www.i-carer.com
Δημοσίευση 06/02/2016 - 05:29
www.i-carer.com
Δημοσίευση 06/02/2016 - 09:10
Παρήγγειλα την Ringke Slim από ebay.
Ήθελα μια λεπτή θήκη αλλά να προσφέρει και μια στοιχειώδη προστασία.Μου φάνηκε καλή γι'αυτό που έψαχνα.
Ελπιζω να πηρες την μαυρη για καλυτερο grip. Πολυ καλη επιλογη.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 06/02/2016 - 10:05
Δεν έχω δεύτερο κινητό να το βγάλω φωτογραφία. Ειναι εντυπωσιακό πάντως. Πιο αργά θα δοκιμάσω με ένα iphone 4μμμμμ το κρατάς κρυφό να μη ζηλέψουμε;;;κέρδισα κι εγω 4/5 στο κινο και θέλω να τα ξοδέψω.
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 06/02/2016 - 10:06
Δημοσίευση 06/02/2016 - 10:38
ποσο το πηρες αυτο bily ειπες;γιατι εχω και εγω μια ψιλοφαγουρα.στο 6 που εδωσα στην γυναικα ειχα βαλει tempered glass απο πλαισιο και ειχε βγει φοβερο.στο 6s που εχω τωρα εχω ακουσει οτι δεν κανει καλη εφαρμογη στις ακρες.αν μπορεις να στειλεις καμια φωτο πως εχει "κατσει"!Δεν έχω δεύτερο κινητό να το βγάλω φωτογραφία. Ειναι εντυπωσιακό πάντως. Πιο αργά θα δοκιμάσω με ένα iphone 4
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 06/02/2016 - 10:41
Θα σου στειλω το μεσημερι. Δεν μπορω να την βγαλω απο την θηκη γιατι ειναι σφιχτη. Δενει θεικα με την playproof λεκιαζει ομως ευκολα και η ματ υφη της στα δαχτυλα υπερκαλυπτει το μειονεκτημα της. 18.90 τα ρεστα τα αφησα στο κοριτσι που μου την περασεποσο το πηρες αυτο bily ειπες;γιατι εχω και εγω μια ψιλοφαγουρα.στο 6 που εδωσα στην γυναικα ειχα βαλει tempered glass απο πλαισιο και ειχε βγει φοβερο.στο 6s που εχω τωρα εχω ακουσει οτι δεν κανει καλη εφαρμογη στις ακρες.αν μπορεις να στειλεις καμια φωτο πως εχει "κατσει"!
Δημοσίευση 06/02/2016 - 10:46
Εσένα άκουσα και την πήρα και εγώ. Είναι πράγματι πολύ καλή με χαμηλό προφίλ. Σαφώς σε μαύρη, είπα μήπως παρήγγελνε και μια Rose Gold για της γυναίκας μου, αλλά δεν ήθελε τελικά.Ελπιζω να πηρες την μαυρη για καλυτερο grip. Πολυ καλη επιλογη.
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:01
Εσένα άκουσα και την πήρα και εγώ. Είναι πράγματι πολύ καλή με χαμηλό προφίλ. Σαφώς σε μαύρη, είπα μήπως παρήγγελνε και μια Rose Gold για της γυναίκας μου, αλλά δεν ήθελε τελικά.
Και ένα τζαμάκι e2e και τέλος μέχρι το 7αρι.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:03
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:05
Όχι ρε συ, δε βάζω τίποτα στην οθόνη εδω και 3 χρονια. Μονο με την ασφάλιση. Και δεν παθαίνει τίποτα η οθόνη. Εκτός, βέβαια, απο μια φορά που έγινε θρύψαλα, αλλά γεροί να είμαστε να τα σπάμε και να μας τα αλλάζουν οι ασφαλιστικές!
Αμα εχει και ασφαλεια τοτε δε το συζητω. Εγω απο την αλλη που το πεταω και το βαζω οπου ναναι, το λυπαμαι...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:08
Εγώ έχω αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος
http://www.tucano.co...tml?color=Black
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:23
Ελπιζω να πηρες την μαυρη για καλυτερο grip. Πολυ καλη επιλογη.
Ναι το μαύρο χρώμα πήρα,νομίζω το λέει SF BLACK.
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:29
Τελικά μου ήρθαν η θήκες της caudabe μετά από 25 μέρες άπλα καταπληκτικες άξιζε η αναμονή
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:31
Μπηκα στο σαιτ και μου δινει 10% εκπτωση.αλλα εχει 20€ μεταφορικα!!!για ναχεις τσαμπα μεταφορικα θελει registration (πραγμα ευκολο) και παραγγελια ανω των 69€ (πραγμα δυσκολο)......
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:32
Thanks!!!!ουτε καν κοιταξα εγχωριες αγορες...θα παω απο δευτερα.Εγώ την πήρα από εδώ στο πλαίσιο όποτε μπορείς να πας μια βόλτα να την δεις και από κοντά αν θες
Δημοσίευση 06/02/2016 - 11:39
Ναι το μαύρο χρώμα πήρα,νομίζω το λέει SF BLACK.
Black να λεει και ας λεει και OSFP... Μεγεια!
You'll Never Walk Alone
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες