Αν χρειαστείς βοήθεια για την Easecase ή έχεις απορίες, στείλε μου πμ να με ρωτήσεις.
Είναι φανταστικές ποιοτικά θήκες με πολύ καλά δέρματα και με πολύ συνεργάσιμους ανθρώπους.
Έχω πάρει 3-4 κατά τα χρόνια και τις έχω καταευχαριστηθεί.
Δημοσίευση 25/11/2014 - 00:55
Αν χρειαστείς βοήθεια για την Easecase ή έχεις απορίες, στείλε μου πμ να με ρωτήσεις.
Είναι φανταστικές ποιοτικά θήκες με πολύ καλά δέρματα και με πολύ συνεργάσιμους ανθρώπους.
Έχω πάρει 3-4 κατά τα χρόνια και τις έχω καταευχαριστηθεί.
Δημοσίευση 25/11/2014 - 08:54
Εχει δοκιμασει κανεις sgp wallet s γισ το 6αρι;
Την έχω πάρει εγώ. Πολύ καλή ποιότητα.Έχω ξεχάσει το πορτοφόλι από τότε που την έβαλα.
Δημοσίευση 25/11/2014 - 13:07
μπορεις να ανεβασεις φωτος;;το παχαινει πολυ;Την έχω πάρει εγώ. Πολύ καλή ποιότητα.Έχω ξεχάσει το πορτοφόλι από τότε που την έβαλα.
Δημοσίευση 25/11/2014 - 14:46
Ποια μεβράνη προτείνεται για το Plus ? Να ναι ματ και να αντέχει ?
Δημοσίευση 25/11/2014 - 18:44
μπορεις να ανεβασεις φωτος;;το παχαινει πολυ;
Για φώτο δεν μπορώ τώρα αν θες δες εδώ https://www.amazon.c.../dp/B00JH88O72/ .
Τώρα για πάχος σίγουρα δεν είναι λεπτή αλλά βάζεις μέσα κάρτες και λεφτά οπότε γλυτώνεις να κουβαλάς μαζί και πορτοφόλι.Από προστασία πάντως είναι σούπερ, και να πέσει δεν παθαίνει τίποτα το κινητό.
Πάντως γενικά στις θήκες είναι ότι σε βολέψει.Εμένα είναι η πρώτη φορά που παίρνω θήκη wallet και προς έκπληξη μου με έχει βολέψει.
Έχω πάρει και μία spg ultra hybrid (air cushion) όταν βαρεθώ την wallet να βάλω αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από: gkok, 25/11/2014 - 18:45
Δημοσίευση 25/11/2014 - 23:38
υπαρχει θηκη που φοριεται στη ζωνη για iPhone 6 plus ;
Δημοσίευση 26/11/2014 - 03:34
Καλησπερίζω
Είχα πει εδώ και πολύ καιρό ότι θα ανεβάσω φωτογραφίες αλλά η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν με άφηναν...ελπίζω να σας αποζημιώσω....
Λοιπόν, έχουμε και λέμε....τηλέφωνο iPhone 6, προστασία οθόνης Orzly tempered glass, θήκη τηλεφώνου Kavaj "Dallas" cognac. Όπως θα δείτε, η προστασία ΔΕΝ είναι όπως στο website αλλά σωστότερα, με τις τρύπες στο άνω μέρος του τηλεφώνου....
Εδώ (και κάτω ορισμένες από αυτές) δείτε τις φωτογραφίες για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα...ελπίζω να σας αρέσουν...
Δελεαστικη...
Εισαι ευχαριστημενος ;
Πως ειναι στις ακρες ; στρογγυλο ; ομαλη η μεταβαση προς την καμπυλη του bezel ;
Το τελειωμα του γυαλιου που βλεπουμε στις φωτο ως λευκο περιγραμμα, φαινεται τοσο και στην πραγματικοτητα ή τονιστηκε λογω φωτισμου ;
Πως σου φαινεται το παχος της στην αφη ; ρωτω ειδικα για τις κινησεις προς το home button
Δημοσίευση 26/11/2014 - 07:54
Δεν το λες και στρογγυλό, αλλά την μετάβαση την καταλαβαίνεις αλλά ανεπαίσθητα.Δελεαστικη...
Εισαι ευχαριστημενος ;
Πως ειναι στις ακρες ; στρογγυλο ; ομαλη η μεταβαση προς την καμπυλη του bezel ;
Το τελειωμα του γυαλιου που βλεπουμε στις φωτο ως λευκο περιγραμμα, φαινεται τοσο και στην πραγματικοτητα ή τονιστηκε λογω φωτισμου ;
Πως σου φαινεται το παχος της στην αφη ; ρωτω ειδικα για τις κινησεις προς το home button
Δημοσίευση 26/11/2014 - 08:36
καποια προσθηκη η αφαιρεση εχουμε ;Διαβασα σχεδον ολο το τοπικ επειδη καθε μερα ανακαλυπτετε και μια καινουργια και μπερδευομαι.
Λοιπον κατα την προσωπικη μου αποψη συμπεραινω:
1. Οικονομικη, τι ειχαμε τι χασαμε http://m.ebay.com/it...70?_mwBanner=1#
2. Η must της puro http://www.public.gr.../prod6730163pp/
3.μετα παμε σε κατι ελαφρως πιο ακριβο την ultrahybrid της spigen http://pages.ebay.co...id=271642653360
4. Ενα κλικ ακομα πιο ακριβο τα airjacket της PS http://www.powersupp...ry.aspx?id=1887
5. Εδω ακομα δεν μπορω να αποφασισω μιας και ερχονται χριστουγεννα , να αγορασουμε τοτε μια 'δοκιμασμενη' με τις εκπτωσεις που θα πεφτουν βροχη οπως και περισυ
Αυτα
Δημοσίευση 26/11/2014 - 09:06
Εξαιρετικο το kenu
Μπορει να δειχνει "αλμυρο" για κατι τοσο μικρο, ομως αξιζει
Ισορροπημενο κρατημα της συσκευης, ουτε πολυ σφιχτα για να μην βγαινει, ουτε πολυ χαλαρα για να πεσει
Σκληρο πλαστικο που το κανει στιβαρο, δεν παλαντζαρει με τιποτα
Οπως πρεπει τα λαστιχα που πιανουν στους αεραγωγους
Αψογο !
Και πραγματικα, ειναι τοσο διακριτικο που εξαφανιζεται στο ταμπλο
(αν γινονταν αισθητο, ουτε για ρεζερβα δεν θα το κρατουσα)
Ευχαριστω πολυ για το τιπ
Σε ευχαριστω πολυ ! Το τσιμπησα κι ειναι τελεια λυση !
Δημοσίευση 26/11/2014 - 09:58
Που πήρες την θήκη για το macbookΚαλησπερίζω
Είχα πει εδώ και πολύ καιρό ότι θα ανεβάσω φωτογραφίες αλλά η δουλειά και οι υποχρεώσεις δεν με άφηναν...ελπίζω να σας αποζημιώσω....
Λοιπόν, έχουμε και λέμε....τηλέφωνο iPhone 6, προστασία οθόνης Orzly tempered glass, θήκη τηλεφώνου Kavaj "Dallas" cognac. Όπως θα δείτε, η προστασία ΔΕΝ είναι όπως στο website αλλά σωστότερα, με τις τρύπες στο άνω μέρος του τηλεφώνου....
Εδώ (και κάτω ορισμένες από αυτές) δείτε τις φωτογραφίες για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα...ελπίζω να σας αρέσουν...
Τελευταία επεξεργασία από: Donsotiriou, 26/11/2014 - 10:01
Δημοσίευση 26/11/2014 - 10:53
Που πήρες την θήκη για το macbook
Δες λίγο τα πμ σου
Τελικά πήρα την wallet της more thing
Εμένα δεν μου άρεσε πολύ τελικά αν και καλοσχεδιασμένη και ξεχωριστή θα βαλω φώτο μετά
Ενδιαφέρεται κανείς για καμία ανταλλαγή?
καλημερα.ποια θηκη ειναι αυτη που λες;;
Δημοσίευση 26/11/2014 - 11:26
Δημοσίευση 26/11/2014 - 14:04
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες