Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4711   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/11/2015 - 12:47

Το πρόβλημα είναι οτι τα περισσότερα Tempered εκεί έξω που υπήρχαν ήδη για το 6, δε κάνουν για τα S.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεκολλάνε αριστερά και δεξιά της οθόνης, λόγω της καμπλυλότητας και να γεμίζουν φουσκάλες.

Το μόνο που κάνουν είναι να κοτσάρουν και το 6S δίπλα στην ονομασία με το 6, που είναι λαθός.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4712   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2015 - 12:56

Θοδωρή τηλέφωνο χωρίς θήκη αποκλείεται να μείνει χωρίς σημάδια.
Κάπου θα ακουμπήσει.
Στο Μ8 σε 8 μήνες χωρίς θήκη έκανα 2.
Στο i5s μια μέρα χωρίς screen protector και απέκτησε σημάδι η οθόνη από ένα κερμα που έβαλα κατά λάθος στην ίδια τσέπη.

Όταν λοιπόν το αφήσεις γυμνό θα πρέπει να πάρεις απόφαση ότι θα δέχεσαι τα σημάδια.
Έχω δει πολλά περσινά 6αρια χωρίς θήκη.
Όλα εχουν χτυπήματα. Δεν τους νοιάζει όμως γιατί δεν τα πουλάνε. Τα κρατούν όσο πάνε και μετά καινούργιο.

Θεωρώ εξ ίσου κουραστικό το άγχος της υπερβολικά προσεκτικης χρήσης όταν το έχω χωρίς θήκη.
Πρέπει να προσέχω που θα το ακουμπήσω, πως θα το ακουμπήσω μην γίνει γρατζουνια στην κάμερα κλπ κλπ.

Εντάξει πληρώνουμε αλουμίνιο και αγγίζουμε πλαστικό άντε δέρμα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εχω αγοράσει συνολικά 4 iphone.

Κανένα δεν έτυχε να πωλήσω και όλα έχουν από το unboxing τους, θήκη και ζελατίνα ή tempered glass.

Το θέμα είναι αν μπορείς να συμβιβαστείς με τις γρατζουνιές, την φυσιολογική φθορά χρήσης ή όχι.

Εγώ όχι και με δεδομένο, ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση (εκτός και αν το αφήσεις στο κουτί του) να μην φάει την ψιλοτουμπίτσα του, τα στριμωξίδια του σε τσάντες, χαρτοφύλακες, τσέπες κλπ, το "φασκιώνω" κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

#4713   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 11/11/2015 - 13:06

Θοδωρή τηλέφωνο χωρίς θήκη αποκλείεται να μείνει χωρίς σημάδια.
Κάπου θα ακουμπήσει.
Στο Μ8 σε 8 μήνες χωρίς θήκη έκανα 2.
Στο i5s μια μέρα χωρίς screen protector και απέκτησε σημάδι η οθόνη από ένα κερμα που έβαλα κατά λάθος στην ίδια τσέπη.

Όταν λοιπόν το αφήσεις γυμνό θα πρέπει να πάρεις απόφαση ότι θα δέχεσαι τα σημάδια.
Έχω δει πολλά περσινά 6αρια χωρίς θήκη.
Όλα εχουν χτυπήματα. Δεν τους νοιάζει όμως γιατί δεν τα πουλάνε. Τα κρατούν όσο πάνε και μετά καινούργιο.

Θεωρώ εξ ίσου κουραστικό το άγχος της υπερβολικά προσεκτικης χρήσης όταν το έχω χωρίς θήκη.
Πρέπει να προσέχω που θα το ακουμπήσω, πως θα το ακουμπήσω μην γίνει γρατζουνια στην κάμερα κλπ κλπ.

Εντάξει πληρώνουμε αλουμίνιο και αγγίζουμε πλαστικό άντε δέρμα

Θα το κρατήσω καιρό το τηλέφωνο και έτσι θελω να το χαρώ. Ναι προσέχω που το ακουμπάω και το σημάδι που έκανε δεν φαίνεται και τόσο. Εγώ το βλέπω μόνο.

Σκέψου βάζω την θήκη όταν κοιμάμαι γιατί κάνω κάτι απότομα και πέφτουν κάτω τα τηλέφωνα. Αλλα δεν συγκρίνεται η αίσθηση χωρίς θήκη.

#4714   Panagiotis477

Panagiotis477

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/11/2015 - 13:07

Το πρόβλημα είναι οτι τα περισσότερα Tempered εκεί έξω που υπήρχαν ήδη για το 6, δε κάνουν για τα S.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ξεκολλάνε αριστερά και δεξιά της οθόνης, λόγω της καμπλυλότητας και να γεμίζουν φουσκάλες.

Το μόνο που κάνουν είναι να κοτσάρουν και το 6S δίπλα στην ονομασία με το 6, που είναι λαθός.

Μόλις τώρα μπήκα να πω ότι κατάλαβα τι είναι.

Στο 5s που είχα, έπαιρνα Forever Tempered Glass από το e-shop και ήμουν απίστευτα ευχαριστημένος. Και φθηνές και καλές.

Τώρα, ήθελα να πάρω full face, edge to edge, όπως θες πες το, και από τα capital controls και μετά δεν έχω καταφέρει να αγοράσω τίποτα από το εξωτερικό και δεν μπορώ να λειτουργήσω αυτό το balance που λέτε στο PayPal.

Αγόρασα λοιπόν ένα tempered glass της Inos (που πίσω στη συσκευασία έχει την ιστοσελίδα της NortonLine) το οποίο είναι όντως full face. Και μόλις τώρα είδα ότι άρχισε να ξεκολλάει γύρω-γύρω.

Άρα η μόνη λύση είναι να κοιτάξω πώς να πάρω JETech από το γερμανικό amazon;

#4715   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2015 - 13:14

Μόλις τώρα μπήκα να πω ότι κατάλαβα τι είναι.

Στο 5s που είχα, έπαιρνα Forever Tempered Glass από το e-shop και ήμουν απίστευτα ευχαριστημένος. Και φθηνές και καλές.

Τώρα, ήθελα να πάρω full face, edge to edge, όπως θες πες το, και από τα capital controls και μετά δεν έχω καταφέρει να αγοράσω τίποτα από το εξωτερικό και δεν μπορώ να λειτουργήσω αυτό το balance που λέτε στο PayPal.

Αγόρασα λοιπόν ένα tempered glass της Inos (που πίσω στη συσκευασία έχει την ιστοσελίδα της NortonLine) το οποίο είναι όντως full face. Και μόλις τώρα είδα ότι άρχισε να ξεκολλάει γύρω-γύρω.

Άρα η μόνη λύση είναι να κοιτάξω πώς να πάρω JETech από το γερμανικό amazon;

Eίναι περίεργα τα Tempered στο 6 λόγω της καμπύλης στις άκρες.

Προσωπικά θα σου έλεγα να δεις το Godosmith Ice Max που για σήμερα μόνο -50%.

LG8ISzO.gif

#4716   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 11/11/2015 - 14:17

Eίναι περίεργα τα Tempered στο 6 λόγω της καμπύλης στις άκρες.

Προσωπικά θα σου έλεγα να δεις το Godosmith Ice Max που για σήμερα μόνο -50%.

Θα πάρω ένα για να έχω καβάτζα άμα πάθει τίποτα το JETech και ένα για το 6s της κοπέλας μου και θα πω εντυπώσεις.

#4717   Panoulis7

Panoulis7

iPH Contributor

• 1.014 μηνύματα
  • Twitter:@panos_lympe
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/11/2015 - 14:31

Ο πλέον δοκιμασμένος εδώ μέσα.

Κίνα και γρήγορα δε πάνε μαζί :)

Οπ βλέπω με 2€ παραπάνω δίνει και tempered glass!!! Αυτή η θήκη καλύπτει την κάμερα;;; (Και οθόνη αν είναι face down?)

Στάλθηκε από iPhone 6S, μέσω Tapatalk.

Τελευταία επεξεργασία από: Panoulis7, 11/11/2015 - 14:33

#4718   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2015 - 14:45

Είναι όπως η γνήσιες τις Apple. Ειδικά στης σιλικόνης δύσκολα θα καταλάβεις τη διαφορά.

Οι Silicone είναι σιλικόνης. Και οι 2 για τα λεφτά τους είναι πολύ καλές.

Ανώτερη φυσικά η σιλκόνης λόγω πιο απλού υλικού, αν και η "δερμάτινη" κρατάει μια χαρά για κόκκινη κιόλας.

Πιο έντονο κόκκινο θα έχεις απο τη σιλικόνη και όχι στη δερμάτινη. Ότι μπορείς να καταλάβεις απο τη φώτο. Η "δερμάτινη" δεξιά.

duRg64F.jpg

1Xj0ele.jpg

JY4gHBw.jpg

Bonus η μαύρη.

D8skoSY.jpg

LG8ISzO.gif

#4719   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2015 - 15:02

Νίκο link ??

#4720   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2015 - 15:39

http://www.ebay.com/...=item5b08ec8cbe

LG8ISzO.gif

#4721   chaostar

chaostar

iPH newbie

• 85 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 11/11/2015 - 16:43

Προχθες παρελαβα μια κινεζικη apple και δεν ταιριαζε στο 6s plus μου ηταν πολυ σφιχτη με αποτελεσμα το κουμπι της εντασης να ειναι συνεχως πατημενο.

#4722   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 11/11/2015 - 16:52

Προχθες παρελαβα μια κινεζικη apple και δεν ταιριαζε στο 6s plus μου ηταν πολυ σφιχτη με αποτελεσμα το κουμπι της εντασης να ειναι συνεχως πατημενο.

μη μου λες τετοια,μολις παρηγγειλα μια για s plus,και με μια αλλη δερματινη no-name ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και νομιζα οτι εφταιγε κανα tweak στην αρχη :P

#4723   fotxrist

fotxrist

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/11/2015 - 18:56

Παιδία θέλω να πάρω την ice max 3D απο ali η απο ebay να την πάρω; Στο ali λεει για iphone 6. Θα ταιριάζει αψογα στο iphone 6s μου;

#4724   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2015 - 19:03

Παιδία θέλω να πάρω την ice max 3D απο ali η απο ebay να την πάρω; Στο ali λεει για iphone 6. Θα ταιριάζει αψογα στο iphone 6s μου;

οπου την βρισκεις φτηνοτερα να την παρεις και με δεδομενο παντα το χρονο που θελει αν ελθει απο Κινα. Τωρα για το αν ταιριαξει απολυτα ...υπαρχουν αρκετα παραπονα για τα S και τα γυαλια και το halo effect που παρατηρουν πολλοι  οποτε να εισαι προετοιμασμενος. Σε καθε περιπτωση το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας οφειλεται στη σωστη ευθυγραμμιση,περα απο καθαρες οθονες κλπ. Δυστυχως ολα ειναι πολυ οριακα

#4725   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2015 - 19:40

Στο aliexpress για σήμερα μόνο είναι με -50%. Παρ'το απο εκεί.

Για τα υπόλοιπα, ο,τι σου 'πε ο Δημήτρης απο πάνω. Αν και πρόβλημα να σου βγάλει θα σου στείλουν αντικατάστασης.

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;