Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6196   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/03/2016 - 20:22

Μεγειες ....μια χαρα το πακετο :)

Και καποιες φωτο απο τη Cinder στις γωνιες

IMG_0781.JPGIMG_0783.JPGIMG_0785.JPGIMG_0787.JPG

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6197   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 31/03/2016 - 20:40

Δημήτρη πόσο δυσκολότερη γίνεται η πρόσβαση στο Home Button σε αυτές που το καλύπτουν γύρω γύρω?

Γιατί στα non e2e που έχω συνηθίσει ως τώρα δεν το επηρεάζει γιατί είναι ανοιχτό από κάτω.

#6198   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2016 - 20:56

Δημήτρη πόσο δυσκολότερη γίνεται η πρόσβαση στο Home Button σε αυτές που το καλύπτουν γύρω γύρω?

Γιατί στα non e2e που έχω συνηθίσει ως τώρα δεν το επηρεάζει γιατί είναι ανοιχτό από κάτω.

η Cinder εχει πιο βαθυ "εντυπωμα" στο home button σε σχεση με την Jetech που εχω και η Imos αρκετα πιο βαθυ το οποιο σιγουρα θα χρειαζεται δαχτυλιδι. Η Cinder τωρα που τη δοκιμαζω εχει  οριακα καλη αισθηση κατα τη χρηση του home button χωρις να δημιουργει προβλημα σε καμμια περιπτωση. Η Jetech εδω ειναι καλυτερη και ειναι λογικο γιατι δεν χρειαζεται να φτασει στα χειλη της οθονης οποτε "καθεται πιο χαμηλα". ( για e2e μιλαμε παντα).

#6199   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 31/03/2016 - 21:21

Caudabe
International priority airmail
Έτσι μου στείλανε την αλλαγή μετά απο παράπονα που έκανα επειδή χαλάρωσε .με τον ίδιο τροπο έρχεται η θα έρθει πιο γρήγορα;δεν θυμάμαι πως είχε έρθει η πρώτη ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με τον ιδιο τροπο στέλνουν..υπολόγιζε 2 βδομάδες για παραλαβή...παντως κορυφαία στην εξυπηρέτηση πελατών η caudabe.
Βάζω κι εγω φωτο απο τη θήκη της γυναίκας μου μετα την πτώση απο περιπου 1m...παραδοξως το κινητό δεν έπαθε το παραμικρό..βρήκε στην κάτω δεξιά γωνία
b00ba09a94bd881993d9180cfcb67892.jpg

#6200   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Twitter:@georgerovolis
  • GameCenter:grovolis

Δημοσίευση 01/04/2016 - 00:26

Caudabe
International priority airmail
Έτσι μου στείλανε την αλλαγή μετά απο παράπονα που έκανα επειδή χαλάρωσε .με τον ίδιο τροπο έρχεται η θα έρθει πιο γρήγορα;δεν θυμάμαι πως είχε έρθει η πρώτη ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τρομάζω με τέτοια ποστ! μετά από πόσο καιρό χαλάρωσε? την έβγαλες έβαλες αρκετές φορές?

#6201   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3.131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 01/04/2016 - 01:16

Τρομάζω με τέτοια ποστ! μετά από πόσο καιρό χαλάρωσε? την έβγαλες έβαλες αρκετές φορές?

Όχι την έβαλα και δεν την ξαναπειραξα.μετα απο μια βδομάδα χαλάρωσε.αντε δέκα μέρες.αυτη τη στιγμή πιάνω το κινητό με τα δυο δάχτυλα απο τα πλαϊνά το κουνάω πάνω κατω και το κινητό κάνει βόλτες και χτυπάει μια πάνω μια κατω.

RF forever

#6202   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2016 - 08:50

μη τρελαίνεσαι ισως ήταν ελαττωματική η συγκεκριμένη..εγω τη φοράω σχεδον δυο μήνες,τη βγάζω συχνά και παρόλα αυτά η εφαρμογή της ειναι άψογη.

#6203   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2016 - 08:54

μη τρελαίνεσαι ισως ήταν ελαττωματική η συγκεκριμένη..εγω τη φοράω σχεδον δυο μήνες,τη βγάζω συχνά και παρόλα αυτά η εφαρμογή της ειναι άψογη.

Εγώ την έχω μόνο μια μέρα αλλά μου φαίνεται πολύ γερή, γι αυτό παραξενεύτηκα!

#6204   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2016 - 09:06

Εγώ την έχω μόνο μια μέρα αλλά μου φαίνεται πολύ γερή, γι αυτό παραξενεύτηκα!

αφου τις αλλάζουν δωρεάν μη σκας καθόλου...ειδες τη φωτο που έβαλα πιο πάνω τη σπασμένη...μου την άλλαξαν ενω η υπαιτιότητα ήταν της γυναίκας μου.

#6205   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2016 - 11:08

αφου τις αλλάζουν δωρεάν μη σκας καθόλου...ειδες τη φωτο που έβαλα πιο πάνω τη σπασμένη...μου την άλλαξαν ενω η υπαιτιότητα ήταν της γυναίκας μου.

Καλά ναι δεν το συζητάμε απλά επειδή είναι αρχή έχω το συναίσθημα ότι εκτός από το κινητό πρέπει να προσέχω και την θήκη χαχαχα

#6206   deltakilo

deltakilo

iPH Enthousiast

• 386 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/04/2016 - 15:28

Καλά ναι δεν το συζητάμε απλά επειδή είναι αρχή έχω το συναίσθημα ότι εκτός από το κινητό πρέπει να προσέχω και την θήκη χαχαχα

Εδώ είσαι:

http://www.tokoulour...nomy/inception/

:P

#6207   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 18:09

η Cinder εχει πιο βαθυ "εντυπωμα" στο home button σε σχεση με την Jetech που εχω και η Imos αρκετα πιο βαθυ το οποιο σιγουρα θα χρειαζεται δαχτυλιδι. Η Cinder τωρα που τη δοκιμαζω εχει οριακα καλη αισθηση κατα τη χρηση του home button χωρις να δημιουργει προβλημα σε καμμια περιπτωση. Η Jetech εδω ειναι καλυτερη και ειναι λογικο γιατι δεν χρειαζεται να φτασει στα χειλη της οθονης οποτε "καθεται πιο χαμηλα". ( για e2e μιλαμε παντα).

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ σε πόσες μέρες απο την παραγγελία σου έγινε η αποστολή καθώς και ποσες μέρες έκανε να φτάσει απο τη στιγμή που απεστάλη η cinder???

#6208   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 19:38

Μπορεις να μου πεις σε παρακαλώ σε πόσες μέρες απο την παραγγελία σου έγινε η αποστολή καθώς και ποσες μέρες έκανε να φτάσει απο τη στιγμή που απεστάλη η cinder???

Δεν ειναι δικια μου η Cinder και νομιζω οτι την εφερε καποιος απο εκει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω. Παντως λογικα δεν νομιζω να κανει πανω απο 2 εβδομαδες.Δεν τους ρωτας?

Συμπληρωματικα να πω οτι η συσκευασια ειναι πολυ προσεγμενη και μεχρι και το πανακι μεσα ειναι κορυφαιας ποιοτητας. Για δαχτυλιες σε σχεση με την Jetech ειναι σαφως καλυτερη αλλα εχω την αισθηση οτι ολες ψιλοπασχουν σε αυτο το κομματι θελοντας να μην θυσιασουν σε καθαροτητα .Επισης η αισθηση στις πλευρες ειναι κορυφαια οταν σερνεις το δαχτυλο.

Για λιγο που την ειχα αυτα...

#6209   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 20:26

Δεν ειναι δικια μου η Cinder και νομιζω οτι την εφερε καποιος απο εκει αρα δεν μπορω να σε βοηθησω. Παντως λογικα δεν νομιζω να κανει πανω απο 2 εβδομαδες.Δεν τους ρωτας?
Συμπληρωματικα να πω οτι η συσκευασια ειναι πολυ προσεγμενη και μεχρι και το πανακι μεσα ειναι κορυφαιας ποιοτητας. Για δαχτυλιες σε σχεση με την Jetech ειναι σαφως καλυτερη αλλα εχω την αισθηση οτι ολες ψιλοπασχουν σε αυτο το κομματι θελοντας να μην θυσιασουν σε καθαροτητα .Επισης η αισθηση στις πλευρες ειναι κορυφαια οταν σερνεις το δαχτυλο.
Για λιγο που την ειχα αυτα...

τους ρώτησα αλλα δεν απάντησαν 2 μέρες τωρα..anyway thanx

#6210   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2016 - 22:25

Στις φώτο της cinder πάνω από το ακουστικό έχει 2 τρύπες και η μία φαίνεται να μην έχει λόγο ύπαρξης, το παρατήρησα και στην δικιά μου (IceMax) και νόμιζα είναι λάθος του κινέζου, αλλά μήπως εξυπηρετεί κάτι? 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30

0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες