Πριν μερικες μερες, ειχα ενα μικρο ατυχημα
Μια νεαρη επισκεπτρια (7 ετων) καταφερε να μου σπασει το Orzly γυαλι που φορουσα, ριχνοντας το τηλεφωνο μου
το υψος απ οπου επεσε ηταν περιπου στα 50 εκ., το σπασιμο (του γυαλιου) ηταν πολυ μικρο μεν, αλλα δεν μου αρεσε να το κρατησω (η οθονη μου ειναι ανεπαφη, οπως και το υπολοιπο τηλεφωνο)
Ετσι, αφου ημουν πολυ ευχαριστημενη, ξαναπαρηγγειλα το ιδιο
Δυστυχως, απογοητευτηκα πολυ ανακαλυπτοντας αρκετες διαφορες μεταξυ του παλιου γυαλιου που ειχα και του νεου που παρελαβα
1. Δεν εχουν πλεον τις ιδιες διαστασεις, οπως θα μπορεσετε να δειτε στις φωτο που σας παραθετω, το νεο γυαλι της ιδιας εταιριας ειναι καπου ενα χιλιοστο στενοτερο και κοντυτερο (και πραγματικα ΕΧΟΥΝ σημειωταια διαφορα)
Για να ειμαι ακριβης, στο πλατος πλεον ειναι εως και λιγο στενοτερη απο το πλαισιο της οθονης
2. Οι δαχτυλιες που κραταει ειναι πολυ ενοχλητικες (με αναμενη οθονη δεν φαινονται μεν, αλλα σε αντανακλασεις οταν ειναι κλειστο, γινεται χαμος)
3. Εξαιτιας της αλλαγης των διαστασεων θα δειτε το bleeding light effect που εμφανιζεται ειναι πολυ αισθητο πλεον
Η εφαρμογη της, η κολλα της, η αισθηση και η ανταποκριση της παραμενουν ικανοποιητικες
Το μονο θετικο που μπορω να αναφερω ειναι πως το περιγραμμα στις ακμες που δεν μπορουσε να κολησει σωστα λογω των διαστασεων και της καμπυλοτητας του τηλεφωνου, εχει πλεον εκλειψει, αλλα....
Παρολα αυτα, ειμαι δυσαρεστημενη
Κατα την αποψη μου, η αισθηση του παχους των 24 χιλ, δεν αξιζει σε αυτη τη διασταση
Το συγκεκριμενο γυαλι, δεν θα το προτεινα πια...
Στη φωτο εδω, κατω το νεο γυαλι, πανω το σπασμενο που εχει αφαιρεθει
Το νεο γυαλι μονο του
Ιδιαιτερα στη δεξια πλευρα, φαινεται το στενο πλατος του