Απλα γαματη.. Και παει του παει φοβερα η αντιθεση κοκκινο-μαυρο....
Δημοσίευση 11/09/2015 - 15:14
Απλα γαματη.. Και παει του παει φοβερα η αντιθεση κοκκινο-μαυρο....
Δημοσίευση 11/09/2015 - 15:16
Στο UK Store του ebay δες. Έρχονται πιο γρήγορα και αποστολή με ACS.
http://stores.ebay.c...634Q2ec0Q2em322
Θα βρείς και σε μαγαζιά εδώ, αλλά όχι όλες.
Δημοσίευση 11/09/2015 - 16:25
Ευχαριστώ ΝίκοΣτο UK Store του ebay δες. Έρχονται πιο γρήγορα και αποστολή με ACS.
http://stores.ebay.c...634Q2ec0Q2em322
Θα βρείς και σε μαγαζιά εδώ, αλλά όχι όλες.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 00:44
Παιδιά πείτε κανένα σάιτ για θήκες spigen
Στο amazon.co.uk εχει "48 hours sale, limited stock" λεει, για τα 6s/6s plus. Αλλα φανταζομαι θα κανουν και για τα 6/6 plus..
Δημοσίευση 13/09/2015 - 09:01
Στο amazon.co.uk εχει "48 hours sale, limited stock" λεει, για τα 6s/6s plus. Αλλα φανταζομαι θα κανουν και για τα 6/6 plus..
Ναι κάνουν, μόλις παρήγγειλα κι´εγώ για το 6S έχει καλές τιμές.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 10:05
Δημοσίευση 13/09/2015 - 11:33
Μια δωρεάν εγγραφεί κανεις και πληρώνεις απευθείας με την κάρτα σου τουλάχιστον από το αμερικανικό που παραγγέλνω εγώ.Και κάποια έχουν μεταφορικά και κάποια όχι....Πως πληρώνεις στο Amazon θέλει να γίνεις μέλος ?
PayPal δέχονται ;
Μεταφορικά έχει ;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 13/09/2015 - 12:12
Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποίησε τις αυθεντικές θήκες της Apple, για να κάνει μια σύντομη σύγκριση μεταξύ της δερμάτινης θήκης και αυτής με σιλικόνη?
Είχα τη μαύρη δερμάτινη και μπορώ να πω πως ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Την πούλησα μαζί με το τηλέφωνο και τώρα σκέφτομαι αν θα ξαναπάρω δερμάτινη ή σιλικόνη.
Για πέστε γνώμες.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 12:55
Η σιλικόνης φιλε ειναι καλη αλλά μόλις το βγάλεις το κινητό από την τσέπη ειναι Φούλ στη σκόνη. Για μένα η δερμάτινη ειναι καλύτερη. Μπορεί να υστερεί σε χρώματα αλλά η αίσθηση ειναι καλύτερη κατα τη γνωμη μου. Τωρα δεν ξερω για τις καινούργιες που έρχονται μαζι με το 6s...Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποίησε τις αυθεντικές θήκες της Apple, για να κάνει μια σύντομη σύγκριση μεταξύ της δερμάτινης θήκης και αυτής με σιλικόνη?
Είχα τη μαύρη δερμάτινη και μπορώ να πω πως ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Την πούλησα μαζί με το τηλέφωνο και τώρα σκέφτομαι αν θα ξαναπάρω δερμάτινη ή σιλικόνη.
Για πέστε γνώμες.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 13:47
Δημοσίευση 13/09/2015 - 14:38
Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποίησε τις αυθεντικές θήκες της Apple, για να κάνει μια σύντομη σύγκριση μεταξύ της δερμάτινης θήκης και αυτής με σιλικόνη?
Για πέστε γνώμες.
Το μόνο μείον με τις σιλικόνης είναι η σκόνη που μαζεύει και στις τσέπες που μπαίνει/βγαίνει δύσκολα.
Κατά άλλα αν θες π.χ κόκκινη, η σιλικόνης είναι μονόδρομος.
Έχε πάντως υπόψην σου και τον τύπο εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να δίνεις 40άρια.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 15:05
Παράγγειλα από το αγγλικό e bay αλλά έχει 10 λίρες έξοδα αποστολήςΜια δωρεάν εγγραφεί κανεις και πληρώνεις απευθείας με την κάρτα σου τουλάχιστον από το αμερικανικό που παραγγέλνω εγώ.Και κάποια έχουν μεταφορικά και κάποια όχι....
Δημοσίευση 13/09/2015 - 16:42
Ευχαριστώ παιδιά.
Άρα πάω για δερμάτινη Apple αν θέλω κάτι πολύ ωραίο (αλλά είναι και πολύ ακριβό) ή τη σιλικόνη που προτείνει ο Νίκος.
Στο Space gray είχα τη μαύρη δερμάτινη και ταίριαζε απόλυτα.
Τώρα παράγγειλα το χρυσό και σκέφτομαι για midnight blue. Είχε κανείς αυτόν τον συνδυασμό? Τι λέει?
Δημοσίευση 13/09/2015 - 17:52
Την εχω εγώ. Είναι πολύ ωραίος συνδυασμός.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 18:23
Παιδιά οι θηκες σλιμ 0.3μμ μπορούν να προστατεύσουν την κάμερα όταν ακουμπα κάτω το κινητό;Ή πρέπει να πάω σε 0.6μμ πάχος;
Επίσης έχει δοκιμάσει κανείς τη σιλικόνη TPU; Υποτίθεται δεν τραβάει σκόνη και δεν κιτρινίζει.
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες