Ε δε θα 'χεις πρόβλημα με το τελωνείο.
Όσο για το χρόνο παράδοσης, τόσο είναι όσο σου έβγαλε. Παίζει να σου 'ρθει και πιο σύντομα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ επιτέλους σε 5 6 μερες θα χαρώ το iphone μου
Δημοσίευση 18/01/2016 - 21:00
Ε δε θα 'χεις πρόβλημα με το τελωνείο.
Όσο για το χρόνο παράδοσης, τόσο είναι όσο σου έβγαλε. Παίζει να σου 'ρθει και πιο σύντομα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ επιτέλους σε 5 6 μερες θα χαρώ το iphone μου
Δημοσίευση 18/01/2016 - 21:18
RF forever
Δημοσίευση 18/01/2016 - 21:20
7-8 εργάσιμες...αν ειναι από Αγγλία συνήθως έρχεται 2-3 μέρες νωρίτερα από τη μερα που σου λέειΠαιδιά απο Amazon uk με τα λίγα μεταφορικά πόσες μέρες θέλει να έρθει ένα πακέτο;χωρις tracking εννοώ.13 έφυγε 26 λεει θα έρθει.τοσο πολυ κανει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 19/01/2016 - 10:47
Η θήκη μου έφτασε Αθήνα υπολογίζω αύριο ή μεθαύριο να την έχω. Για το τζάμι περιμένω ανακοίνωση αν και μου δείχνει πως είναι στο Austin κάπου στο Τέξας είναι αυτό
Δημοσίευση 19/01/2016 - 12:41
Τελευταία επεξεργασία από: idritsas, 19/01/2016 - 12:41
Δημοσίευση 19/01/2016 - 13:00
Καλησπέρα παιδιά,
Ψάχνω θήκη για iPhone 6s που να είναι αδιάβροχη,να προστατεύει απο πτώσεις/Tempered glass κτλ. και να είναι και λίγο κομψή (όσο το επιτρέπει βεβαίως) εώς 50-60 ευρώ.Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Γι' αυτήν εδώ τι λέτε?
http://www.play247.g...ducts_id=181572
Με το 3D touch λέτε να έχω πρόβλημα?
Τελευταία επεξεργασία από: dirkdirgler, 19/01/2016 - 13:09
Δημοσίευση 19/01/2016 - 13:09
Καλησπέρα παιδιά,
Ψάχνω θήκη για iPhone 6s που να είναι αδιάβροχη,να προστατεύει απο πτώσεις/Tempered glass κτλ. και να είναι και λίγο κομψή (όσο το επιτρέπει βεβαίως) εώς 50-60 ευρώ.Υπάρχει κάτι τέτοιο?
Γι' αυτήν εδώ τι λέτε?
Εγώ αγόρασα την αντίστοιχη της griffin. Δεν τις προτιμάω πλέονν τις αδιάβροχες. Πολύ χώρο πιάνουν και σιγά την ασφάλεια που παρέχουν και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καλά. Μπες στο mobilereviews και τσέκαρε όποια θες είναι η καλύτερη λύση με όλες δοκιμασμένες.
Δημοσίευση 19/01/2016 - 13:17
Εγώ αγόρασα την αντίστοιχη της griffin. Δεν τις προτιμάω πλέονν τις αδιάβροχες. Πολύ χώρο πιάνουν και σιγά την ασφάλεια που παρέχουν και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται καλά. Μπες στο mobilereviews και τσέκαρε όποια θες είναι η καλύτερη λύση με όλες δοκιμασμένες.
Ποια Griffin έχεις αν επιτρέπεται και απο που θα μου πρότεινες να τη πάρω?
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από: dirkdirgler, 19/01/2016 - 13:17
Δημοσίευση 19/01/2016 - 13:21
Ποια Griffin έχεις αν επιτρέπεται και απο που θα μου πρότεινες να τη πάρω?
Ευχαριστώ
Survivor summit. Εγώ άμαζον δεν μπόρεσα να αγοράσω ούτε το γερμανικό και αγόρασα από ebay. Την πήρα 80 ευρώ μαζί με φόρους δασμούς και τα λοιπά και πλέον θα την κρατήσω καβάτζα θα πάρω την rhinoshield θα κουμπώσω και γυαλι και τέλος. Έτσι και αλλιώς το προσέχω πάντα και δεν το αφήνω σε τραπέζια και τα λοιπά όπου υπάρχουν νερά γιατί το κακό μου έχει ξανασυμβεί με το iphone 4
Δημοσίευση 19/01/2016 - 14:15
Survivor summit. Εγώ άμαζον δεν μπόρεσα να αγοράσω ούτε το γερμανικό και αγόρασα από ebay. Την πήρα 80 ευρώ μαζί με φόρους δασμούς και τα λοιπά και πλέον θα την κρατήσω καβάτζα θα πάρω την rhinoshield θα κουμπώσω και γυαλι και τέλος. Έτσι και αλλιώς το προσέχω πάντα και δεν το αφήνω σε τραπέζια και τα λοιπά όπου υπάρχουν νερά γιατί το κακό μου έχει ξανασυμβεί με το iphone 4
Βilly...
1)εφοσον περιμενεις τη Playproof η Rhinoshield που κολλαει τωρα?
2)αν παιρνεις αδιαβροχη θηκη για να μην βραχει σε κανα τραπεζι πανω...θες ξυλο
αν ψωνισεις παλι απο Griffin τοτε μονο μια θηκη ξεχωριζει και με διαφορα
Δημοσίευση 19/01/2016 - 14:25
Βilly...
1)εφοσον περιμενεις τη Playproof η Rhinoshield που κολλαει τωρα?
2)αν παιρνεις αδιαβροχη θηκη για να μην βραχει σε κανα τραπεζι πανω...θες ξυλο
αν ψωνισεις παλι απο Griffin τοτε μονο μια θηκη ξεχωριζει και με διαφορα
Μαγαζί για αυτούς που ξενυχτάνε ο Ιωάννης με μπουγάτσες 5 το πρωι. iphone 4 και η κολλητη μου έριξε ενα ποτήρι πάνω στο iphone 4 Που μόλις αγόρασα οπότε μαζί μου είναι όλα πιθανα, Η playproof είναι της rhinoshield
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/01/2016 - 14:26
Δημοσίευση 19/01/2016 - 14:44
Μαγαζί για αυτούς που ξενυχτάνε ο Ιωάννης με μπουγάτσες 5 το πρωι. iphone 4 και η κολλητη μου έριξε ενα ποτήρι πάνω στο iphone 4 Που μόλις αγόρασα οπότε μαζί μου είναι όλα πιθανα, Η playproof είναι της rhinoshield
εχεις δικιο....νομιζα οτι διαβασα για το bumper της Rhinoshield.Oσο για τις μπουγατσες αχ και βαχ ...τελοσπαντων σοβαρα τωρα,προσωπικα το τηλεφωνακι μπαινει στη τσεπη οταν μυριστω απροσεχτα ατομα και τελος.
Δημοσίευση 19/01/2016 - 14:53
εχεις δικιο....νομιζα οτι διαβασα για το bumper της Rhinoshield.Oσο για τις μπουγατσες αχ και βαχ ...τελοσπαντων σοβαρα τωρα,προσωπικα το τηλεφωνακι μπαινει στη τσεπη οταν μυριστω απροσεχτα ατομα και τελος.
Τώρα πλέον και εγώ.( Ορίστε να έρθεις εγώ προτιμώ κιμαδόπιτα με γιαούρτι από πάνω κρύο μιαμ μιαμ!) Επειδή σε εμπιστεύομαι πλήρως το τζάμι techarmor που πήρα αξίζει έναντι του αντιστοίχου rhinoshield ?
Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:04
Μου άρεσε η rhinoshield playproof.Απο που να τη πάρω?Θα χρειαστώ και screen protector?
Τελευταία επεξεργασία από: dirkdirgler, 19/01/2016 - 15:09
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες