το σημαδι ειναι στη θηκη αν καταλαβα καλα Αν ναι....επειδη ειναι καινουργια στειλε τη φωτο στο μειλ τους και ζητα αντικατασταση
Ναι στη θηκη.. μικρο μεν αλλα τραβαει τη προσοχη..
Δημοσίευση 24/04/2015 - 21:50
το σημαδι ειναι στη θηκη αν καταλαβα καλα Αν ναι....επειδη ειναι καινουργια στειλε τη φωτο στο μειλ τους και ζητα αντικατασταση
Δημοσίευση 24/04/2015 - 21:52
ζητα αλλη...πες οτι δεν ειναι δυνατον με το πρωτο βγαλσιμο να παθαινει αυτο και οτι φοβασαι μην ανοιξει περισσοτερο εκει
Δημοσίευση 24/04/2015 - 22:05
ζητα αλλη...πες οτι δεν ειναι δυνατον με το πρωτο βγαλσιμο να παθαινει αυτο και οτι φοβασαι μην ανοιξει περισσοτερο εκει
Στο βαλσιμο εγινε αυτο. Φοβαμαι να τη βγαλω μην μεγαλωσει η ρογμη..
Δημοσίευση 24/04/2015 - 23:35
Κατευθείαν αλλαγή, τι πράγματα ειναι αυτά !!!
Πλάκα κάνω φίλε μου, αν δεν το έλεγες οτι σου έκανε σημάδι ούτε που φαίνεται. Μην πολύ ασχολείσαι κοιτά να την χαρείς, δεν θα στο ματιάζουν κιόλας.
φιλε μπορεις να δωσεις πληροφοριες για το tempered glass που χρησιμοποιεις? απο που το αγορασες, μεγεθος γυαλιου και κοστος?
Δημοσίευση 24/04/2015 - 23:47
Φιλε μου λίγο πιο πίσω γράφω απο που το πήρα, τι μάρκα ειναι ,ένα review και μερικές φωτογραφίες.φιλε μπορεις να δωσεις πληροφοριες για το tempered glass που χρησιμοποιεις? απο που το αγορασες, μεγεθος γυαλιου και κοστος?
Τελευταία επεξεργασία από: dsmpampis, 24/04/2015 - 23:50
Δημοσίευση 25/04/2015 - 03:50
αφου είναι να πάρεις μαιμουδιά, καλύτερα πάρε μια πιο οικονομική.
Εγώ πήρα για τη γυναίκα μου αυτήν:
http://pages.ebay.co...d=390991744190 την οποία σχεδόν μπορώ να τη συγκρίνω με τη midnight blue original που έχω, ο,τι καλυτερο έχω δει σε αυτά τα χρήματα, και παρήγγειλα και μια για εΉθελαζψ
Ήθελα να σε ρωτήσω αν απο πίσω έχει κανονικά το logo της apple γιατί ένα φιλαράκι που πήρε απο τον ίδιο seller του έστειλε μια σκέτη χωρίς σήμα...
Τελευταία επεξεργασία από: eliasplatsis, 25/04/2015 - 03:50
Δημοσίευση 25/04/2015 - 09:19
Δημοσίευση 25/04/2015 - 10:25
@eliasplatsis το εχει κανονικά. Εκτός αν πήρε σιλικόνης, που δεν ξέρω αν το εχει τελικά.
Δημοσίευση 25/04/2015 - 11:37
Καλησπέρα στην παρέα,
Έβαλα και Apple leather black,έβαλα και Puro 0,3 αλλά σαν το γυμνό δεν έχει !! Όπως βέβαια κ το πως γλυστράει το γυμνό :-)
Οπότε ψάχνω συνέχεια τον τελευταίο μήνα για bumper μεταλικό για το plus κ δεν μπορώ να βρώ πουθενά.
Θυμάμαι στις αρχές της κυκλοφορίας του 6 είχα δεί κάποια ωραία,νομίζω spigen,αλλά τώρα τίποτα !
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάνενα καλό να προτέινει;
Δημοσίευση 25/04/2015 - 11:42
Καλησπέρα στην παρέα,
Έβαλα και Apple leather black,έβαλα και Puro 0,3 αλλά σαν το γυμνό δεν έχει !! Όπως βέβαια κ το πως γλυστράει το γυμνό :-)
Οπότε ψάχνω συνέχεια τον τελευταίο μήνα για bumper μεταλικό για το plus κ δεν μπορώ να βρώ πουθενά.
Θυμάμαι στις αρχές της κυκλοφορίας του 6 είχα δεί κάποια ωραία,νομίζω spigen,αλλά τώρα τίποτα !
Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάνενα καλό να προτέινει;
Δημοσίευση 25/04/2015 - 13:53
Τελευταία επεξεργασία από: tzigis, 25/04/2015 - 13:55
Δημοσίευση 25/04/2015 - 14:54
Η συγκεκριμενη καλυπτει την καμερα να μην ακουμπαει οταν το εχεις ανασκελα;Δες και αυτο το bumper
Δεν ειναι μεταλλικό αλλά εχει πολύ καλό grip και ειναι πολύ καλοφτιαγμένο ..
Εμένα όσο το χρησιμοποίησα με άφησε πολύ ικανοποιημένο ...
Στο γυμνό όμως κατέληξα ,δεν άντεξα και ότι ειναι ας γίνει!!!
http://www.iphonecaz...ame-bumper.html
Δημοσίευση 26/04/2015 - 14:16
πω πω εφαγε ενα πεσιμο πριν λιγο το plus ολα τα λεφτα...σκαλωσε το hfree και μου εφυγε απο τα χερια απο το υψος του στηθους μου περιπου...
μετα την ανακοπη το εψαξα και ευτυχως δεν εχει το παραμικρο...τα εβγαλε τα 40 ευρω η spigen και με το παραπανω
Δημοσίευση 26/04/2015 - 14:23
Eρώτηση προς τους κατόχους της Air Jacket.
Η συγκεκριμένη θήκη κάνει "νυχάκι" γύρω απο την οθόνη ή είναι στο ίδιο επίπεδο.
Έχω δει πολλά reviews & φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες