6 Plus. Πρίν είχα τη Shumuri, τώρα με τη δερμάτινη της Apple.
Κάνενα πρόβλημα και με τις 2.
Δημοσίευση 26/11/2015 - 00:32
Μόνο καλά λόγια για το γυαλί της JETech. Πολύ καλή ποιότητα και εύκολη η τοποθέτηση σε σχέση με τα υπόλοιπα κλασικά, διάφανα γυαλιά ή ζελατίνες.
Μοναδικό ίσως μειονέκτημα η σκόνη που μαζεύεται στις άκρες όπως φαίνεται και στις φώτο.
Όταν είναι σβηστή η οθόνη φαίνεται το περίγραμμα ? Μάλλον δεν την έβαλα καλά
Δημοσίευση 26/11/2015 - 00:42
Ευτυχώς τέτοια προβλήματα δεν είχα.
να δοκιμάσω να την ανασηκώσω και να την ξαναβάλω ή θα την χαλάσω τελείως?
Δημοσίευση 26/11/2015 - 09:14
Μόνο καλά λόγια για το γυαλί της JETech. Πολύ καλή ποιότητα και εύκολη η τοποθέτηση σε σχέση με τα υπόλοιπα κλασικά, διάφανα γυαλιά ή ζελατίνες.
Μοναδικό ίσως μειονέκτημα η σκόνη που μαζεύεται στις άκρες όπως φαίνεται και στις φώτο.
Φίλε Νίκο το protector είναι edge του edge όπως το cinder? Κάνει αυτή την κούρμπα? Δεν μπορώ να το διακρίνω σωστά γιατί πέφτει μαύρο πάνω σε μαύρο...
Αν τα σύγκρινες μεταξύ τους ποιο θα διάλεγες και από άποψη τιμής και ποιότητας.
Τελευταία επεξεργασία από: djkokalis, 26/11/2015 - 09:15
Δημοσίευση 26/11/2015 - 12:24
Όχι δε πιάνει όλη την καμπύλη στην άκρη. Της Cinder απο την άλλη, δε το έχω δοκιμάσει αν και ξέρω οτι έχει βγάλεi προβλήματα.
Λόγω ποιότητας/τιμής, της JETech θα σου έλεγα. Εναλλακτικά το Ice Max της Godosmith.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 26/11/2015 - 12:24
Δημοσίευση 26/11/2015 - 12:27
Όχι δε πιάνει όλη την καμπύλη στην άκρη. Της Cinder απο την άλλη, δε το έχω δοκιμάσει αν και ξέρω οτι έχει βγάλεi προβλήματα.
Λόγω ποιότητας/τιμής, της JETech θα σου έλεγα. Εναλλακτικά το Ice Max της Godosmith.
Σε γρατσουνάει δηλαδή όταν θες να κάνεις swipe back? Το καταλαβαίνεις;
Βρήκα και αυτό http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
Έχει καλές κριτικές και το σκέφτομαι
Δημοσίευση 26/11/2015 - 14:12
για οσους θελουν max προστασια με ελαχιστο ογκο μια καινουργια σειρα απο την Rhino Shield η σειρα PlayProof
Βγαινει στα βασικα χρωματα της apple συν 5$ για παραμετροποιηση της θηκης που ειναι πραγματικα εντυπωσιακη. Και ενα βιντεο οπου φαινεται και ποσο λεπτη ειναι.
Δημοσίευση 27/11/2015 - 11:26
slickwraps -50% με κωδικο BLACKFRIDAY
dbrand -30% (δεν χρειαζεται κωδικο τα παιρνει αυτοματα)
Δημοσίευση 27/11/2015 - 11:49
Ήθελα να κάνω μια ερώτηση μήπως και ξέρει κανείς:
Η Apple Leather Case για iPhone 6s, τί διαφορά έχει με την Apple Leather Case για iPhone 6;
Ρωτάω γιατί έχουν κανά 10άρικο διαφορά και ήθελα να μάθω που μπορεί να οφείλεται...
Δημοσίευση 27/11/2015 - 12:28
Δημοσίευση 27/11/2015 - 13:12
Ειναι λιγο πιο παχύ το 6s, οποτε προσάρμοσαν την θήκη!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάπου άκουσα οτι έχει και διαφορετική υφή, ως προς αυτό ρωτάω.
Άλλωστε η διαφορά μεταξύ 6 & 6s είναι αμελητέα, με αποτέλεσμα οι θήκες του ενός να κάνουν και στο άλλο, αν δεν κάνω λάθος
0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες