https://www.amazon.c...r iphone 6 plus
αυτο γτ ειναι τοσο ακριβο σαν αρχικη τιμη??αξιζει??
Δημοσίευση 26/06/2016 - 21:05
Δημοσίευση 26/06/2016 - 21:24
Μου θυμίζει ένα μαγαζί στο χωριό μου όταν ήμουν πιο μικρός..https://www.amazon.c...r iphone 6 plus
αυτο γτ ειναι τοσο ακριβο σαν αρχικη τιμη??αξιζει??
Δημοσίευση 27/06/2016 - 07:45
Την καλύπτει την κάμερα?
Δημοσίευση 27/06/2016 - 08:00
Παιδια καλημερα!!θα ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα κατανοηση θελω γιατι δεν μπορεσα να βρω τοπικ μ αυτο που ψαχνω..σκεφτομουν μια θηκη για υποθαλασσιες φωτογραφιες..αξιοπιστη και να μην μου πηγαινει η καρδια στην κουλουρη μην μπει κανενα νερο και παθει τιποτα..εχει κανεις δοκιμασει κατι?η εχετε να προτεινετε κατι
Δημοσίευση 27/06/2016 - 08:25
Παιδια καλημερα!!θα ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα κατανοηση θελω γιατι δεν μπορεσα να βρω τοπικ μ αυτο που ψαχνω..σκεφτομουν μια θηκη για υποθαλασσιες φωτογραφιες..αξιοπιστη και να μην μου πηγαινει η καρδια στην κουλουρη μην μπει κανενα νερο και παθει τιποτα..εχει κανεις δοκιμασει κατι?η εχετε να προτεινετε κατι
Eγώ παρήγγειλα αυτήν http://www.lifeproof...-apl-iph15.html
Δημοσίευση 27/06/2016 - 08:27
Δημοσίευση 27/06/2016 - 08:31
Γιατί βάθος θέλεις; Η lifeproof είναι μέχρι 2 μέτρα για 1 ώρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ειμαι κανενας επαγγελματιας μην φανταστεις να κατεβαινω στα 100 μετρα..απλα το πολυ 1-2 μετρα..και οχι συνεχομενα.περισσοτερο την θελω για την μαλακεια της υποθεσεως..να κανουμε την πλακα μας..ειδα καποιες σχετικα φθηνες αλλα δεν ξερω αν θελω να το ρισκαρω και μετα να παθω κανενα εγκεφαλικο...
Δημοσίευση 27/06/2016 - 08:39
Καλύτερα να πάρεις κάποια αξιόπιστη όπως η lifeproof και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,όπως και να έχει πριν βάλεις το κινητό μέσα θα την δοκιμάσεις ώστε να δεις αν έχει κάποιο θέμα .
Δημοσίευση 27/06/2016 - 09:00
Καλύτερα να πάρεις κάποια αξιόπιστη όπως η lifeproof και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ,όπως και να έχει πριν βάλεις το κινητό μέσα θα την δοκιμάσεις ώστε να δεις αν έχει κάποιο θέμα .
καλα ναι δεν το συζηταμε...απλα οκ βλεπω οτι ειναι λιιιγο πανακριβες...αλλα θα μου πεις αξιοπιστες..σωστο και αυτο!!!
Δημοσίευση 27/06/2016 - 09:11
Τι να σου πω .. το σίγουρο είναι ότι όταν πάρεις κάτι φτηνό ρισκάρεις πολύ περισσότερο , εξαρτάται βέβαια και το πόσα χρήματα μπορει να διαθέσει ο καθένας μας .
Δημοσίευση 27/06/2016 - 09:15
καλα ναι δεν το συζηταμε...απλα οκ βλεπω οτι ειναι λιιιγο πανακριβες...αλλα θα μου πεις αξιοπιστες..σωστο και αυτο!!!
Πάρε μια gopro να κάνεις την δουλεία σου και μην βάλεις το τηλέφωνο σου στο νερό. Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς οτι δεν θα πάθει τίποτα σε θαλασσινό νερό με τη θήκη.
Δημοσίευση 27/06/2016 - 12:16
Είναι πολύ καλή λύση της Anker. Δες πάντως και το δοκιμασμένο Ice Max. Πιο φθηνά θα σου βγεί.
Για τη τιμή πάλι το κάνουν πολλές φορές για να φαίνεται μεγάλη η διαφορά σε αυτό που κερδίζεις.
Δημοσίευση 27/06/2016 - 15:33
Την καλύπτει την κάμερα?
Δημοσίευση 27/06/2016 - 19:06
Είναι πολύ καλή λύση της Anker. Δες πάντως και το δοκιμασμένο Ice Max. Πιο φθηνά θα σου βγεί.
Για τη τιμή πάλι το κάνουν πολλές φορές για να φαίνεται μεγάλη η διαφορά σε αυτό που κερδίζεις.
σε ευχαριστω ,οσο εψαξα σε ebay /amazon δεν κανουν shipping κ aliexpress μπορει να κανει κ 45 μερεσ να ερθει ...κανει τοσο πολυ δεν εχω ξανα παραγγειλει απο αυτο το site...
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες