Τι μεταφορικα εχει για Ελλαδα?
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 17/03/2016 - 14:51
Ad
Δημοσίευση 17/03/2016 - 15:58
4 δολαριαΤι μεταφορικα εχει για Ελλαδα?
You'll Never Walk Alone **JFT96**
Δημοσίευση 18/03/2016 - 15:13
Σε πόσες ημέρες υπολογίζετε να έχω παράδοση από σήμερα;
Το εκπτωτικό το έβαλα στη φόρμα αλλά δεν είδα κάποια έκπτωση στην τελική τιμή.
Υποθέτω τώρα πως είναι ήδη μειωμένη στις αναγραφόμενες τιμές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iMov, 18/03/2016 - 15:15
Δημοσίευση 18/03/2016 - 15:20
Σωστά. Εγώ έκανα λάθος.Όταν βάζεις το εκπτωτικό, κάνει αυτόματη αφαίρεση και ανανέωση με τη νέα τιμή.
Περίπου 3 βδομάδες υπολόγισε. Ίσως και πιο λίγο.
Σύνολο 35,29€ από revolut
Δημοσίευση 18/03/2016 - 16:47
Ετσι χθες εκανα μια έρευνα στο αμαζον και η αλήθεια ειναι οτι ειναι απο τις λίγες εταιρίες που στέλνουν Ελλάδα και το κόστος τους κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια, 2 γυαλιά μαζί με μεταφορικά 26 ευρώ.
Ηθελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό αλλα η αμεςως επόμενη λύση με θετικές κριτικές ξέφευγε σε χρήματα πολυ. Κοίταξα μηπως και έβγαζε πάλι η JETech αλλα δυστυχώς μονο κλασικό γυαλι οχι edge to edge.
Sent from my iPhone 6S Plus using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 18/03/2016 - 16:49
Δημοσίευση 18/03/2016 - 16:57
το ice max της godosmith απο eBay ή aliexpress το δοκίμασες ;;εχει και curved edgesΔυστυχώς τα tempered glasses της ESR δε κρατήσανε πολυ. Βεβαια δε φταίει η εταιρία αλλα η κακομεταχείριση των κατόχων τους(γένους θηλυκού).
Ετσι χθες εκανα μια έρευνα στο αμαζον και η αλήθεια ειναι οτι ειναι απο τις λίγες εταιρίες που στέλνουν Ελλάδα και το κόστος τους κυμαίνεται σε λογικά πλαίσια, 2 γυαλιά μαζί με μεταφορικά 26 ευρώ.
Ηθελα να δοκιμάσω κατι διαφορετικό αλλα η αμεςως επόμενη λύση με θετικές κριτικές ξέφευγε σε χρήματα πολυ. Κοίταξα μηπως και έβγαζε πάλι η JETech αλλα δυστυχώς μονο κλασικό γυαλι οχι edge to edge.
Δημοσίευση 18/03/2016 - 17:18
δυο φορες που παρηγγειλα μου ήρθαν ακριβώς σε δυο βδομάδες.Έκλεισα και εγώ απο caudabe μια sheath black και μια veil wisp.
Σε πόσες ημέρες υπολογίζετε να έχω παράδοση από σήμερα;
Το εκπτωτικό το έβαλα στη φόρμα αλλά δεν είδα κάποια έκπτωση στην τελική τιμή.
Υποθέτω τώρα πως είναι ήδη μειωμένη στις αναγραφόμενες τιμές.
Δημοσίευση 18/03/2016 - 17:48
το ice max της godosmith απο eBay ή aliexpress το δοκίμασες ;;εχει και curved edges
Δεν ηθελα να δώσω τόσα χρήματα γιατι τις βλέπω να κρατάνε κανα μηνα.
Δημοσίευση 18/03/2016 - 18:45
Ήρθε σήμερα Veil XT frost (έγινε Shipped 3 Μαρτίου)! Φοβάμαι να την βάλω και να την βγάλω μην ξεχειλώσει (φαίνεται πολύ λεπτή) θα περιμένω να έρθει και το Ice Max 3d πρώτα!
Δημοσίευση 18/03/2016 - 19:54
απορω πως αντέχεις...μην τη φοβάσαι βαλτην...είναι πολύ σφιχτή δε χαλαρώνει σχεδόν καθόλου ..και το χαλάρωμα που κάνει είναι ίσα ίσα για να μπαίνει πιο εύκολα τις επόμενες φορεςΉρθε σήμερα Veil XT frost (έγινε Shipped 3 Μαρτίου)! Φοβάμαι να την βάλω και να την βγάλω μην ξεχειλώσει (φαίνεται πολύ λεπτή) θα περιμένω να έρθει και το Ice Max 3d πρώτα!
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 18/03/2016 - 20:18
καλησπερα σε ολους ψαχνομαι για θηκη για iphone 6s...ειδα οτι πολλοι παιρνουν την caudabe veil xt.. μεχρι προτινος ειχα ενα 4s με μια ψιλομουφα θηκη turxo-x και δεν ειχα θεμα εκτος απο κατι ψιλογρατζουνιες κατω επειδη δεν προστατευοτανε. θα εχω θεμα ή να κοιταξω σε κατι με μεγαλυτερη προστασια; τι λετε;
ευχαριστω
μετά από πολλά χρόνια δοκιμών με πολλές φθηνές και ακριβές, η σειρά cantyshell της speck μαζί με γυαλί είναι για μένα ο απόλυτος συνδυασμός για προστασία (προσωπική άποψη!). Να προσθέσω ότι όσα τηλέφωνα πέρασαν από τα χέρια μου δεν είχαν και την καλύτερη μεταχείριση...
Δημοσίευση 18/03/2016 - 20:25
Παιδία ότι και να λέμε σαν την γνήσια δερμάτινη δεν έχει. Καλύτερο να κανείς λίγη υπομονή και να την πάρεις. Μου έχει σώσει το κινητό μου και απο σοβαρές πτώσεις.
Σαν αίσθηση δεν υπάρχει σύγκριση με καμία άλλη (γνώμη μου)!!! Για προστασία όμως, είναι μόνο για τις γρατζουνιές (γεγονός).
Δημοσίευση 18/03/2016 - 20:58
απορω πως αντέχεις...μην τη φοβάσαι βαλτην...είναι πολύ σφιχτή δε χαλαρώνει σχεδόν καθόλου ..και το χαλάρωμα που κάνει είναι ίσα ίσα για να μπαίνει πιο εύκολα τις επόμενες φορες
Sent from my iPad using Tapatalk
Είμαι με μια Spigen Ultra Hybrid μέχρι να έρθει και Jetech glass non e2e. Το Ice Max λες να με δυσκολέψει?
Δημοσίευση 18/03/2016 - 21:10
στην veil δεν θα έχεις θέμα..σε τι να σε δυσκολέψει;;αν καθαρίσεις καλά δεν έχεις θέμα...πάντως καθυστερούν παρά πολύ από Κίνα το ice maxΕίμαι με μια Spigen Ultra Hybrid μέχρι να έρθει και Jetech glass non e2e. Το Ice Max λες να με δυσκολέψει?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες