τελικα τι γινεται με τελωνειο?πηρε κανεις τελευταια κατι απο αμερικη?θελω να παραγγειλω την veil xt και κολλαω?
καποια αλλη παρομοια και καλη σε ποιτητα που να καλυπτει και καμερα και να την βρισκω απο ευρωπη?
Δε θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο.
Δημοσίευση 11/12/2016 - 01:54
τελικα τι γινεται με τελωνειο?πηρε κανεις τελευταια κατι απο αμερικη?θελω να παραγγειλω την veil xt και κολλαω?
καποια αλλη παρομοια και καλη σε ποιτητα που να καλυπτει και καμερα και να την βρισκω απο ευρωπη?
Δε θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο.
Δημοσίευση 11/12/2016 - 06:47
αν ηταν για το 7 θα στην ελεγα αν και απο προστασια ειναι κατω του μετριου. Τωρα για το 6s δεν ξερω, δεν ειχε και τις καλυτερες κριτικες αν και πουλησε πολυ. Παντως ειναι συμβατη με 3D γυαλια σε περιπτωση που τη προτιμησεις
Τελευταία επεξεργασία από: pigimakos, 11/12/2016 - 06:48.
Δημοσίευση 11/12/2016 - 22:06
καλησπερα ,
υπαρχει καποιος εκπτωτικος κωδικος για caudabe
Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσίευση 11/12/2016 - 22:46
Πήρα εγώ από την caudabe εδώ και δυο εβδομάδες. Δεν θα έχεις πρόβλημα προχώρα άφοβα.τελικα τι γινεται με τελωνειο?πηρε κανεις τελευταια κατι απο αμερικη?θελω να παραγγειλω την veil xt και κολλαω?
Δημοσίευση 17/12/2016 - 12:35
Εγώ πήρα για το iPhone 6S PLUS αυτήν την δερμάτινη της NOMAD
Δείχνει απίστευτη, με πολύ καλή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει ΚΑΙ το κάτω μέρος της συσκευής.
Βέβαια, εγώ μέχρι να την παραλάβω, άλλαξα το κινητό μου και πήρα iPhone 7 και μου έμεινε, οπότε όποιος ψήνεται μπορεί να την πάρει φθηνά και γρήγορα από μένα (αγγελία εδώ)
Τελευταία επεξεργασία από: blackmamba, 17/12/2016 - 12:38.
Δημοσίευση 18/12/2016 - 00:33
Δημοσίευση 18/12/2016 - 08:26
Καμια προταση για dock station σε iphone 6s;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 18/12/2016 - 14:15
Δημοσίευση 18/12/2016 - 19:11
Τελευταία επεξεργασία από: dgeorge4, 18/12/2016 - 19:12.
Δημοσίευση 18/12/2016 - 19:31
Εγώ έχω την sheath caudabe που έχει καλό κράτημα , δεν είναι πολύ λεπτή και καλύπτει και την κάμερα . Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αγορά της.Ποια θήκη σιλικόνης καλύπτει όπως η original την κάμερα αλλά να είναι της spigen παίδες; ή ίσως κάτι καλύτερο σε κράτημα άλλης μάρκας να προτείνετε;
Δημοσίευση 18/12/2016 - 19:45
Εγώ πήρα για το iPhone 6S PLUS αυτήν την δερμάτινη της NOMAD
Δείχνει απίστευτη, με πολύ καλή αίσθηση, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει ΚΑΙ το κάτω μέρος της συσκευής.
Βέβαια, εγώ μέχρι να την παραλάβω, άλλαξα το κινητό μου και πήρα iPhone 7 και μου έμεινε, οπότε όποιος ψήνεται μπορεί να την πάρει φθηνά και γρήγορα από μένα (αγγελία εδώ)
ποσες μερες εκανε να σου ερθει φιλε; Θελω ακριβως την ιδια για το 6ρι μου, την κοιταζω καιρο τωρα, δεν εχω βρει πιο ωραια σε καφε δερμα που θελω.
legit
Δημοσίευση 18/12/2016 - 23:36
Ωραιο αλλα με χαλαει που πρεπει να βγαζω την θηκη...αν και εχω λεπτες θηκουλες δεν θελω να το ρισκαρω...
Θενκς παντως...καμια αλλη προταση παιδες;
moxiware ->εξαντλημενη, αν σου αρεσει ρωτα τους ποτε και αν
και αρκετα πιο φτηνα σε amazon η ebay
Δημοσίευση 19/12/2016 - 07:52
ποσες μερες εκανε να σου ερθει φιλε; Θελω ακριβως την ιδια για το 6ρι μου, την κοιταζω καιρο τωρα, δεν εχω βρει πιο ωραια σε καφε δερμα που θελω.
Έκανε περίπου 3 εβδομάδες να έρθει και σύνολο με τα μεταφορικά βγήκε 50$. Απευθείας παραγγελία από το site τους.
Όσο για την ποιότητα, είναι όντως η καλύτερη αίσθηση δέρματος που έχω βρει.
Έβαλα ήδη παραγγελία για το 7άρι μου ξανά
Δημοσίευση 22/12/2016 - 18:59
Καλησπέρα,
Νέος κάτοχος ενός 6s, και για αρχή έχω πάρει μία λεπτή puro frosted γκρι απο τα public, η οποία κάνει προς το παρόν την δουλειά της μία χαρά.
Επειδή το προηγούμενο κινητό δεν μου είχε πέσει ουκ ολίγες φορές, σκέφτομαι να πάρω κάτι καλύτερο για προστασία, και συγκεκριμένα την playproof της rhinoshield.
Έχει κάποιος άλλος εμπειρία απο αυτήν;
Η επόμενη εναλλακτική είναι να πάω σε Caudabe Veil XT ή Veil(δεν έχω καταλάβει την διαφορά τους) + Caudabe The Synthesis, οι οποίες μαζί βγαίνουν στα χρήματα της playproof..
Τέλος θέλω να πάρω και ένα tempered glass non e2e, και είμαι ανάμεσα στα παρακάτω 3, αυτό της spigen, αυτό της anker, ή αυτό η μάρκα του οποίου δεν την έχω ακουστά, αλλά έχει πολλές κριτικές στο amazon και γενικά καλή βαθμολογία.. Επίσης σκεφτόμουν και της coolreall που είναι πολύ λεπτό αλλά πλέον δεν το βρίσκω στο amazon.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και είμαι ανοικτός σε προτάσεις για παρόμοιες θήκες και non e2e tempered glasses.
Τελευταία επεξεργασία από: Gianniskaz, 22/12/2016 - 19:00.
0 μέλη, 39 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες