Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 09/06/2016 - 18:24
Ad
Δημοσίευση 09/06/2016 - 18:31
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 09/06/2016 - 19:41
Εγω θελω μια ακριβώς σαν την spigen liquid crystal αλλα με χρώμα για το 6s.δεν βγάζει η spigen ?μια γκρι που εχει Νίκο είχες πει ότι δεν ειναι σφιχτή;
εγώ πηρα την παρακάτω της spigen και δεν την συστήνω ...
http://www.spigen.co...iant=4044881601
Τα πλαινα της είναι αηδία (παρα πολύ χαλαρα) και μπαίνει μεσα σκόνη ,θελει συνεχεια καθάρισμα
Η spigen liquid crystal ειναι σφιχτη ? (6s)
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 09/06/2016 - 19:43
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 09/06/2016 - 19:50
εγώ πηρα την παρακάτω της spigen και δεν την συστήνω ...
http://www.spigen.co...iant=4044881601
Τα πλαινα της είναι αηδία (παρα πολύ χαλαρα) και μπαίνει μεσα σκόνη ,θελει συνεχεια καθάρισμα
Η spigen liquid crystal ειναι σφιχτη ? (6s)
4 μηνες την ειχα επανω χωρις να δω καποια χαλαροτητα λογω χρησης, αντιθετως πολυ καλη εφαρμογη.(ειναι και θεμα τυχης η ατυχιας) Σκονες μπαινουν σε ολες τις θηκες απλα σε αλλες πιο πολυ σε αλλες λιγοτερο. Σε διαφανεις πλατες φαινονται πιο ευκολα.Για αυτο λεμε οτι παντα θελει μια περιποιηση το τηλ βγαζοντας το απο τη θηκη.
Δημοσίευση 09/06/2016 - 20:00
Revolut θες ή παρόμοια. Εναλλακτικά με χρήματα στο Balance του PayPal.
Για revolut το χω ακουσει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να μεταφερω χρηματα απο την καρτα μου στην revolut πρεπει να παω στην τραπεζα να κανω καταθεση..Θα προσπαθησω με το balance ευχαριστω για την απαντηση συνονοματε!
Προσπαθω με το balance αλλα εισαγωντας το iban της τραπεζας δεν το δεχεται λογικα επειδη ειναι απο ελλαδα η τραπεζα μπορω να κανω κατι η μονοδρομος η καταθεση στην revolut?
Τελευταία επεξεργασία από: NixName, 09/06/2016 - 20:04
Δημοσίευση 09/06/2016 - 21:28
Η θήκη στο ύψος των κουμπιών (volume) και κάτω στα πλαϊνά τμήματα είναι πολύ χαλαρά4 μηνες την ειχα επανω χωρις να δω καποια χαλαροτητα λογω χρησης, αντιθετως πολυ καλη εφαρμογη.(ειναι και θεμα τυχης η ατυχιας) Σκονες μπαινουν σε ολες τις θηκες απλα σε αλλες πιο πολυ σε αλλες λιγοτερο. Σε διαφανεις πλατες φαινονται πιο ευκολα.Για αυτο λεμε οτι παντα θελει μια περιποιηση το τηλ βγαζοντας το απο τη θηκη.
Στο πάνω μέρος όλα είναι σφιχτά , αλλά από το volume up-down και κάτω είναι για μένα αηδία .
Ίσως είναι αστοχία υλικού πάντως σε εμένα δεν κάθεται καλά και μάλιστα αν δεις την θήκη από πάνω φορεμενη στο κινητο διακρίνεις από τα σημεία που ανέφερα μια ελαφριά κλήση προς τα έξω
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 09/06/2016 - 21:45
Η θήκη στο ύψος των κουμπιών (volume) και κάτω στα πλαϊνά τμήματα είναι πολύ χαλαρά
Στο πάνω μέρος όλα είναι σφιχτά , αλλά από το volume up-down και κάτω είναι για μένα αηδία .
Ίσως είναι αστοχία υλικού πάντως σε εμένα δεν κάθεται καλά και μάλιστα αν δεις την θήκη από πάνω φορεμενη στο κινητο διακρίνεις από τα σημεία που ανέφερα μια ελαφριά κλήση προς τα έξω
για να το λες, λες και φορας πρωτη φορα θηκη? Οχι η δικια μου καθεται αψογα.Δεν μπορω να πω κατι
Δημοσίευση 09/06/2016 - 22:43
για να το λες, λες και φορας πρωτη φορα θηκη? Οχι η δικια μου καθεται αψογα.Δεν μπορω να πω κατι
Μάλλον είμαι άτυχος
Τώρα είμαι μεταξύ της ringle fusion clear η spigen liquid crystal (μου αρέσει αυτό το στιλ στις θήκες ) αλλά δεν ξέρω ποια από τις δυο να επιλέξω
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 09/06/2016 - 22:44
Δημοσίευση 09/06/2016 - 22:55
Για revolut το χω ακουσει πολλες φορες αλλα δεν μπορω να μεταφερω χρηματα απο την καρτα μου στην revolut πρεπει να παω στην τραπεζα να κανω καταθεση..Θα προσπαθησω με το balance ευχαριστω για την απαντηση συνονοματε!
Προσπαθω με το balance αλλα εισαγωντας το iban της τραπεζας δεν το δεχεται λογικα επειδη ειναι απο ελλαδα η τραπεζα μπορω να κανω κατι η μονοδρομος η καταθεση στην revolut?
Κάποιος φίλος/γνωστός με PP να σου στείλει?
Διαφορετικά φτιάξε λογ/σμό σε Revolut.
Δημοσίευση 09/06/2016 - 23:04
https://www.amazon.i...i_RLDwxbHYZN8ST
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Δημοσίευση 10/06/2016 - 00:24
Μάλλον είμαι άτυχος
Τώρα είμαι μεταξύ της ringle fusion clear η spigen liquid crystal (μου αρέσει αυτό το στιλ στις θήκες ) αλλά δεν ξέρω ποια από τις δυο να επιλέξω
πολυ καλες και οι 2...απο Ringke δες και την Air σε πιο λεπτη ακομα
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 10/06/2016 - 00:29
Δημοσίευση 10/06/2016 - 05:07
Μιας και προτείνετε διάφορες θήκες να πω και εγώ με την σειρά μου ότι πριν από ένα μήνα αγόρασα την παρακάτω θήκη και έχω μείνει παρά πολύ ευχαριστημένος.Ισως κάποιος από εδώ μέσα να την έχει ήδη.
https://www.amazon.i...i_RLDwxbHYZN8ST
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ειναι σφιχτή πανω στο κινητό σε ολα τα μέρη;
RF forever
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 46
0 μέλη, 46 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες