Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Please log in to reply
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#7051   giannik

giannik

iPH Enthousiast

• 455 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:gianni_k

Δημοσίευση 19/08/2016 - 20:03

Να επιβεβαιώσω την πρόταση του Νίκου για την PS AFP μεμβράνη,την τοποθέτησα σημερα σε 6s plus ,μου συγχώρεσε λάθη στην τοποθέτηση και παρόλο που την ταλαιπώρηςα εφαρμόστηκε στο τελος χωρίς καμμια υποψία φουσκάλας..
Για τους ατζαμήδες ταμάμ..

http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT

Τελευταία επεξεργασία από: giannik, 19/08/2016 - 20:04.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#7052   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/08/2016 - 20:16

Και δε κανεις.. Οι πιθανοτητες παντως ειναι ιδιες με το να βρεις μια ιδια καινουρια θηκη στο δρομο. ;)

Οι πιθανότητες αυτές δεν φαίνονται ίδιες αν διαβάσεις το θέμα σε κανα ξένο φόρουμ παντως ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

#7053   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/08/2016 - 00:36

Σημείωσε όμως ότι στα ξένα φόρουμ οι χρήστες συνήθως απευθύνονται σε Apple Store, κάτι το οποίο δεν υπάρχει στην Ελλάδα και που η εξυπηρέτηση που προσφέρει απέχει παρασάγκας από την εξυπηρέτηση του καλύτερου εξουσιοδοτημένου εδώ...

#7054   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/08/2016 - 14:03

Η PS -10% με κωδικό HZEZ497T3 στο Checkout.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7055   Akarag

Akarag

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/08/2016 - 22:21

Απλη ενημερωςη:

Ειχα την caudabe Sheath για 3 μηνες με ενα απλο τζαμακι σε 6s. Παρα πολυ ευχαριστημενος

Εσπασε το τζαμακι βρεθηκε και ενα ice max 3d και πηγα να τα βαλω και δυστυχως η sheath δεν ειναι συμβατη. Τωρα ειμαι με το icemax και μια supeslim της puro και ψαχνομαι ομως

#7056   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/08/2016 - 23:49

Με μειωμένη τιμή η Slim Extra της Shumuri.

Oqv3bTe.jpg

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7057   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1,910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 23/08/2016 - 00:34

Σημερα εβαλα την ice max 3d στο 6s plus μου. Πολυ καλη συσκευασια και ποιοτητα αλλα αυτη η ασυμβατοτητα των e2e τζαμιων με τις θηκες εχει καταντησει κουραστικο...
Δεν μπορω να την συνδιασω με spigen ultrahybrid,ξεκολαει το τζαμι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 23/08/2016 - 00:34.

#7058   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,819 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 00:47

Απλη ενημερωςη:

Ειχα την caudabe Sheath για 3 μηνες με ενα απλο τζαμακι σε 6s. Παρα πολυ ευχαριστημενος

Εσπασε το τζαμακι βρεθηκε και ενα ice max 3d και πηγα να τα βαλω και δυστυχως η sheath δεν ειναι συμβατη. Τωρα ειμαι με το icemax και μια supeslim της puro και ψαχνομαι ομως

δες πινακες συμβατοτητας πρωτα και αποφασισε ποια θηκη να παρεις.

Σημερα εβαλα την ice max 3d στο 6s plus μου. Πολυ καλη συσκευασια και ποιοτητα αλλα αυτη η ασυμβατοτητα των e2e τζαμιων με τις θηκες εχει καταντησει κουραστικο...
Δεν μπορω να την συνδιασω με spigen ultrahybrid,ξεκολαει το τζαμι

η Cinder που ειναι ιδια ταιριαξε μια χαρα με Ultra Hybrid πριν κανα μηνα που την ειχα βαλει σε 6s....η ιδια προστασια παλι ανασηκωνοταν με Ultra Hybrid Tech.Περιεργο που δεν σου ταιριαζει....ειναι καλα ευθυγραμμισμενη να υποθεσω

#7059   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1,910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 23/08/2016 - 07:27

η Cinder που ειναι ιδια ταιριαξε μια χαρα με Ultra Hybrid πριν κανα μηνα που την ειχα βαλει σε 6s....η ιδια προστασια παλι ανασηκωνοταν με Ultra Hybrid Tech.Περιεργο που δεν σου ταιριαζει....ειναι καλα ευθυγραμμισμενη να υποθεσω

εχω την εντυπωση πως τις e2e δεν εχεις και πολυ περιθωριο να τις βαλεις λαθος...

#7060   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/08/2016 - 08:31

Παιδιά καλημέρα!

Έχω το 6s Plus κι επειδή έχω βαρεθεί τη silicone case της Apple που κρύβει όλο το κινητό, θα με ενδιέφερε να βρω μία πολύ λεπτή, εντελώς διάφανη θήκη από σκληρό πλαστικό, όχι σιλικόνη, κατά προτίμηση χωρίς logo πάνω... Με ενδιαφέρει μόνο να το προστατεύει από γραντζουνιές...

Υπάρχει κάποια σε κάποιο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, ή ζητάω πολλά; :P

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 23/08/2016 - 08:32.

#7061   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 08:38

Εντελως διαφανη που να μην γρατζουνιεται ευκολα το θεωρω δυσκολο. Εαν ειναι διαφανης ολα θα φαινονται. Οπως και στην ασπρη που ειχα. Εγώ μονο την δικια μου θα σου προτεινα της playproof rhinoshield που προσφερει και προστασια και ειναι λεπτη.

#7062   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 08:44

Εντελως διαφανη που να μην γρατζουνιεται ευκολα το θεωρω δυσκολο. Εαν ειναι διαφανης ολα θα φαινονται. Οπως και στην ασπρη που ειχα. Εγώ μονο την δικια μου θα σου προτεινα της playproof rhinoshield που προσφερει και προστασια και ειναι λεπτη.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Δε με πειράζει να γραντζουνιέται η θήκη, το κινητό να μη γραντζουνιέται μόνο :P Την είδα αυτή που λες, αλλά πάλι κρύβεται το σχέδιο του κινητού, όπως με την original που έχω...

Θα ήθελα μία που να είναι σα να μη φοράς θήκη, ίσα για να μην έχω την έννοια όταν ακουμπάω το κινητό σε επιφάνειες, αλλά σίγουρα να μην είναι σιλικόνης που κιτρινίζουν αμέσως...

#7063   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 08:58

Θα πρεπει να κανεις συμβιβασμο. Κατι θα θυσισιασεις. Διαστασεις αντοχη. Ειδαλλως δες την http://www.caudabe.com αλλα απο προστασια δεν ξερω και δε νομιζω οτι παρεχουν αν και πανεμορφες

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 23/08/2016 - 08:58.

#7064   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 09:09

Θα πρεπει να κανεις συμβιβασμο. Κατι θα θυσισιασεις. Διαστασεις αντοχη. Ειδαλλως δες την http://www.caudabe.com αλλα απο προστασια δεν ξερω και δε νομιζω οτι παρεχουν αν και πανεμορφες

Ναι, το ξέρω πως θα πρέπει να θυσιάσω σίγουρα την αντοχή, αλλά επειδή είμαι πολύ προσεκτική με το κινητό, δε με πειράζει, δε μου έχει πέσει ποτέ κάτω...

Της Caudabe η Veil XT μου φαίνεται ενδιαφέρουσα αν και μάλλον σιλικόνης είναι και αυτή και μάλιστα matte και όχι διάφανη... Μοιάζει με την κλασσική της Puro που όταν την είχα πάρει σε ένα μήνα μου κιτρίνισε...

Με βλέπω να το αφήνω χωρίς θήκη να ξεμπερδεύω :P

#7065   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9,819 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2016 - 13:12

δεν κοιτας της Spigen τις διαφανες?....εχει και η PS αλλα παει ψηλα.Επισης η Speck εχει εντελως διαφανη αλλα λιγο πιο παχια εως αρκετα και ακριβη και αυτη και μετα τη Ringke η τη Luvvitt. Υπαρχουν και αλλες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20

0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες