χαχα ε ναι λιγο ροζακι να μην εχει!!!!! μπορω κ χειροτερα αλλα ειπα να κανω μινιμαλ αγορες για αυτο το τηλεφωνο.
μηπως κατα τυχη δοκιμασες και την προστασια της ΟRZLY?
Δημοσίευση 05/11/2014 - 21:55
μηπως κατα τυχη δοκιμασες και την προστασια της ΟRZLY?
οχι αλλα θα την δοκιμασω γιατι την πηρε μια φιλη απο αμερικη για plus και ειναι πολυ ευχαριστημενη. κουβαλαει αιχμηρα αντικειμενα με το τηλεφωνο κ η οθονη τησ ειναι μια χαρα. επισης τησ επεσε αν κ οχι απο πολυ ψηλα κ μια χαρα η οθονη.
αυτη μου προτεινε κ τη θηκη κ οντως δινει σιγουρια κ δε φοβαμαι μην γλυστρησει καθολου.
Δημοσίευση 05/11/2014 - 21:56
οχι αλλα θα την δοκιμασω γιατι την πηρε μια φιλη απο αμερικη για plus και ειναι πολυ ευχαριστημενη. κουβαλαει αιχμηρα αντικειμενα με το τηλεφωνο κ η οθονη τησ ειναι μια χαρα. επισης τησ επεσε αν κ οχι απο πολυ ψηλα κ μια χαρα η οθονη.
αυτη μου προτεινε κ τη θηκη κ οντως δινει σιγουρια κ δε φοβαμαι μην γλυστρησει καθολου.
τσέκαρε και τίποτα από spigen, κορυφή στις θήκες..
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:00
Hταν...φετος τα εκανε λιγο σαλατα με αρκετα μοντελα της
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:00
ναι το σκεφτομουν αλλα γενικα πολυ παραπονιουνται για το costumer service που εχει κ δισταζω. πιο πολυ bumper σκεφτομουν απο spigen να πω την αληθεια
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:03
ναι το σκεφτομουν αλλα γενικα πολυ παραπονιουνται για το costumer service που εχει κ δισταζω. πιο πολυ bumper σκεφτομουν απο spigen να πω την αληθεια
Εγω παντα και μονο bumper!
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:03
εγω στο προτείνω ανεπιφύλακτα..στο 5s εχω θηκη και τζαμακι απο spigen και είμαι πολυ ευχαριστημενος!
εγω δεν ειμαι υπερ του bumper, τσεκαρε την spigen neo hybrid
http://www.spigen.co...hybrid-4-7.html
Τελευταία επεξεργασία από: giwrgakis89, 05/11/2014 - 22:06
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:19
εγω στο προτείνω ανεπιφύλακτα..στο 5s εχω θηκη και τζαμακι απο spigen και είμαι πολυ ευχαριστημενος!
βασικα αυτη σκεφτομουν απλα στο κοκκινο , δε φαινεται να δινει παχος κ φαινεται να εχει καλο κρατημα απλα πεφτει πολυ θαψιμο στα macrumors forums και με εχουν φοβισει
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:19
μην κρινεις τις θηκες με βαση του τι ειχαμε και ηταν καλο.Κι εγω εχω την συγκεκριμενη και ειναι super αλλα για το 6 ....μαλλον τα παραπονα ηταν περισσοτερα. Τελοσπαντων ο καθενας οτι θελει παιρνει...
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:38
Δωσε λινκ στο λαο μην ντρεπεσαι... Για 5 υπάρχει??
http://www.public.gr.../prod6730180pp/
και ένα βίντεο από την θήκη ! απλα δεν έχω βρει καλύτερη ! έχει μεσα και screen protector
Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 05/11/2014 - 22:40
Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:49
Παρέλαβα τη Spigen Hybrid για το 6αρι. Σε σχέση με τη Puro που είχα έχω να πω ότι έχει καλύτερη εφαρμογή και προστατεύτει σαφώς καλύτερα (δεν ακουμπάει κάτω ο φακός της κάμερας). Στα αρνητικά της είναι ότι δίνει λίγο όγκο στο κινητό και προς απογοήτευση μου δεν έχει μέσα κάποιο film για την πίσω πλευρά του iPhone (η αντίστοιχη για το 5 είχε).
Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:56
http://www.public.gr.../prod6730180pp/
και ένα βίντεο από την θήκη ! απλα δεν έχω βρει καλύτερη ! έχει μεσα και screen protector
Πηγα και την τσεκαρα απο κοντα. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια με αυτη που εχω στο καταστημα, απλα η δικη μου ειναι εντελως διαφανη και αυτη ειναι ματ απο πισω. Πολυ καλη θηκη.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:12
Παρέλαβα τη Spigen Hybrid για το 6αρι. Σε σχέση με τη Puro που είχα έχω να πω ότι έχει καλύτερη εφαρμογή και προστατεύτει σαφώς καλύτερα (δεν ακουμπάει κάτω ο φακός της κάμερας). Στα αρνητικά της είναι ότι δίνει λίγο όγκο στο κινητό και προς απογοήτευση μου δεν έχει μέσα κάποιο film για την πίσω πλευρά του iPhone (η αντίστοιχη για το 5 είχε).
ενω για μπροστα ειχε film?
Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:49
Εφυγα κι εγώ για την puro 0,3 με το screen protector !! Οτι πιο light !!
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:50
Κι επιπλέον οι άνθρωποι στο SPIGEN.com είναι ερασιτέχνες.Hταν...φετος τα εκανε λιγο σαλατα με αρκετα μοντελα της
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 06/11/2014 - 11:50
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες