Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5401   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:12

Amazon και απ' οτι βλέπω είναι και σε προσφορά.

Μάλλον θα φύγει παραγγελία..

Φαινεται πολυ καλη.Θα την παραγγειλω και εγω τωρα που ειναι σε προσφορα.Ποσο δυσκολη θα ειναι στην εφαρμογη? Δεν εχω ξαναβαλει μεμβρανη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5402   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:29

Φαινεται πολυ καλη.Θα την παραγγειλω και εγω τωρα που ειναι σε προσφορα.Ποσο δυσκολη θα ειναι στην εφαρμογη? Δεν εχω ξαναβαλει μεμβρανη.

αυτό δεν είναι μεμβράνη είναι γυαλί!άπλα πρέπει να έχεις καθαρά χέρια να μην έχει σκόνη καθόλου στο δωμάτιο που θα γίνει η τοποθέτηση και θα πρέπει να την μοντάρεις σωστά.

δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αρκεί να μην τρεμουλιάζεις όταν την τοποθετείς και να μην έχει σκόνη όπως σου είπα παραπάνω γιατί δεν θέλεις να σου κανει από μέσα φουσκάλες και να έχει και χνουδάκι!

#5403   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:31

Σ

αυτό δεν είναι μεμβράνη είναι γυαλί!άπλα πρέπει να έχεις καθαρά χέρια να μην έχει σκόνη καθόλου στο δωμάτιο που θα γίνει η τοποθέτηση και θα πρέπει να την μοντάρεις σωστά.

δεν είναι τίποτα το σπουδαίο αρκεί να μην τρεμουλιάζεις όταν την τοποθετείς και να μην έχει σκόνη όπως σου είπα παραπάνω γιατί δεν θέλεις να σου κανει από μέσα φουσκάλες και να έχει και χνουδάκι!

Στην περιπτωση που κατι δεν παει καλα,μπορει να αφαιρεθει ευκολα?

#5404   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:34

Σ

Στην περιπτωση που κατι δεν παει καλα,μπορει να αφαιρεθει ευκολα?

κοίτα δεν μου έχει τύχει ποτέ να χρειαστεί να την αφαιρέσω γιατί πάντα βάζω το γυαλί όπως πρέπει!άλλα αν βάλεις κανένα βίντεο στο youtube έχει κάτι βιντεακια αν κάτι δεν πάει κάλα πως να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις!άπλα ότι κάνεις πρέπει να το κάνεις με προσοχή γιατί αν τυχόν σε κάποιο τράβηγμα στραβώσει το γυαλί μετά δεν κάθεται με τίποτα και θα φαίνεται άσχημο με τον αέρα που θα έχει μέσα

Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 17/01/2016 - 19:34

#5405   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:36

Σε 6s plus δε θα εχει θεμα; Εβλεπα που λεγατε για jetech κυριως. Παρα πολυ καλη τιμη; Μετα το ακυρο απο xtreme guard μαλλον θα παω εδω. Αλλα θελω και μια μεμβρανη απλη πισω

#5406   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:37

κοίτα δεν μου έχει τύχει ποτέ να χρειαστεί να την αφαιρέσω γιατί πάντα βάζω το γυαλί όπως πρέπει!άλλα αν βάλεις κανένα βίντεο στο youtube έχει κάτι βιντεακια αν κάτι δεν πάει κάλα πως να την βγάλεις και να την ξαναβάλεις!άπλα ότι κάνεις πρέπει να το κάνεις με προσοχή γιατί αν τυχόν σε κάποιο τράβηγμα στραβώσει το γυαλί μετά δεν κάθεται με τίποτα και θα φαίνεται άσχημο με τον αέρα που θα έχει μέσα

Ok! Ευχαριστω πολυ!

#5407   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:44

Σε 6s plus δε θα εχει θεμα; Εβλεπα που λεγατε για jetech κυριως. Παρα πολυ καλη τιμη; Μετα το ακυρο απο xtreme guard μαλλον θα παω εδω. Αλλα θελω και μια μεμβρανη απλη πισω

τι θηκη φορας?....αν η θηκη ειναι καλη ποιοτικα και αν καθαριζεις καθε τοσο τη συσκευη και τη θηκη ( καθε 20 μερες πχ) δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα.

#5408   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/01/2016 - 19:45

Amazon και απ' οτι βλέπω είναι και σε προσφορά.

Μάλλον θα φύγει παραγγελία..

Νικο 3,5 αστέρια στα 5 εχει στις αξιολογήσεις χρηστών στο Amazon...Πολλά παράπονα διάβασα

Sent from my iPad using Tapatalk

#5409   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 20:39

Αν εννοείς αν το άνοιξα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τότε ναι, να πεις.

Τώρα για τη θήκη θα δείξει.

Λίγο αυτή η δικιά σου, λίγο ένα "πρόστυχο" πμ του romeo με κάτι ψαγμένες μάρκες και λιγο μία βόλτα στο etsy πριν λίγο, πάει καταστράφηκα.

Με βλέπω να υποθηκεύω το κινητό για να πάρω ότι θήκη μου αρέσει.

Η joli στο 6 που την πήρα πέρσι παραμένει σαν καινούργια χωρίς ίχνος ξεχείλωματος και με τις ραφές αψεγάδιαστες..
Εξαιρετικό smooth δέρμα !
Λίγο σπαστική στο βγαλσιμο λόγο της πολύ fit εφαρμογής !!
Στο 6s plus όμως που την είδα πριν λίγο καιρό live στο εργαστήριο τους με απέτρεψε στο ότι το περιθώριο που αφήνουν γύρω γύρω κάνει το σύνολο τεράστιο για τα δικά μου γούστα !!

#5410   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/01/2016 - 20:54

Σε ευχαριστω πολυ αλλα ειμαι Πατρα🏻. Ηταν σετ ή την πηρες μονη της;

Σετ ηταν. Δες στο eBay!

#5411   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 21:01

Spigen neo hybrid carbon φοραω

#5412   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 17/01/2016 - 22:10

Σετ ηταν. Δες στο eBay!

Πεταξου και εσυ μια βολτιτσα στη Πατρα...σιγα τωρα :P

Spigen neo hybrid carbon φοραω

το θεωρω σχεδον αδυνατο απο τη συγκεκριμενη να παθεις ζημια πισω...πολυ καλη εφαρμογη και γενικα προσεγμενες θηκες. Μικρες σκονιτσες περνανε σε ολες τις θηκες αλλα δεν κανουν αυτες τη ζημια. Οι θηκες που δεν εχουν καλη εφαρμογη επιτρεπουν να περασουν και πιο μεγαλες "σκονες" συν την επιπλεον τριβη λογω μη καλης εφαρμογης συν τελος μικροατελειες στο εσωτερικο φινιρισμα. Τωρα αν εσυ ψυχολογικα νοιωθεις καλυτερα λογω προιστοριας βαλε πισω κατι και τελος. :)

#5413   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/01/2016 - 23:28

Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις απο το Home να ευθυγραμμίσεις εκεί.

Μετά δε θα έχεις πρόβλημα.

Νικο 3,5 αστέρια στα 5 εχει στις αξιολογήσεις χρηστών στο Amazon...Πολλά παράπονα διάβασα

9.500 κριτικές έχει και 4.3/5 μέσο όρο..

Που είδες τα 3,5? :)

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#5414   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 17/01/2016 - 23:31

Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις απο το Home να ευθυγραμμίσεις εκεί.

Μετά δε θα έχεις πρόβλημα.

9.500 κριτικές έχει και 4.3/5 μέσο όρο..

Που είδες τα 3,5? :)

ειδα για το 6s οχι το plus ,μετά το πρόσεξα

#5415   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα

Δημοσίευση 18/01/2016 - 00:37

Πεταξου και εσυ μια βολτιτσα στη Πατρα...σιγα τωρα :P

το θεωρω σχεδον αδυνατο απο τη συγκεκριμενη να παθεις ζημια πισω...πολυ καλη εφαρμογη και γενικα προσεγμενες θηκες. Μικρες σκονιτσες περνανε σε ολες τις θηκες αλλα δεν κανουν αυτες τη ζημια. Οι θηκες που δεν εχουν καλη εφαρμογη επιτρεπουν να περασουν και πιο μεγαλες "σκονες" συν την επιπλεον τριβη λογω μη καλης εφαρμογης συν τελος μικροατελειες στο εσωτερικο φινιρισμα. Τωρα αν εσυ ψυχολογικα νοιωθεις καλυτερα λογω προιστοριας βαλε πισω κατι και τελος. :)

Θα σας εμπιστευτω το γυαλι που λινκαρες θ εχει θεμα με τη θηκη; για να το παραγγειλω αν ειναι. Μηπως ειδες τα μεταφορικα ποσα ειναι; Σορρυ για το πρηξιμο απλα θελω να τελειωσω με τη "προστασια" του να μην το εχω στο μυαλο μου

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 33

0 μέλη, 33 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες