Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Please log in to reply
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5041   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 15/12/2015 - 21:49

δεν ειναι χοντροκομμενη...πολυ καλη θηκη αλλα το θεμα ειναι ποσα θες να ξοδεψεις για τετοιου ειδους 

πολυ καλες και οι 2....πιο δοκιμασμενη η ultra hybrid με καποιες παιδικες ασθενειες που μαλλον εχουν διορθωθει. Η Liquid απο την αλλη εχει απροσμενα καλες κριτικες.

Σε καθε περιπτωση και οι 2 ειναι πολυ ακριβες για αυτο που ειναι,ειδες καπως καλυτερες τιμες η προσφορες ισως η πιο συμφερουσες αν παραγγειλεις και κατι αλλο μαζι απο Amazon για παραδειγμα η ebay?

τελικα πηρα την liquid .φοβερή αν και ήμουν επιφυλακτικός λιγο γιατι ειχα δοκιμάσει παλια την αντίστοιχη τις nillkin και ηταν μαπα.πρωτη φορα δοκιμάζω spigen και έμεινα παρα πολυ ικανοποιημένος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5042   Vaggelis30

Vaggelis30

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 16/12/2015 - 01:36

Καλησπερα παιδια! Παρελαβα το λευκο 6s και σκεφτομαι για την γνησια δερματινη θηκη την καφε. Οσοι την εχετε δοκιμασει την προτεινετε? Βρωμιζει, γδερνεται ευκολα? 

Για την AirSkin της Spigen τι γνωμη εχετε?

Ευχαριστω!

#5043   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2015 - 03:32

Καλησπερα παιδια! Παρελαβα το λευκο 6s και σκεφτομαι για την γνησια δερματινη θηκη την καφε. Οσοι την εχετε δοκιμασει την προτεινετε? Βρωμιζει, γδερνεται ευκολα? 

Για την AirSkin της Spigen τι γνωμη εχετε?

Ευχαριστω!

η δερματινη γενικα θελει μια καποια προσοχη.Εχει αλλεργια στο "χυμα" :)

της spigen ειναι μια τυπικη λεπτοτατη θηκη με σχετικα καλες κριτικες και λιγο δυσκολια στο βγαλε.

#5044   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2015 - 15:51

Αν βαρεθήκατε την όψη το κινητού σας υπάρχει λύση με 15€. Σε κατάστημα στη Γλυφάδα για όσους είναι Αθήνα υπάρχει glass e2e μπροστά και πίσω σε μαύρο χρυσό μπλε και ανθρακί και όλα ελαφρώς καθρέπτη σε συνδυασμό με bumper βλέπεις ένα αλλο τηλ. Σας βάζω φωτό απο δικο μου να δειτε. Η τοποθέτηση είναι δωρεάν απο αυτούς. Σε μόλις 10 λεπτά το πήρες και έφυγες. Το μόνο που στεναχωρήθηκα ήταν ότι με το bumper που έβαλα θα πήγενε πιο πολύ το χρυσό glasses. Anyway την είχαμε βάλει και μετά βρήκα το bumper!Attached File  ImageUploadedByTapatalk1450273824.308425.jpg   502.78KB   78 downloadsAttached File  ImageUploadedByTapatalk1450273844.855042.jpg   449.2KB   76 downloadsAttached File  ImageUploadedByTapatalk1450273856.138660.jpg   557.9KB   80 downloads

#5045   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/12/2015 - 15:52

Attached File  ImageUploadedByTapatalk1450273956.777349.jpg   557.57KB   82 downloads

Σημείωση. Τα γράμματα το μήλο είναι διάφανα για να φαίνονται τα φυσικά απο μέσα. Θέλει πολυ μεγάλη ακρίβεια για να βάλεις το πίσω glasses.

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 16/12/2015 - 15:55.

#5046   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 16/12/2015 - 18:31

Ο Άι Βασίλης σήμερα μου έφερε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μου,6s plus Space gray και iPad Air 2 space gray.Στον ρόλο του η σύζυγος καθότι δουλεύει σε πάροχο,ειναι επιχειρησιακά δώρα και της τα βούτηξα..😃
Σκέφτομαι την δερμάτινη saddle brown για το plus και την smart case για το iPad αλλα δεν εχω καταλήξει σε χρώματα,τι προτείνετε;

Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 16/12/2015 - 18:32.

#5047   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7,098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 16/12/2015 - 19:12

Ο Άι Βασίλης σήμερα μου έφερε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μου,6s plus Space gray και iPad Air 2 space gray.Στον ρόλο του η σύζυγος καθότι δουλεύει σε πάροχο,ειναι επιχειρησιακά δώρα και της τα βούτηξα..
Σκέφτομαι την δερμάτινη saddle brown για το plus και την smart case για το iPad αλλα δεν εχω καταλήξει σε χρώματα,τι προτείνετε;

Καλοδούλευτα αρχικα!

Για το iphone saddle brown χωρίς δεύτερη σκέψη. Η πιο ομορφη με διαφορά για μενα.

Για το iPad δες τις smart σιλικόνης (αν βγαινουν ακομα) , έχω ξεμείνει στο ipad 3 οπότε δεν ξέρω τι παίζει πια.
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#5048   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 16/12/2015 - 19:15

μεγειες και μην ξεχασεις και εσυ το δωρο σου προς τον ...Αγιο Βασιλη ;)

για space grey αυτα που φοριουνται πολυ ειναι το μαυρο και το κοκκινο και φυσικα το saddle brown. Δες τα σε φωτο και σε βιντεο και αποφασισε.

ΥΓ Δεν ξερω αν θα πεταγα τοσα λεφτα για τη θηκη της apple στο Air 2 (προσωπικη εκτιμηση και μονο)

#5049   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 16/12/2015 - 23:24

Ευχαριστώ πολύ[

Όσον αφορά το iPad τι θήκη θα έπαιρνες;
Στο προηγούμενο air ειχα παρει στην αρχή την device wear ,ελεεινή ποιότητα,πεπιεσμένο χαρτί με επικάλυψη φλοίδας πλαστικού,μετα απο λιγο όπου δίπλωνε έφευγαν κομμάτια..
Μετα πηρα την power support air jacket με το Smart Cover αλλα τα έδωσα μαζι οταν το πούλησα..

quote name="rromeodim" post="1769365" timestamp="1450286134"]μεγειες και μην ξεχασεις και εσυ το δωρο σου προς τον ...Αγιο Βασιλη ;)
για space grey αυτα που φοριουνται πολυ ειναι το μαυρο και το κοκκινο και φυσικα το saddle brown. Δες τα σε φωτο και σε βιντεο και αποφασισε.

ΥΓ Δεν ξερω αν θα πεταγα τοσα λεφτα για τη θηκη της apple στο Air 2 (προσωπικη εκτιμηση και μονο)[/quote]

#5050   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 16/12/2015 - 23:30

Παρέλαβε κανεις απο τον φίλο μας, απο την Ανατολη, τις καινούργιες δερματινες?

#5051   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,820 μηνύματα

Δημοσίευση 17/12/2015 - 01:35

Ευχαριστώ πολύ[

Όσον αφορά το iPad τι θήκη θα έπαιρνες;
Στο προηγούμενο air ειχα παρει στην αρχή την device wear ,ελεεινή ποιότητα,πεπιεσμένο χαρτί με επικάλυψη φλοίδας πλαστικού,μετα απο λιγο όπου δίπλωνε έφευγαν κομμάτια..
Μετα πηρα την power support air jacket με το Smart Cover αλλα τα έδωσα μαζι οταν το πούλησα..

quote name="rromeodim" post="1769365" timestamp="1450286134"]μεγειες και μην ξεχασεις και εσυ το δωρο σου προς τον ...Αγιο Βασιλη ;)

ΥΓ Δεν ξερω αν θα πεταγα τοσα λεφτα για τη θηκη της apple στο Air 2 (προσωπικη εκτιμηση και μονο)[/quote]

μου κανει εντυπωση η εμπειρια σου με τη Devicewear οχι μονο λογω χιλιαδων θετικων reviews στο amazon αλλα επειδη 1 χρονο τη βλεπω φορεμενη σε ενα συναδελφο και δεν εχω δει κατι.Δεν ειναι κατι το σουπερ σαν ποιοτητα αλλα τουλαχιστον εδειχνε τιμια.....σου βαζω καποιες θηκες που εχω τσεκαρει και εχω προτεινει σε φιλους.

Η θηκη της apple ειναι πολυ καλη αλλα εχει και αυτη τα ελαττωματακια της και αυτος ειναι ο λογος που ειπα για τα χρηματα που κοστιζει....σε καθε περιπτωση ομως νομιζω οτι ταιριαζει τελεια με το ipad και εν τελει θα την ευχαριστηθεις

Εναλλακτικα...

1. φτηνες απομιμησεις απο eBay με σχετικα καλη αποδοση. Εχω παρει 2-3 και αλλαζω

2. Casecrown

3. STM Studio

4. Logitech

5. Speck Durafolio

6. KHOMO DUAL

7. Native Union  (ιδιαιτερο design)

8. ZeroChroma

9. LUxury leather  (designκαι δερμα σε τσιμπημενη τιμη)

10. Moshi

#5052   lookito

lookito

iPH Addict

• 722 μηνύματα
  • Twitter:@lsakkatos
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:lookitoJCW

Δημοσίευση 17/12/2015 - 08:22

Παρέλαβε κανεις απο τον φίλο μας, απο την Ανατολη, τις καινούργιες δερματινες?

Εγω εχω παραγγείλει τις παλιές απο 5 Νοεμβρίου γιατι δίνε είχε βάλει τότε τις καινούργιες και ακόμα να παραλάβω. Αλλα με τόσο χρόνο αναμονή που εχει θα προβω σε αγορά γνήσιας.

Sent from my iPhone 6S Plus using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 17/12/2015 - 08:22.

#5053   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:11

Εμενα μου κανει εντυπωση οι Air Jacket εχει τοσο χαλια αξιολογηση παντου...! Ενω εμενα με βολευει πολυ και στο 6s plus και στο 6 plus που ειχα....! 

#5054   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12,917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:12

Εμενα μου κανει εντυπωση οι Air Jacket εχει τοσο χαλια αξιολογηση παντου...! Ενω εμενα με βολευει πολυ και στο 6s plus και στο 6 plus που ειχα....! 

το μόνο πρόβλημα είναι το βάλε,βγάλε .

#5055   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 17/12/2015 - 10:14

το μόνο πρόβλημα είναι το βάλε,βγάλε .

Ναι δεν παιζω πολυ με βαλε βγαλε...! αν και αρχισε να λερωνεται τωρα...! Αλλα μου αρεσει που ειναι λες και δεν φοραει τιποτα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες