Η SGP στο 6 έχασε πολύ σε αξιοπιστία. Τα έκανε λίγο σαλάτα.
Στο Topic εδώ θα βρείς σίγουρα κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο.
Δημοσίευση 23/05/2015 - 11:13
Θυμασαι περιπου ποσο καιρο εκανε να σου ερθει;; Παραγγειλα μια μαυρη@smoothjimmy27 εδώ εισαι:
http://www.ebay.com/...redirect=mobile
Δημοσίευση 23/05/2015 - 11:14
Τελευταία επεξεργασία από: kiriakosa, 23/05/2015 - 11:15
Δημοσίευση 23/05/2015 - 11:15
Σε ευχαριστω φιλος!!@smoothjimmy27 περίπου 25 μέρες. Με το καλό να σου έρθει.
Δημοσίευση 25/05/2015 - 01:29
Καλημέρα στην παρέα. Προσανατολίζομαι για Spigen και συγκεκριμένα την Neo Hybrid ultra slim και ειδικά σε space grey την κόκκινη. Τί λέτε?
Γενικά της Spigen μου αρέσουν σαν σχεδίαση. Το θέμα είναι αν αξίζουν κιόλας.
Αν έχεις 6 μακριά απο Spigen! Χρησιμοποιούσα χρόνια τετοιες θήκες και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, ώσπου πήρα μια Neo Hybrid Metal (όχι απ τις πρώτες παρτίδες) και έκλαιγα τα λεφτά μου.. προφανώς δε το ερεύνησαν καλά πριν την βγάλουν και είχα θέματα με το WiFi καθώς το αλουμίνιο της θήκης το έκανε να εξασθενεί 1-2 μπάρες.
Μετά απ αυτή τη φόλα πήρα μια Incipio NGP για το 6 Plus και ηρέμησα!! Ίσως η καλύτερη All-Around θήκη που έχω δοκιμάσει ποτέ, ποιοτική, καλή προστασία και αίσθηση στο χέρι και δε κάνει γομάρι το κινητό (πιο πολύ απ ότι ήδη είναι)
Και στο 7 Plus πρώτα ο θεός πάλι αυτή θα προτιμήσω. Spigen ποτέ ξανά.
Δημοσίευση 25/05/2015 - 01:52
Αν έχεις 6 μακριά απο Spigen! Χρησιμοποιούσα χρόνια τετοιες θήκες και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, ώσπου πήρα μια Neo Hybrid Metal (όχι απ τις πρώτες παρτίδες) και έκλαιγα τα λεφτά μου.. προφανώς δε το ερεύνησαν καλά πριν την βγάλουν και είχα θέματα με το WiFi καθώς το αλουμίνιο της θήκης το έκανε να εξασθενεί 1-2 μπάρες.
Μετά απ αυτή τη φόλα πήρα μια Incipio NGP για το 6 Plus και ηρέμησα!! Ίσως η καλύτερη All-Around θήκη που έχω δοκιμάσει ποτέ, ποιοτική, καλή προστασία και αίσθηση στο χέρι και δε κάνει γομάρι το κινητό (πιο πολύ απ ότι ήδη είναι)
Από Spigen φετος μονο η Slim Fit αξίζει.
Βαλε καμια φωτο την NGP αν μπορεις.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/05/2015 - 01:54
Από Spigen φετος μονο η Slim Fit αξίζει.
Βαλε καμια φωτο την NGP αν μπορεις.
Δημοσίευση 25/05/2015 - 23:11
Παιδιά ποια η γνώμη σας για τις Mujjo, φαίνονται αρκετά όμορφες!
Δημοσίευση 26/05/2015 - 07:40
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ πήρα την Spigen Ultra Hybrid για το iphone 6 την έχω από τον Οκτώβριο και είναι πολύ καλή. Και μιλάμε για σκληρή χρήση όχι τσαντάκι και γραφείο.
Δημοσίευση 26/05/2015 - 07:46
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Εγώ πήρα την Spigen Ultra Hybrid για το iphone 6 την έχω από τον Οκτώβριο και είναι πολύ καλή. Και μιλάμε για σκληρή χρήση όχι τσαντάκι και γραφείο.
Δημοσίευση 26/05/2015 - 12:47
Aλλη η Ultra και αλλη η Neo Hybrid
Δημοσίευση 26/05/2015 - 13:01
Βάλτε καμιά φωτογραφιούλα έτσι για να βλέπουμε και εμείς οι άσχετοι περί τίνος πρόκειται!!!
Δημοσίευση 26/05/2015 - 16:25
εχει δοκιμασει κανεις την LifeProof nüüd iphone 6 plus ?
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες