγειλει εξαρχής χωρίς επιπλέον κόστος.
Αυτό ήθελα να ρωτήσω, επειδή και στο Amazon που είδα δεν τις ξεχωρίζεις εύκολα από τις φωτογραφίες.
Και η μαύρη είναι και πιο φθηνή...
Δημοσίευση 07/04/2015 - 19:51
Αυτό ήθελα να ρωτήσω, επειδή και στο Amazon που είδα δεν τις ξεχωρίζεις εύκολα από τις φωτογραφίες.
Και η μαύρη είναι και πιο φθηνή...
Εν τω μεταξύ η gun metal είναι πιο όμορφη αλλά φοβαμαι οτι επειδη δεν ειναι ματ με τον καιρό θα γεμίσει γρατσουνιες. Anyway θα το δω αυτο μέχρι να μουρθει η μαυρη.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 07/04/2015 - 19:58
Έτσι όπως φαίνονται, μάλλον μόνο το χρώμα αλλάζει. Η υφή πρέπει να 'ναι η ίδια.
Αλλά δε βαριέσαι...για τα λεφτά της μια χαρά είναι.
Δημοσίευση 07/04/2015 - 20:02
Έτσι όπως φαίνονται, μάλλον μόνο το χρώμα αλλάζει. Η υφή πρέπει να 'ναι η ίδια.
Αλλά δε βαριέσαι...για τα λεφτά της μια χαρά είναι.
Όχι δεν είναι ίδια η υφή, 100%. Η μαύρη είναι ματ.
Όχι μόνο για αυτά τα λεφτά, αλλά γενικά σε αυτή την κατηγορία είναι από τις καλύτερες, αν αναλογιστεί κανείς οτι καποιες αντίστοιχες είναι σε 3πλασια τιμη με πολύ χειροτερη ποιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 07/04/2015 - 20:02
You'll Never Walk Alone
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 70
0 μέλη, 70 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες