Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4726   fotxrist

fotxrist

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/11/2015 - 20:47

οπου την βρισκεις φτηνοτερα να την παρεις και με δεδομενο παντα το χρονο που θελει αν ελθει απο Κινα. Τωρα για το αν ταιριαξει απολυτα ...υπαρχουν αρκετα παραπονα για τα S και τα γυαλια και το halo effect που παρατηρουν πολλοι  οποτε να εισαι προετοιμασμενος. Σε καθε περιπτωση το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας οφειλεται στη σωστη ευθυγραμμιση,περα απο καθαρες οθονες κλπ. Δυστυχως ολα ειναι πολυ οριακα

Στο aliexpress για σήμερα μόνο είναι με -50%. Παρ'το απο εκεί.

Για τα υπόλοιπα, ο,τι σου 'πε ο Δημήτρης απο πάνω. Αν και πρόβλημα να σου βγάλει θα σου στείλουν αντικατάστασης.

Thanks Παιδιά... Πηγα να κανω την αγορά απο ali και μου πεταει το γνωστο σφάλμα.Με Πειραιώς Visa Electron που εχω, κάνω αγορές ebay,amazon,amazon uk. κλπ κανονικότατα..σήμερα βρήκε με τν προσφορά...

Μου φενεται πως θα την πάρω μεσω ebay τελικά μεσω paypal balance!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4727   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 11/11/2015 - 23:13

Thanks Παιδιά... Πηγα να κανω την αγορά απο ali και μου πεταει το γνωστο σφάλμα.Με Πειραιώς Visa Electron που εχω, κάνω αγορές ebay,amazon,amazon uk. κλπ κανονικότατα..σήμερα βρήκε με τν προσφορά...

Μου φενεται πως θα την πάρω μεσω ebay τελικά μεσω paypal balance!

Άσε και γω μια απ'τα ίδια. Τρεις κάρτες έχω δοκιμάσει δεν περνάει τίποτα. Δεν έχουν και paypall.. Το γλιτώσαμε το 20 εύρω για τώρα.. 

#4728   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2015 - 16:18

Γυαλι JETech

μπηκε ευκολα αλλα με προσοχη στην ευθυγραμμιση...ουτε μια φουσκαλα δεν χρειαστηκε να διωξω.Ειναι 2.5D και οχι 3D σαν Imos,Cinder κλπ . Σε κανα διμηνο θα δειξει φανταζομαι τις οποιες αδυναμιες του. Καθαροτητα εχει πολυ καλη...δαχτυλιες μαλλον πιανει ευκολα. Το ταιριαξα με την Spigen Ultra Hybrid Tech σε μαυρο χωρις κανενα προβλημα.

IMG_0094.JPGIMG_0096.JPG

Spigen Ultra Hybrid Tech

ευκολο μπασε βγαλε...

πολυ καλο grip

διαφανης πλατη με οτι καλο αισθητικα και κακο πρακτικα(γρατζουνιες με το χρονο) μπορει αυτο να σημαινει

λογω ελαστικοτητας θηκης πιθανη εισοδος σκονης απο το πλαι....παρολα αυτα δεν εχω δει καποιο αρνητικο review

θα ελεγα οτι δινει καποιο extra πλατος στη συσκευη και οχι παχος.

Τελεια αποκριση κουμπιων

Δειχνει υπερπροστατευτικη σε γενικες γραμμες

IMG_0100.JPGIMG_0097.JPG

#4729   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 12/11/2015 - 17:29

Έχω την θήκη κανένα μήνα. Δεν εχει κάνει γρατζουνιά το πίσω πλαστικό πάντως. Μεγειες

#4730   antonis17

antonis17

iPH Addict

• 694 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/11/2015 - 19:00

http://www.amazon.de...ailpage_o07_s00

Πτωση απο τον ΔΕΥΤΕΡΟ οροφο μεσα στο ασανσες και εφτασε υπογειο...ΤΟ  ΤΗλ ειναι μια χαρα ακομα :D 

#4731   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 12/11/2015 - 20:28

Γυαλι JETech
μπηκε ευκολα αλλα με προσοχη στην ευθυγραμμιση...ουτε μια φουσκαλα δεν χρειαστηκε να διωξω.Ειναι 2.5D και οχι 3D σαν Imos,Cinder κλπ . Σε κανα διμηνο θα δειξει φανταζομαι τις οποιες αδυναμιες του. Καθαροτητα εχει πολυ καλη...δαχτυλιες μαλλον πιανει ευκολα. Το ταιριαξα με την Spigen Ultra Hybrid Tech σε μαυρο χωρις κανενα προβλημα.

IMG_0094.JPGIMG_0096.JPG

Spigen Ultra Hybrid Tech
ευκολο μπασε βγαλε...
πολυ καλο grip
διαφανης πλατη με οτι καλο αισθητικα και κακο πρακτικα(γρατζουνιες με το χρονο) μπορει αυτο να σημαινει
λογω ελαστικοτητας θηκης πιθανη εισοδος σκονης απο το πλαι....παρολα αυτα δεν εχω δει καποιο αρνητικο review
Τελεια αποκριση κουμπιων

IMG_0100.JPGIMG_0097.JPG

6s η 6s+ , γιατι εγω με το s+ δεν καταφερα να την ταιριαξω

Sent from my iPhone using Tapatalk

#4732   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/11/2015 - 20:42

Γυαλι JETech

Spigen Ultra Hybrid Tech
ευκολο μπασε βγαλε...
πολυ καλο grip
Τελεια αποκριση κουμπιων

Good job !

Για το γυαλί, τα έχουμε ξαναπεί. Μπαίνει τόσο καλά και τέλεια ( αφού διαβάσεις καλά το μάθημά σου) με την πρωτη που δεν το πιστεύεις !

Για την θήκη με ψήνεις άσχημα, να την χτυπήσω και να βγάλω το τηλεφωνακι απο την τεθωρακισμένη tough armor tech, μόνο και μόνο επειδή βλέπεις την ομορφιά της συσκευής.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Τελευταία επεξεργασία από: PanosI, 12/11/2015 - 20:42

#4733   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/11/2015 - 21:28

Τι εννοεις;

#4734   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2015 - 21:38

Η neo hybrid x που πηρα για το s+ μου με το γυαλλι (edge to edge) της jetech δεν ειναι συμβατα... Πιεζει το γυαλλι

#4735   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2015 - 21:43

Έχω την θήκη κανένα μήνα. Δεν εχει κάνει γρατζουνιά το πίσω πλαστικό πάντως. Μεγειες

Ευχαριστω ... πρεπει να εισαι ο πρωτος που την εβαλε

6s ...νομιζω την neo hybrid εχεις ετσι δεν ειναι?

Good job !

Για το γυαλί, τα έχουμε ξαναπεί. Μπαίνει τόσο καλά και τέλεια ( αφού διαβάσεις καλά το μάθημά σου) με την πρωτη που δεν το πιστεύεις !

Για την θήκη με ψήνεις άσχημα, να την χτυπήσω και να βγάλω το τηλεφωνακι απο την τεθωρακισμένη tough armor tech, μόνο και μόνο επειδή βλέπεις την ομορφιά της συσκευής.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

αναμφιβολα καλο κρατημα και καλη αισθηση με τα κουμπια της θηκης τα οποια αυτα ειναι που δινουν την εξτρα φαρδια αισθηση σε σχεση με την απλη ultra hybrid.

Τι εννοεις;

κρυος ιδρωτας σε ελουσε αρχοντισσα? :D

#4736   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2015 - 21:44

Ultrahybrid σκετο(οχι tech) σορρυ

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 12/11/2015 - 21:45

#4737   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2015 - 21:57

η TECH υποτιθεται οτι εχει μια τεχνολογια απορροφησης κραδασμων (synergy technology)....η spigen το λεει οχι εγω. Λοιπον αυτο που βλεπω εγω ειναι ενα bumper με οψη πλεξιγκλας (κυριολεκτικα) και αισθηση "ζελε" στο αγγιγμα.Πιθανον εκει να οφειλεται στο οτι δεν πιεζει πολυ? το γυαλι....υποθετικα μιλαω.

Επαναλαμβανω και επειδη εχω τοποθετησει 2 ακομα γυαλια σε 6s και ασχετα με θηκες,η καλη τοποθετηση απεχει τιποτα απο το να δουμε περιοχες που δειχνουν σαν να μην εχει πιασει η κολλα. Οποτε...θελει τυχη και υπομονη

#4738   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 12/11/2015 - 22:03

Ευχαριστω ... πρεπει να εισαι ο πρωτος που την εβαλε

αναμφιβολα καλο κρατημα και καλη αισθηση με τα κουμπια της θηκης τα οποια αυτα ειναι που δινουν την εξτρα φαρδια αισθηση σε σχεση με την απλη ultra hybrid.

κρυος ιδρωτας σε ελουσε αρχοντισσα? :D

Όσο να'ναι :P

#4739   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/11/2015 - 22:49

Τελικά δεν άντεξα και άγορασα ακόμα μια θήκη.
Την βρήκα τυχαία σ ένα κατάστημα και είναι η μοναδική μετά την original leather που δεν το μεγαλώνει υπερβολικά, προσφέρει καλό grip για κράτημα με το ένα χέρι και ικανοποιητική προστασία.
Το σημαντικότερο όμως: είναι κομψή.

Είναι της Rock.
Το υλικό είναι πλαστικό με υφή γόμα για να μην γλυστρά αλλά δεν μαζεύει χνουδια και είναι πιο σκληρό από σιλικόνη.
Διαθέτει λεπτό bumper κοντά στο χρώμα του αλουμινίου της συσκευής.

Μου κόστισε 15 ευρώ.
Εκτός από γνωστές δοκιμασμένες θήκες δεν αγοράζω από ebay και Amazon. Εκτός ότι με τα μεταφορικά έρχονται σχεδόν όσο στο κατάστημα, προτιμώ να τις βλέπω φορεμένος πριν τις αγοράσω.

Συμπλήρωσα λοιπόν αισίως τις 6 θήκες και ένα bumper .

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1447361324.891648.jpg   321,86KB   89 λήψεις

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1447361350.591324.jpg   482,89KB   89 λήψεις

#4740   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 13/11/2015 - 00:15

Ωραια θηκη, τοκανε αορατο το iphone!

You'll Never Walk Alone

Ad