Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4771   cayetano1

cayetano1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 18/11/2015 - 20:23

Φίλε ακριβά τι πήρες....στο eBay πάνω απο 8€ δεν έχει με τίποτα. Απο ότι είδα δεν συμφέρει να αγοράζεις απο Ελλάδα....τις αγοράζουν φτηνά και της πουλάνε πανάκριβα. !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

το ξέρω...αλλά και οι δυο κάρτες που εχω+PayPal δεν μπορώ να κάνω αγορές απο το εξωτερικό λόγω cc. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο καλό γυαλί για την οθόνη για αγορά από Ελλάδα (οχι edge to edge) θα ημουν υπόχρεος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4772   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 18/11/2015 - 20:28

το ξέρω...αλλά και οι δυο κάρτες που εχω+PayPal δεν μπορώ να κάνω αγορές απο το εξωτερικό λόγω cc. Αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει κάποιο καλό γυαλί για την οθόνη για αγορά από Ελλάδα (οχι edge to edge) θα ημουν υπόχρεος.

Τι καρτες εχεις; Μηπως μπορουμε να σε βοηθησουμε καπως!

#4773   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 18/11/2015 - 20:46

Απο τη στιγμή που δε θες edge-to-edge, πάρε την απλή ζελατίνα της Power Support και τέλος.

Έχουν στα Public.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4774   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 19/11/2015 - 11:48

αυθεντικη spigen με 8eur δυσκολο νομιζω ,τουλαχιστον η συγκεκριμενη

ακριβως η πιο φθηνη που βρηκα και πηρα ηταν η ιδια η ultra hybrid απο amazon uk στα 20 ευρω! με μεταφορικα.

#4775   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2015 - 16:18

Εχω παρει την spigen ultra tech hybrid και το glass jtech απο το αγγλικο amazon. Το εστειλαν την προηγουμενη Παρασκευη και δεν εχει ερθει ακομα, συνηθως ερχεται σε 3-4 μερες. Να ανησυχω; Το εχω 1 βδομαδα το κινητο και δεν το βγαζω εξω..αμαρτια ειναι..

#4776   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2015 - 17:01

Εχω παρει την spigen ultra tech hybrid και το glass jtech απο το αγγλικο amazon. Το εστειλαν την προηγουμενη Παρασκευη και δεν εχει ερθει ακομα, συνηθως ερχεται σε 3-4 μερες. Να ανησυχω; Το εχω 1 βδομαδα το κινητο και δεν το βγαζω εξω..αμαρτια ειναι..

την πεμπτη θα σου ερθει

#4777   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2015 - 17:23

την πεμπτη θα σου ερθει

Αργεί λιγάκι η Royal Mail, θα σου πω εντυπωσεις Δημήτρη :)

#4778   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 20/11/2015 - 17:38

πριν μου πεις εντυπωσεις θα κανεις το εξης. Μολις ερθουν βαλε στην ακρη τη θηκη και ασχολησου μονο με το γυαλι. Αφου το βαλεις με υπομονη τελεια ευθυγραμμισμενο θα το αφησεις για αρκετες ωρες χωρις να δοκιμασεις τη θηκη. Ασε το τηλ γυμνο οσο μπορεις περισσοτερο μεχρι να κολλησει οσο γινεται καλυτερα το γυαλι.

Στο λεω αυτο γιατι τα S εχουν μια επιπλεον καμπυλοτητα (ελαχιστη) στο σβησιμο της οθονης περιμετρικα σε σχεση με το 6 και ετσι υπαρχει ενα θεμα με τα γυαλια τα οποια εμφανιζουν σε παρα πολλες περιπτωσεις λωριδες στα πλαινα σαν να μην εχουν κολλησει καλα....λεπτομερειες αλλες δεν εχει νοημα να πουμε.Απλα ασε το γυαλι να κολλησει με την ησυχια του και ας φαινεται τελειο.

Η θηκη ειναι πολυ καλη οποτε θα σου αρεσει αν και στην αρχη μπoρει να σου φανει καπως λογω plus αλλα θα σε αποζημιωσει και πρακτικα και αισθητικα.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 20/11/2015 - 17:38

#4779   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 21/11/2015 - 23:59

πριν μου πεις εντυπωσεις θα κανεις το εξης. Μολις ερθουν βαλε στην ακρη τη θηκη και ασχολησου μονο με το γυαλι. Αφου το βαλεις με υπομονη τελεια ευθυγραμμισμενο θα το αφησεις για αρκετες ωρες χωρις να δοκιμασεις τη θηκη. Ασε το τηλ γυμνο οσο μπορεις περισσοτερο μεχρι να κολλησει οσο γινεται καλυτερα το γυαλι.

Στο λεω αυτο γιατι τα S εχουν μια επιπλεον καμπυλοτητα (ελαχιστη) στο σβησιμο της οθονης περιμετρικα σε σχεση με το 6 και ετσι υπαρχει ενα θεμα με τα γυαλια τα οποια εμφανιζουν σε παρα πολλες περιπτωσεις λωριδες στα πλαινα σαν να μην εχουν κολλησει καλα....λεπτομερειες αλλες δεν εχει νοημα να πουμε.Απλα ασε το γυαλι να κολλησει με την ησυχια του και ας φαινεται τελειο.

Η θηκη ειναι πολυ καλη οποτε θα σου αρεσει αν και στην αρχη μπoρει να σου φανει καπως λογω plus αλλα θα σε αποζημιωσει και πρακτικα και αισθητικα.

Να'σαι καλα βρε Δημητρη! Απο το 4s πριν 4 χρονια και μεχρι σημερα εισαι εγγυηση στις θηκες ;)

#4780   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 22/11/2015 - 13:22

ειμαι περιεργος να δω αν θα σου κανει @efib

#4781   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2015 - 15:20

Με εχεις γλωσσοφαει εσυ :P

#4782   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/11/2015 - 20:38

Ερώτηση μιας και βλέπω είσαι αυθεντία στις θήκες όπως λέει κάποια @efib για iPhone 5 τι θήκη και τι γυαλί; Εκτός τοπικ είμαι αλλα μιας και σε βρήκα εδώ....

Knowledge is Power

Knowledge Is Power

#4783   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.820 μηνύματα

Δημοσίευση 22/11/2015 - 21:35

Ερώτηση μιας και βλέπω είσαι αυθεντία στις θήκες όπως λέει κάποια @efib για iPhone 5 τι θήκη και τι γυαλί; Εκτός τοπικ είμαι αλλα μιας και σε βρήκα εδώ....

Knowledge is Power

ουτε αυθεντια ειμαι ουτε τιποτα...της Spigen τα προιοντα εκεινη την εποχη ηταν καλα εως πολυ καλα πχ το γυαλι της αλλα και η μεμβρανη της μαζι με τη neo hybrid θηκη ειναι ενα καλο πακετο που δεν θα σε απογοητευσει. Φυσικα υπαρχουν και αλλες επιλογες αλλα νομιζω κατι τετοιο θα σε καλυψει πληρως

#4784   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 22/11/2015 - 21:47

Knowledge is Power

http://www.iphonehel...5s#entry1709010

Εχει παρα πολλες επιλογες στο συγκεκριμενο θεμα, ριξε μια ματια

#4785   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/11/2015 - 23:31

ουτε αυθεντια ειμαι ουτε τιποτα...της Spigen τα προιοντα εκεινη την εποχη ηταν καλα εως πολυ καλα πχ το γυαλι της αλλα και η μεμβρανη της μαζι με τη neo hybrid θηκη ειναι ενα καλο πακετο που δεν θα σε απογοητευσει. Φυσικα υπαρχουν και αλλες επιλογες αλλα νομιζω κατι τετοιο θα σε καλυψει πληρως

http://www.iphonehel...5s#entry1709010

Εχει παρα πολλες επιλογες στο συγκεκριμενο θεμα, ριξε μια ματια

Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας και γω προς spigen πάω και για θήκη και για γυαλί...ήδη έχω την slim armor την απλή.

Knowledge is Power

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;