Δεν έχω άποψη για τις συγκεκριμένες.
Η Soft σίγουρα καλύπτει, απ' όσο ξέρω και η Slim.
Δημοσίευση 08/12/2015 - 22:29
Δεν έχω άποψη για τις συγκεκριμένες.
Η Soft σίγουρα καλύπτει, απ' όσο ξέρω και η Slim.
Νίκο αν μπορείς σε παρακαλώ βάλε λίγο το link για το γυαλί της Jtech για 6S Plus.
Δημοσίευση 08/12/2015 - 23:14
Τη Edge-To-Edge λες? Εδώ.
Θεωρητικά δε κάνει για S, παρόλα αυτά τη πήρα και για φίλο και δεν έχει κανένα πρόβλημα.
θεωρητικα κανενα edge to edge δεν κανει για τα S ....οι περισσοτεροι γκρινιαζουν για το halo effect για το οποιο μαλιστα παραπονιουνται και οσοι παιρνουν μη e2e.Tα 6/plus δεν εχουν τετοιο προβλημα εκτος απο ελαχιστες αναφορες
Δημοσίευση 08/12/2015 - 23:23
θεωρητικα κανενα edge to edge δεν κανει για τα S ....οι περισσοτεροι γκρινιαζουν για το halo effect για το οποιο μαλιστα παραπονιουνται και οσοι παιρνουν μη e2e.Tα 6/plus δεν εχουν τετοιο προβλημα εκτος απο ελαχιστες αναφορες
Ναι για στα S αναφέρομαι.
Το κλασικό μωρέ κάνουν οι περισσότερες εταιρείες. Κοτσάρουν ένα S επιπλέον και τέλος.
Παραδόξως πάντως στο φίλο δεν έχει βγάλει κάτι απ' όσο έχω δει.
Προτίμησα το απλό τζάμι! Θα γράψω εντυπώσεις όταν έρθει με το καλό. Ευχαριστώ. Καλά ρε γαμώτο τα μεταφορικά περισσότερο από το προϊόν??
Τα μεταφορικά είναι λίγο πίκρα όντως. Το 'χουν ξεσκίσει τελευταία.
Δημοσίευση 09/12/2015 - 12:28
Δημοσίευση 09/12/2015 - 12:32
και εγω περιμενω απο τον ιδιο πωλητη ιδια ημερομηνια αγορας και ακομα τιποτα.μεχρι 60 μερες μου ειπε μπορει να παρει.
Δημοσίευση 09/12/2015 - 12:59
Εγω εχω την edge to edge της JETech σε iPhone 6s Plus μαύρο και δεν εχει το παραμικρό πραγματικά αναθεώρησα για τα γυαλιά. Κανένα απο τα φιλαράκια δε καταλαβαίνει ότι φοράει γυαλί μέχρι να του το πω.
Παιδιά οι δερματινες απο το γνωστό πωλητή παραγγελία απο 5 Νοεμβρίου δεν έχουν έρθει.
Έχουν καθυστερήσεις αυτό το καιρό. Αν δεις οτι ξεφεύγει το πράγμα, μην το αφήσεις.
Περιμένω και ΄γω απο αυτόν. Θα δούμε πόσο θα πάρει.
Δημοσίευση 09/12/2015 - 13:46
Εάν περάσει τις 45 μερες θα ζητήσω λεφτά πίσω.Έχουν καθυστερήσεις αυτό το καιρό. Αν δεις οτι ξεφεύγει το πράγμα, μην το αφήσεις.
Περιμένω και ΄γω απο αυτόν. Θα δούμε πόσο θα πάρει.
Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 09/12/2015 - 13:47
Δημοσίευση 09/12/2015 - 15:28
Δημοσίευση 09/12/2015 - 16:03
Άντε μου ήρθε και η θήκη Apple Leather Case για το S Plus το δέρμα είναι η υφή του παντελώς διαφορετική ακόμα καλύτερη αίσθηση από αυτές του iPhone 6 / 6 Plus! Ακόμα και η μυρωδιά του δέρματος είναι φανταστική!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
0 μέλη, 56 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες