Η ultra hybrid ταιριαζε πολυ στο 5αρι. Στο 6/6+ και μενα δεν μου αρεσε καθολου και την πουλησα και γω..
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 15/04/2015 - 16:27
Ad
Δημοσίευση 15/04/2015 - 17:24
Την ειχα για 2 μερες στο plus και την πουλησα. Οι λογοι; Γλυστρουσε στο χερι, το πίσω μερος γεμιζε δακτυλιες και μελλοντικα γρατσουνιες και το μπροστα μερος δεν ηταν πιο ψηλα απο την οθονη για να προστατεψει σε ενδεχομενη πτωση. Ο κυριοτερος βεβαια ηταν οτι μεγαλωνε υπερβολικα το plus και το εκανε "ταψακι".
Τωρα που την ξαναείδα θυμηθηκα πόσο ωραία -οπτικά- θηκη ειναι. Ισως ειμαι γεροπαράξενος...
Ότι το κάνει μεγάλο το κάνει! Τώρα σκέφτομαι να πάρω μια minimal θήκη αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη. εσυ τώρα ποια έχεις ?
Δημοσίευση 15/04/2015 - 17:39
Ότι το κάνει μεγάλο το κάνει! Τώρα σκέφτομαι να πάρω μια minimal θήκη αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη. εσυ τώρα ποια έχεις ?
Εχω δοκιμάσει διάφορες. Το top 3 μου ειναι δερματινη Αpple, Spigen Thin Fit και Ringke Slim. Για περισσότερη ασφαλεια μεταξυ των 3 δερματινη (50e), για περισσοτερη ομορφια μιας και βλεπεις και το design της συσκευης Spigen (16e), συνολικα Ringke Slim (12e). Ολες μαυρες (οι μαυρες Rinkge και Spigen ειναι ψιλοματ και γλυστρανε λιγοτερο απο τα αλλα χρωματα). Για 100% ασφαλεια βεβαια θα πας σε πιο γκουμουτσα θηκη αλλα θα χασεις σε ο,τι συνεπαγεται η κατοχη γκουμουτσας.
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 15/04/2015 - 17:41
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:06
Εχω δοκιμάσει διάφορες. Το top 3 μου ειναι δερματινη Αpple, Spigen Thin Fit και Ringke Slim. Για περισσότερη ασφαλεια μεταξυ των 3 δερματινη (50e), για περισσοτερη ομορφια μιας και βλεπεις και το design της συσκευης Spigen (16e), συνολικα Ringke Slim (12e). Ολες μαυρες (οι μαυρες Rinkge και Spigen ειναι ψιλοματ και γλυστρανε λιγοτερο απο τα αλλα χρωματα). Για 100% ασφαλεια βεβαια θα πας σε πιο γκουμουτσα θηκη αλλα θα χασεις σε ο,τι συνεπαγεται η κατοχη γκουμουτσας.
Σκέφτομαι να πάρω αυτές
http://www.amazon.de...d_tWOlvb0S7MMS0
Και αυτήν
https://www.amazon.d...d_2XOlvb01ZDSNZ
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:12
Σκέφτομαι να πάρω αυτές
http://www.amazon.de...d_tWOlvb0S7MMS0
Και αυτήν
https://www.amazon.d...d_2XOlvb01ZDSNZ
Περισσοτερη προστασια σιγουρα η Incipio και το αρνητικο της οτι σε μεγεθος θαναι περιπου σαν την Spigen σου. Επίσης σε grip ειναι παρομοια (εχω διαβασει οτι γλυστραει αρκετα). Η anker ειναι σιγουρα πιο διακριτικη αλλα δε ξερω πως τα παει με grip και δακτυλιες. Οποια και να παρεις προτιμησε σκουρο χρωμα γιατι η διαφανης σιλικονη αργα ή γρηγορα κιτρινιζει.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:16
Περισσοτερη προστασια σιγουρα η Incipio και το αρνητικο της οτι σε μεγεθος θαναι περιπου σαν την Spigen σου. Επίσης σε grip ειναι παρομοια (εχω διαβασει οτι γλυστραει αρκετα). Η anker ειναι σιγουρα πιο διακριτικη αλλα δε ξερω πως τα παει με grip και δακτυλιες. Οποια και να παρεις προτιμησε σκουρο χρωμα γιατι η διαφανης σιλικονη αργα ή γρηγορα κιτρινιζει.
Μάλλον θα πάρω τις Anker έτσι κι αλλιώς κοστίζουν 6€ οι 2.
Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα κάτι minimal που να καλύπτει τα κουμπιά και να προστατεύει την κάμερα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:20
Μάλλον θα πάρω τις Anker έτσι κι αλλιώς κοστίζουν 6€ οι 2.
Να σου πω την αλήθεια θα ήθελα κάτι minimal που να καλύπτει τα κουμπιά και να προστατεύει την κάμερα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Τα μεταφορικά τα έβαλες;
Εγω σου ειπα την προταση μου. Ringke slim που παρεχει και προστασια στην οθονη μιας και ειναι ελαφρως πιο ψηλα.
Απο κει και περα το παρον topic εχει παρα πολλες επιλογες, πιστευω με λιγο ψαξιμο θα βρεις κατι.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:21
Ακόμα περιμένω την spigen
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:23
Ακόμα περιμένω την spigen
Μπα, ααααακυρο!! (Δεν εχεις παει και στρατο ακόμα... )
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:25
Τα μεταφορικά τα έβαλες;
Εγω σου ειπα την προταση μου. Ringke slim που παρεχει και προστασια στην οθονη μιας και ειναι ελαφρως πιο ψηλα.
Απο κει και περα το παρον topic εχει παρα πολλες επιλογες, πιστευω με λιγο ψαξιμο θα βρεις κατι.
Ποια μεταφορικά ρε συ? Αφού έχω prime account(μένω στην Γερμανία). Την Παρασκευή θα είναι στο σπίτι .
Να σου πω την αλήθεια πριν πάρω το iPhone έλεγα ότι θα πάρω την Slim (είμαι φαν τον Hard cases) αλλα φοβάμαι για γρατσουνιές.
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:30
Ποια μεταφορικά ρε συ? Αφού έχω prime account(μένω στην Γερμανία). Την Παρασκευή θα είναι στο σπίτι .
Να σου πω την αλήθεια πριν πάρω το iPhone έλεγα ότι θα πάρω την Slim (είμαι φαν τον Hard cases) αλλα φοβάμαι για γρατσουνιές.
Α αμα εισαι prime δε φταιω εγω!
Ειναι μαυρο ματ εμενα δεν εχει τιποτα ακομη. Φοβοσουν γρατσουνιες και πηρες την ultra;
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:33
Α αμα εισαι prime δε φταιω εγω!
Ειναι μαυρο ματ εμενα δεν εχει τιποτα ακομη. Φοβοσουν γρατσουνιες και πηρες την ultra;
Αφού είναι tpu γύρω γύρω! Πως θα γρατζουνιστεί το κινητό?
Εκτός αν εννοείς την θήκη.
Εγώ φοβάμαι για το κινητό, όχι για την θήκη.
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:36
Αφού είναι tpu γύρω γύρω! Πως θα γρατζουνιστεί το κινητό?
Εκτός αν εννοείς την θήκη.
Εγώ φοβάμαι για το κινητό, όχι για την θήκη.
Το διαφανες πισω πλαστικο της ultra λεω οτι θα γεμισει γρατσουνιες.
Α, για το κινητο λες; Δεν υπαρχει περιπτωση να γρατσουνιστει απο καμια αποσες μιλαμε.
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 15/04/2015 - 18:37
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 15/04/2015 - 18:42
Αυτήν εδώ λες http://www.amazon.co...e/dp/B00MJA3K6A ;Τα μεταφορικά τα έβαλες;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες