Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Please log in to reply
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4651   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1,910 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:25

Έλα ρε φίλε !
Με έκανες και ξανακοίταξα το δικό μου JETech σε σχέση με την Tough Armor Tech της Spigen που έχω.
Οριακά στριμωγμένα τα πράγματα αλλά όχι σε σημείο ξεκολλήματος. Και πάλι το bezel της θήκης βγαίνει επάνω από το γυαλί. Μήπως θα μπορούσες να βάλεις φωτό από το δικό σου combo να δούμε πως είναι ;

image.jpg
Νομιζα την ειχα σβησει... Δεν ξερω αν φαινεται αλλα αυτη η φωτο ειναι απ τη χαρα μου πριν καταλαβω οτι πιεζει το γυαλλι.
Αν δειτε σε καλη αναλυση τη φωτο φαινεται οτι στο περιγραμμα της οθονης κανει κατη χαζα εφε ξεκολληματος...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 04/11/2015 - 20:28.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4652   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/11/2015 - 02:29

Πέρασα το μαύρο foul tempered glass της Spigen στο i6s plus και δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
Δεν το συνιστώ.
Όταν η οθόνη είναι κλειστή χωρίς τον protector δεν ξεχωρίζει από τα μαύρα bezel.
Τώρα με τον spigen φαίνεται ξεκάθαρα γιατί δημιουργείται μια γραμμη που μάλλον οφείλεται στο ότι δεν κολλάει καλά επειδή υπάρχει διαφορά πάχους μεταξύ της διαφανης και της βαμμένης περιοχής περιμετρικά.

Επίσης δεν φτάνει εντελώς άκρη. Αφήνει 1-2 χιλιοστά και δεν είναι 2.5D όπως ο διαφανης Puro που είχα.
Συν ότι λερωνει ευκολότερα.
Θα περιμένω λίγο καιρό μήπως βγάλει η Puro νέους διαφανους ειδικά για το 6s plus που είναι λίγο μεγαλύτερο.

Για προστασία έχω καταλήξει στο bumper και στην γνήσια δερμάτινη. Θα τα χρησιμοποιώ εναλλάξ.
Η δερμάτινη είναι πολύ πιο ξεκούραστη γιατί έχει φοβερό grip και επιτρέπει την χρήση μ ένα χέρι.
Το bumper πιο όμορφο αλλά γλυστρά.

#4653   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1,910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 05/11/2015 - 14:57

Καμια θηκη προστατευτικη που να ειναι glasshield(e2e) compatible εχετε υποψην για 6s plus?

#4654   STERGIOS16

STERGIOS16

iPH Member

• 344 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 05/11/2015 - 15:15

..............................

Doc Artisan
http://www.dockartis...e-iphone-6-plus

Όχι μόνο δεν είχε κλιπάκια αλλά στην θέση τους είχε έναν απίστευτα δυνατό μαγνήτη που συγκρατεί το κινητό στην θέση του ενώ εύκολα βγαίνει αν είσαι σπίτι ή θέλει κάποιος να τραβήξει φωτογραφίες. Επίσης δεν χρειάζεται όταν καλείς κάποιον να κρύβεσαι ολόκληρος πίσω από την θήκη. Έχει φανταστικο δέρμα που μυρίζει όμορφα κ κατα την γνώμη είναι ανώτερο ποιοτικά από τις άλλες εταιρείες που ανέφερα. Χωράει 4 κάρτες αλλά αν γεμίσετε όλες τις θήκες ίσως να μην κλείνει απόλυτα σωστά. Επίσης έχει 2 θήκες για χαρτονομίσματα που δεν χρειάζεται καν να διπλωθούν λόγω του μεγέθους της κ χωράει ακόμα κ ταυτότητα. Η θήκη που αποσπάται είναι δερμάτινη, προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να δίνει πολύ όγκο κ εφαρμόζει άψογα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει ποιοτική δερμάτινη θήκη πορτοφόλι 2 σε 1 παρόλο την λίγο τσουχτερή τιμή της 80$. Για όποιον όμως ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω με pm κωδικό για 20% έκπτωση (δυστυχώς εγώ την αγόρασα στην κανονική της τιμή).

Φαίνεται πολύ καλή! Αναμένουμε να μας πεις και όταν τη λάβεις τις εντυπώσεις σου.

#4655   STERGIOS16

STERGIOS16

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2015 - 15:17

Για όσους έχετε τη δερμάτινη θήκη του 6s plus: υπάρχει πρόβλημα στο ταίριασμα της θήκης με edge to edge glass?

#4656   karless

karless

iPH Hero

• 5,021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 05/11/2015 - 17:47

παιδια ο πωλητης απο το ebay δεν εχει "γνησιες" apple silicone?μονο δερματινες βλεπω...αγορασα χθες μια δερματινη σε κοκκινο και μαυρο και λεω να χτυπισω και καμια σε silicone..

#4657   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 05/11/2015 - 17:58

παιδια ο πωλητης απο το ebay δεν εχει "γνησιες" apple silicone?μονο δερματινες βλεπω...αγορασα χθες μια δερματινη σε κοκκινο και μαυρο και λεω να χτυπισω και καμια σε silicone..

Πολύ χνούδι και η αίσθηση στην υφή χάλια σα γόμα (έχω την γνήσια σε μαύρο). Δε θα το συνιστούσα.

#4658   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/11/2015 - 18:04

Έχει και σιλικόνης αν πας απο τη λίστα επιλογής. 

Απλά με της σιλικόνης προσοχή γιατί εκτός απο τη σκόνη που μαζεύουν πιο εύκολα, είναι και πολύ σφιχτές.

Η μια απο τις 2 που έχω μπαίνει αρκετά δύσκολα. Αναφέρομαι στο 6. Στα S ίσως υπάρχει θέμα.

http://www.ebay.com/...teyN3Rz6KNYkOsg

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4659   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 05/11/2015 - 18:08

Απλά με της σιλικόνης προσοχή γιατί εκτός απο τη σκόνη που μαζεύουν πιο εύκολα, είναι και πολύ σφιχτές.

Η μια απο τις 2 που έχω μπαίνει αρκετά δύσκολα. Αναφέρομαι στο 6. Στα S ίσως υπάρχει θέμα.

Νίκο η γνήσια πάντως που πήρα εγώ για 6 PLUS μπαίνει άνετα στο 6S PLUS μου.

#4660   karless

karless

iPH Hero

• 5,021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 05/11/2015 - 18:10

Σε ευχαριστω Νικο...δυστυχώς εχει μονο μπλε σε silicone..το 6αρι εχω,ελπιζω η μαυρη και κοκκινη δερματινη να ειναι τιμιες.

#4661   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/11/2015 - 18:16

Νίκο η γνήσια πάντως που πήρα εγώ για 6 PLUS μπαίνει άνετα στο 6S PLUS μου.

Ε καλά σίγουρα. Προφανώς με τις γνήσιες δε θα έχεις κανένα θέμα.

Προσωπικά δε μ'ενοχλεί το παραπάνω. Δεν είναι και κανόνας μιας και το κάνει στη μια απο τις 2 που έχω.

Σε ευχαριστω Νικο...δυστυχώς εχει μονο μπλε σε silicone..το 6αρι εχω,ελπιζω η μαυρη και κοκκινη δερματινη να ειναι τιμιες.

Το 'χα ξαναπεί και πιο πίσω. Για τα λεφτά τους είναι απο τις καλύτερες αγορές που 'χω κάνει.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4662   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 05/11/2015 - 19:32

Φαίνεται πολύ καλή! Αναμένουμε να μας πεις και όταν τη λάβεις τις εντυπώσεις σου.

Στέργιο την έχω σχεδόν ένα μήνα ήδη! Είναι άψογη! Πραγματικά η καλύτερη θήκη που είχα ποτέ! Κατάργησα το πορτοφόλι εντελώς.

Τελευταία επεξεργασία από: 7psyxos, 05/11/2015 - 19:33.

#4663   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 05/11/2015 - 20:23

Για όσους έχετε τη δερμάτινη θήκη του 6s plus: υπάρχει πρόβλημα στο ταίριασμα της θήκης με edge to edge glass?

Με τον edge to edge της spigen δεν υπάρχει πρόβλημα.

#4664   STERGIOS16

STERGIOS16

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 05/11/2015 - 21:28

Στέργιο την έχω σχεδόν ένα μήνα ήδη! Είναι άψογη! Πραγματικά η καλύτερη θήκη που είχα ποτέ! Κατάργησα το πορτοφόλι εντελώς.

Το πιο σημαντικό είναι αν ο μαγνήτης κρατάει με ασφάλεια την αποσπώμενη θήκη στις βασικές καθημερινές ανάγκες του χρήστη, χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία του τηλεφώνου. 

#4665   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1,292 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 05/11/2015 - 21:32

Ως τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα κ ποτέ δεν έφυγε από την θέση του. Επίσης δεν επηρεάζει τις κάρτες. Δεν έχω παρατηρήσει να επηρεάζει την λειτουργία του κινητού.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες