Η Rhinoshield (Evolutive labs) ετοιμαζει μεσω Kickstarter μια καινουργια θηκη για τη σειρα 6 με καποια πολυ ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα και την ονομασια SolidSuit
Δημοσίευση 21/03/2016 - 16:57
Η Rhinoshield (Evolutive labs) ετοιμαζει μεσω Kickstarter μια καινουργια θηκη για τη σειρα 6 με καποια πολυ ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα και την ονομασια SolidSuit
Δημοσίευση 21/03/2016 - 17:10
πολυ ομορφη.και για 6s πιστευω να μην εχει θεμα ε;Η Rhinoshield (Evolutive labs) ετοιμαζει μεσω Kickstarter μια καινουργια θηκη για τη σειρα 6 με καποια πολυ ενδιαφεροντα χαρακτηριστικα και την ονομασια SolidSuit
Δημοσίευση 21/03/2016 - 17:27
Δημοσίευση 21/03/2016 - 17:50
μολις παρελαβα την saddle brown απο τον φιλο μας,του εκανα καποια ιδιαιτερα σχολια με την παραγγελια μαζι..μου ηρθαν ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ ( σοκ ) και σε πολυ καλη κατασταση..το μονο μειον ειναι η εγκοπη του mute button που ειναι λιγο στα χαμένα
Το τζαμακι ειναι jetech e2e , το χω απο δεκεμβριο για οποιον το ειχε απορια..
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 21/03/2016 - 17:53.
Δημοσίευση 22/03/2016 - 10:19
εστειλα στη caudabe μηνυμα για την veil xt που ξεχειλωσε και μου απαντησαν αυτο.
RF forever
Δημοσίευση 22/03/2016 - 10:48
αν δεν κανω λαθος το θελει σε χαρτι διπλα στην θηκη και οχι πανω στη φωτο.
Δημοσίευση 22/03/2016 - 17:21
εστειλα στη caudabe μηνυμα για την veil xt που ξεχειλωσε και μου απαντησαν αυτο.
"Current mailing address
Photo of the issue with a handwritten note in the photo showing today’s date"
με τι εφαρμογη θα κανω χειρογραφο πανω στη φωτο που ζηταει?
Δημοσίευση 22/03/2016 - 20:57
φωτογραφια θα βάλεις τη θήκη μαζι με ένα χαρτί που θα γράψεις το πρόβλημα και την ημερομηνίαεστειλα στη caudabe μηνυμα για την veil xt που ξεχειλωσε και μου απαντησαν αυτο.
"Current mailing address
Photo of the issue with a handwritten note in the photo showing today’s date"
με τι εφαρμογη θα κανω χειρογραφο πανω στη φωτο που ζηταει?
Δημοσίευση 22/03/2016 - 21:32
φωτογραφια θα βάλεις τη θήκη μαζι με ένα χαρτί που θα γράψεις το πρόβλημα και την ημερομηνία
You'll Never Walk Alone **JFT96**
μαζι με το κιητο το θελουν να φαινεται το προβλημα...το θεμα ειναι δεν θα φαινεται το καταλαβαινεις οταν το κρατας
RF forever
Δημοσίευση 22/03/2016 - 22:23
Μου κανει κλασσικη περιπτωση οτι δεχθηκαν πολλα παραπονα και ζητανε πραγματα για να κανουν τη ζωη δυσκολη ωστε καποιοι να ξενερωσουν και να μη το συνεχισουν. Ειναι γνωστη τακτικη
Γιατί να πηγαίνει πάντα το μυαλό μας ότι ο άλλος θέλει να μας ρίξει σαν κλασσικοί Έλληνες?
Θέλουν λες να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.
Το γεγονός να έχουν τόσα επαναλαμβανόμενα αιτήματα για το ίδιο πράγμα που να κατάλαβαν ότι πολλά είναι ψεύτικα και να χρησιμοποιούσαν ενδεχομένως τις ίδιες φωτογραφίες δεν παίζει?
Έμπορος είσαι και εσύ, μπες στη θέση τους, έχεις αντιμετωπίσει πελάτες που είναι παράλογοι ή που θεωρούν ότι ότι και να κάνεις τους ρίχνεις...
Εγώ θεωρώ πολύ λογική την απαίτησή τους.
Δημοσίευση 23/03/2016 - 11:42
Δημοσίευση 23/03/2016 - 12:09
Δημοσίευση 23/03/2016 - 13:43
Πανο να κανω μια πρόβλεψη ;;;Ένα μήνα και αν τη φορέσεις..και το λέω μονο και μονο επειδη εχεις συνηθίσει σε γυμνό κινητό ή τουλάχιστον σε λεπτή θήκη...εγω που είμαι της ίδιας λογικής σε μια βδομάδα την έβγαλαΜόλις παρέλαβα απο Public.
Μου βγήκε κάτι λιγότερο από 40€ λόγω εκπτωτικών που είχα.
Άψογη αίσθηση στο χερι προφανώς.
Αρνητικό τα πολύ σκληρά για την ώρα κουμπιά, τα οποία φαντάζομαι θα μαλακώσουν με τον καιρό.
Το χρωματάκι άψογο.
Δημοσίευση 23/03/2016 - 13:53
Πανο να κανω μια πρόβλεψη ;;;Ένα μήνα και αν τη φορέσεις..και το λέω μονο και μονο επειδη εχεις συνηθίσει σε γυμνό κινητό ή τουλάχιστον σε λεπτή θήκη...εγω που είμαι της ίδιας λογικής σε μια βδομάδα την έβγαλα
Δημοσίευση 23/03/2016 - 13:55
ας περιμενει μεχρι να μου την βαρεσει μηπως ξαναπαρω πλας και μετα ας την βγαλει...Πανο να κανω μια πρόβλεψη ;;;Ένα μήνα και αν τη φορέσεις..και το λέω μονο και μονο επειδη εχεις συνηθίσει σε γυμνό κινητό ή τουλάχιστον σε λεπτή θήκη...εγω που είμαι της ίδιας λογικής σε μια βδομάδα την έβγαλα
0 μέλη, 35 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες