Απο το βάλε βγάλε έγινε αυτο ή μονο του ;;;
Μόνο του. Δεν την εχω πειράξει τη θήκη απο τη μερα που την έβαλα.
Και μάλιστα 80% ειναι σε ξεχωριστή θήκη της τσάντας μου μακρυα απο κλειδιά κλπ
Δημοσίευση 30/03/2016 - 18:50
Απο το βάλε βγάλε έγινε αυτο ή μονο του ;;;
Δημοσίευση 30/03/2016 - 20:50
Αυτή τη στιγμή το καλύτερο Tempered που κυκλοφορεί είναι της iMOS.
Εξίσου καλό και το Ice Max της Godosmith που ήδη αναφέρθηκε.
Νίκο αυτό βλέπω είναι από εποχές 6/6 Plus με πάχος 0,55, Χοντρό σε σχέση με τα 0,3 κλπ που κυκλοφορούν τώρα.
Δεν θα έχει θέμα με τo 3D Touch? Υποτίθεται ότι το πάχος ασφαλείας γα να δουλέυει σωστά είναι τα 0,3 περίπου.
Ή μήπως έχουν βγάλει άλλη για το 6S?
Επίσης ένα άλλο μείον είναι ότι την θέλω σχετικά άμεσα και μέχρι να πάρω το διδακτορικό στα Κινέζικα για να την παραγγείλω την iMOS θα νυχτώσουμε...
Μόνο του. Δεν την εχω πειράξει τη θήκη απο τη μερα που την έβαλα.
Και μάλιστα 80% ειναι σε ξεχωριστή θήκη της τσάντας μου μακρυα απο κλειδιά κλπ
ΑΝ σου ανεβάσω φωτογραφίες από τη vovotrade 1 μετά από ένα μήνα χρήσης θα κλαίς...
Δημοσίευση 30/03/2016 - 20:58
RF forever
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:09
Νίκο αυτό βλέπω είναι από εποχές 6/6 Plus με πάχος 0,55, Χοντρό σε σχέση με τα 0,3 κλπ που κυκλοφορούν τώρα.
Δεν θα έχει θέμα με τo 3D Touch? Υποτίθεται ότι το πάχος ασφαλείας γα να δουλέυει σωστά είναι τα 0,3 περίπου.
Επίσης ένα άλλο μείον είναι ότι την θέλω σχετικά άμεσα και μέχρι να πάρω το διδακτορικό στα Κινέζικα για να την παραγγείλω την iMOS θα νυχτώσουμε...
Nαι, έχουν βγάλει άλλο για τα 6S. Δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήμτα πάντως στο Macrumors που 'χω δεί.
Πάρε Ice Max. Και 'γω το ζαχαρώνω καιρό τώρα το συγκεκριμένο.
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:11
ΑΝ σου ανεβάσω φωτογραφίες από τη vovotrade 1 μετά από ένα μήνα χρήσης θα κλαίς...
στα 0.4 ειναι οι καινουργιες Imos....δουλευουν μια χαρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
εχουν πολυ καλο support
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:12
Nαι, έχουν βγάλει άλλο για τα 6S. Δεν υπάρχουν αναφορές για προβλήμτα πάντως στο Macrumors που 'χω δεί.
Πάρε Ice Max. Και 'γω το ζαχαρώνω καιρό τώρα το συγκεκριμένο.
17 ευρώ το έχει αυτή τη στιγμή. Δε νομίζω να κρατηθώ...
στα 0.4 ειναι οι καινουργιες Imos....δουλευουν μια χαρα.
εχουν πολυ καλο support
Από τιμή όμως το Ice Max είναι no brainer...
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:16
17 ευρώ το έχει αυτή τη στιγμή. Δε νομίζω να κρατηθώ...
Από τιμή όμως το Ice Max είναι no brainer...
βουτα το...αντιγραφη Cinder ειναι
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:35
οταν λες αντιγραφή cinder πως το εννοεις;;στην ποιότητα δεν έχουν διαφορα;;;ρωτάω γιατι περιμένω την ice max αλλα καιρό σκέφτομαι να παραγγείλω της cinderβουτα το...αντιγραφη Cinder ειναι
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:45
δεν ξερω αν εχουν διαφορα στη ποιοτητα παντως οσοι εχουν και τις 2 λενε οτι ειναι πανομοιοτυπες...προσωπικα εχω δει και τις 2 σε συσκευες αλλα και την Ιμος...μονο η Iμος ξεχωριζει λογω παχους και πιο συμπαγους αισθησης που δινει.Οι αλλες ειναι πιο chic.Εχω μια cinder τωρα μπροστα μου που θα την περασω σε ενα 6s ενος συναδελφου.
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:56
ρωτησε τον πόσες μέρες έκανε να έρθει;;η cupert στέλνει απο Αμερική.Λογικα 2 βδομάδες περιπουδεν ξερω αν εχουν διαφορα στη ποιοτητα παντως οσοι εχουν και τις 2 λενε οτι ειναι πανομοιοτυπες...προσωπικα εχω δει και τις 2 σε συσκευες αλλα και την Ιμος...μονο η Iμος ξεχωριζει λογω παχους και πιο συμπαγους αισθησης που δινει.Οι αλλες ειναι πιο chic.Εχω μια cinder τωρα μπροστα μου που θα την περασω σε ενα 6s ενος συναδελφου.
Δημοσίευση 30/03/2016 - 21:59
αντε ανέβασε φωτο..ποιο πολυ με ενδιαφέρει να δω το τζαμάκι...τραβα μια κοντινή αν μπορεις να δω πως φαίνονται τα κουρμπαριστα τελειώματα.Έχω παραλάβει Veil XT εδώ και 2 εβδομάδες και περίμενα το IceMax 3D και σήμερα με μεγάλη μου χαρά είδα ειδοποιητήριο! Επανέρχομαι αύριο με φώτο και από τα δύο καθώς και η θήκη όπως ήρθε έμεινε στο κουτί όλες αυτές τις μέρες
Δημοσίευση 30/03/2016 - 22:38
Πάσχουν αλλού οι συγκεκριμένες. Κυριολεκτικά λαχείο.
Πήρα μια να δω το χρώμα σε iPhone 6S Και τίποτα δεν ηταν σωστό.
Σίγουρα για 3$ είναι VfM, αλλά νομίζω ίσως την προτιμούσα χωρίς μηλαράκι τελικά.
Δημοσίευση 31/03/2016 - 01:13
Μπήκε τελικά Ice Max και Caudabe παραγγελία. Άντε να δούμε αν θα έρθει (η πρώτη) πριν το Πάσχα...
Δημοσίευση 31/03/2016 - 16:03
Λοιπόν το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία! Να πω την αλήθεια πιο πολύ με δυσκόλεψε να βάλω την Veil παρά το IceMax και αυτό γιατί η veil στις 4 γωνίες είναι πολύ σκληρή και σήκωνε το γυαλί με το παραμικρό. Πρέπει να μπουν πρώτα οι δύο κάτω γωνίες και μετά οι δύο πάνω και ταυτόχρονα. Πάντως και να έβαζα πρώτα την θήκη και μετά το γυαλί πιστεύω ίσως ήταν και καλύτερα καθώς τώρα χρειάστηκε αφού είχα βάλει την θήκη να προσαρμόσω λίγο το γυαλί.
Κάτι τελευταίο για το IceMax, καταρχήν τρομερό! Κατά την εφαρμογή του, όπως είδα σε διάφορα βίντεο οι περισσότεροι έκαναν μια νοητή γραμμή στο κέντρο της οθόνης για να αρχίσει να κολλάει προς τα άκρα. Εμένα έτσι κράταγε αέρα σε αρκετά σημεία γι αυτό το σήκωσα και άρχισα να το πιέζω από κάτω προς το πάνω με το πανάκι που είχε μέσα!
Ιδού το αποτέλεσμα:
IMG_0129.JPG 82,43KB 63 λήψεις IMG_0130.JPG 77,29KB 86 λήψεις IMG_0131.JPG 65,28KB 82 λήψεις IMG_0132.JPG 59,72KB 76 λήψεις IMG_0133.JPG 88,87KB 93 λήψεις IMG_0134.JPG 54,11KB 94 λήψεις IMG_0135.JPG 68,05KB 94 λήψεις IMG_0136.JPG 57,8KB 95 λήψεις
Γενικά αρκετά ευχαριστημένος και από τα δύο προϊόντα, κόστισαν περίπου 40 ευρώ, αλλά η Veil XT είναι αυτό που λέμε μην σου πέσει. Μόνο από γρατζουνιες σώζει για παραπάνω δύσκολα. Σε φάση λες καλύτερα να πέσει με την μούρη άμα έχεις IceMax Φυσικά και αυτό το ήξερα όταν την επέλεξα.
Δημοσίευση 31/03/2016 - 20:19
RF forever
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες