Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1666   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 08/12/2014 - 01:26

Εγω παράγειλα αυτη
http://www.stilgut.c...-dark-blue.html
Και λέω να μαζευτούμε όλοι μαζι να κάνουμε κανένα ομαδικό review :-))) μιας και γενικα πρέπει να τις έχουμε μαζέψει σχετικά όλες που καποιος αξίζει να εχει !!

Ξέρεις γιατί προτίμησα την Kavaj?

Γιατί το 99% των wallet που κυκλοφορούν έχουν στην ουσία κολλημένο πάνω στο δέρμα ένα πλαστικό (συνήθως αντιαισθητικό) σκαφάκι για να κάθεται το κινητό.

Η Kavaj δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά το ίδιο το δέρμα της θήκης σηκώνεται και ντύνει το πλαστικό αυτό κομμάτι για βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1667   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:05

Γιατί το 99% των wallet που κυκλοφορούν έχουν στην ουσία κολλημένο πάνω στο δέρμα ένα πλαστικό (συνήθως αντιαισθητικό) σκαφάκι για να κάθεται το κινητό.

Η Kavaj δεν έχει κάτι τέτοιο αλλά το ίδιο το δέρμα της θήκης σηκώνεται και ντύνει το πλαστικό αυτό κομμάτι για βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος.

Νικο αυτο που λες εχεις δικιο αλλα εχω δει 2 θηκες της Vaja μετα απο εξαμηνο και συνεχες μπασε βγαλε να "υποφερουν" στο συγκεκριμενο σημειο δηλ να χαλαρωνει το δερμα στο σημειο που αγκαλιαζει και συγκρατει τη συσκευη και το τηλεφωνο ακομα και να πεταγεται απο τη συγκεκριμενη γωνια σχετικα ευκολα.Το ιδιο και στην δικια μου piel frama ειχα  ακριβως το ιδιο θεμα.Το πλαστικο ειναι σιγουρα πιο αντιαισθητικο αλλα δεν εχει τετοια προβληματα.Πιθανο να εχει αλλα ......

Σιγουρα παντως και εμενα μου αρεσει το ιδιο το δερμα να να ειναι το καθισμα του τηλ

#1668   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:07

Νικο αυτο που λες εχεις δικιο αλλα εχω δει 2 θηκες της Vaja μετα απο εξαμηνο και συνεχες μπασε βγαλε να "υποφερουν" στο συγκεκριμενο σημειο δηλ να χαλαρωνει το δερμα στο σημειο που αγκαλιαζει και συγκρατει τη συσκευη και το τηλεφωνο ακομα και να πεταγεται απο τη συγκεκριμενη γωνια σχετικα ευκολα.Το ιδιο και στην δικια μου piel frama ειχα  ακριβως το ιδιο θεμα.Το πλαστικο ειναι σιγουρα πιο αντιαισθητικο αλλα δεν εχει τετοια προβληματα.Πιθανο να εχει αλλα ......

Σιγουρα παντως και εμενα μου αρεσει το ιδιο το δερμα να να ειναι το καθισμα του τηλ

Δύσκολα 6 μήνες μια θήκη αν έχεις λίγο λόξα...:P

Αναρτημένη εικόνα

#1669   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:14

Κοίτα γενικά δε συνηθίζω να βάζω-βγάζω τη θήκη.

Μπαίνει και μένει εκεί μέχρι να έρθει η επόμενη. Οπότε δε με χαλάει.

Επίσης σε ένα review που είδα στο youtube λέει ότι είναι στην ουσία πλαστικό ντυμένο με δέρμα το κάθισμα οπότε δύσκολα θα χαλαρώνει.

Δύσκολα 6 μήνες μια θήκη αν έχεις λίγο λόξα... :P

Λόξα? Φωτιά να πέσει να μας κάψει μην το ξαναπείς...

Στο 5S με τα χίλια ζόρια κρατήθηκα στις 2 (Beyza και Graft Concepts) μέσα στους 11 μήνες...

#1670   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:17

Εγώ έπαιρνα μια κάθε μήνα όσο είχα το 5, μετά ηρέμησα.. :D

Λόξα δεν το λες..........................!

Αναρτημένη εικόνα

#1671   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:27

Η kavaj τα σπαει..την εχει ενας συναδελφος αλλα ειμαι σε διλημμα...μαυρη ή καφε;;Φωτη plus τσιμπησες;

#1672   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:39

Πρωτον και βασικοτερο : To τηλεφωνο πρεπει ΠΑΝΤΑ να βγαινει απο τη θηκη και να καθαριζεται συχνα πυκνα και η συχνοτητα εξαρταται απο το ειδος και την ποιοτητα φυσικα της θηκης κατασκευαστικα.

Υπαρχουν θηκες που μου εχουν βγαλει και 2 χρονια με χρηση στα ορια και αυτες ειναι ενα πουγκι δερματινο της More για το 3gs που το εχω ακομα ανεπαφο,μια Spigen neo Hybrid για το 5 και μια Belkin που αρνειται πεισματικα να παθει το οτιδηποτε. Οι αλλες ολες κατι εβγαλαν στην πορεια.

Ο χειροτερος εχθρος της συσκευης ειναι η σκονη που μαζευεται και παγιδευεται στα πλαινα και στην πλατη.Οποτε καθαρισμα επιβαλλεται.

#1673   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:47

Εγώ έπαιρνα μια κάθε μήνα όσο είχα το 5, μετά ηρέμησα.. :D

Λόξα δεν το λες..........................!

Και εγώ στο 5 τα ίδια. Αλλά το 5 S που ήταν το ίδιο ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα...

Πρωτον και βασικοτερο : To τηλεφωνο πρεπει ΠΑΝΤΑ να βγαινει απο τη θηκη και να καθαριζεται συχνα πυκνα και η συχνοτητα εξαρταται απο το ειδος και την ποιοτητα φυσικα της θηκης κατασκευαστικα.

Υπαρχουν θηκες που μου εχουν βγαλει και 2 χρονια με χρηση στα ορια και αυτες ειναι ενα πουγκι δερματινο της More για το 3gs που το εχω ακομα ανεπαφο,μια Spigen neo Hybrid για το 5 και μια Belkin που αρνειται πεισματικα να παθει το οτιδηποτε. Οι αλλες ολες κατι εβγαλαν στην πορεια.

Ο χειροτερος εχθρος της συσκευης ειναι η σκονη που μαζευεται και παγιδευεται στα πλαινα και στην πλατη.Οποτε καθαρισμα επιβαλλεται.

Στο pouch δεν είχα τέτοιο θέμα μιας και το τηλέφωνο έμπαινε έβγαινε γυμνό.

Οι μόνες 2 θήκες που έχω δουλέψει ποτέ ήταν η Spigen Slim Armor S στο 5 και τώρα η Graft Concepts Leverage στο 5S.

Και εγώ είχα τη φοβία με τη σκόνη και τα έβγαζα να τα καθαρίσω μη μου αφήσει σημάδια στα σασί (ειδικά στο μαύρο 5άρι). Μάλλον ήταν κατάλοιπο από τα bumper που σημαδεύανε τα 4/4S αυτός ο φόβος.

Anyway, βρήκα τρόπο και το έλυσα. Luckyskins περιμετρικά της συσκευής παντού και μετά στη θήκη. Έτσι έχει εξτρα προστασία και εντός για τη σκόνη.

3 μήνες μετά που έβαλα την Graft Concepts και με καλοκαίρι ενδιάμεσα, άνοιξα να το καθαρίσω. έβγαλα τα Lucky skins να τα αλλάξω και απλά ήταν σαν καινούριο.

#1674   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:48

μια Belkin που αρνειται πεισματικα να παθει το οτιδηποτε. 

Grip candy sheer? Τους τελευταιους 7 μήνες είχε κολλήσει στο 5s...  ;)

You'll Never Walk Alone

#1675   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 08/12/2014 - 02:55

Grip candy sheer? Τους τελευταιους 7 μήνες είχε κολλήσει στο 5s...  ;)

μονο εμεις οι 2 την εχουμε ... ;)

Και εγώ στο 5 τα ίδια. Αλλά το 5 S που ήταν το ίδιο ήταν πιο ήρεμα τα πράγματα...

Στο pouch δεν είχα τέτοιο θέμα μιας και το τηλέφωνο έμπαινε έβγαινε γυμνό.

Οι μόνες 2 θήκες που έχω δουλέψει ποτέ ήταν η Spigen Slim Armor S στο 5 και τώρα η Graft Concepts Leverage στο 5S.

Και εγώ είχα τη φοβία με τη σκόνη και τα έβγαζα να τα καθαρίσω μη μου αφήσει σημάδια στα σασί (ειδικά στο μαύρο 5άρι). Μάλλον ήταν κατάλοιπο από τα bumper που σημαδεύανε τα 4/4S αυτός ο φόβος.

Anyway, βρήκα τρόπο και το έλυσα. Luckyskins περιμετρικά της συσκευής παντού και μετά στη θήκη. Έτσι έχει εξτρα προστασία και εντός για τη σκόνη.

3 μήνες μετά που έβαλα την Graft Concepts και με καλοκαίρι ενδιάμεσα, άνοιξα να το καθαρίσω. έβγαλα τα Lucky skins να τα αλλάξω και απλά ήταν σαν καινούριο.

εισαι πολυεξοδος :P  ....αλλα αποτελεσματικος.Το καθαρισμα το ειπα γενικα σαν συμβουλη προς ολους,για τα δικα σου τηλεφωνα ξερω τι ψειρας εισαι.

#1676   Vasssilis

Vasssilis

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/12/2014 - 07:45

Εδω συμφωνώ μαζι σου απόλυτα , απλά για εμένα θέλω με αυτού του τύπου θήκη πραγματικά να αντικαταστήσω το πορτοφόλι μου, γιατι πάντα κουβαλάω στο χέρι το πορτοφόλι και το κινητό και δυστυχώς η kavaj εχε της εσοχές πίσω απο την θηκη εξωτερικά και δεν ειναι και οτι καλύτερο να έχεις εκτεθειμένα κάρτες και χρήματα στην κοινή θέα :-((( plus οτι το δέρμα και το effect της εσωτερικής διχρωμιας μου κάνει λίγο σαν την http://www.vajacases...s/wallet-agenda που ειναι ο αρχικός πόθος :-)))
Πάντως και οι δυο αυτές νομίζω οτι ειναι πραγματικά απο τις πολυ καλές επιλογές με βάση και τα χρήματα που κοστίζουν !! Περισσότερα απο εμένα για την stilgut μόλις παραλάβω

#1677   Vasssilis

Vasssilis

iPH newbie

• 41 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 08/12/2014 - 07:56

μονο εμεις οι 2 την εχουμε ... ;)

εισαι πολυεξοδος :P  ....αλλα αποτελεσματικος.Το καθαρισμα το ειπα γενικα σαν συμβουλη προς ολους,για τα δικα σου τηλεφωνα ξερω τι ψειρας εισαι.

Εγω πάντως με αυτη http://www.belkin.co...kin/p/P-F8W153/ έβγαλα σχεδόν δυο χρονια με 5αρι και μιλάμε οτι με εχει σώσει πολλές φορές απο μεγάλες τούμπες σκυλί κανονικό :-)) την έδωσα και στον καινούργιο ιδιοκτήτη έτσι για σουβενίρ .
Δεν θέλω κάν να σκεφτώ να πάθει τα ίδια το plus με την λεπτή puro ούτε την σκόνη του δεν θα βρω :-(( άτιμο care plus να μην υπάρχει στην Ελλάδα μεγαλη αδικία , εγω προσωπικά ούτε θηκη δεν θα του έβαζα αν υπήρχε εδω αυτη η επιλογή !!
Αφού σκέφτομαι να το αγοράσω και αμα χρειαστεί πετάγομαι κάπου δίπλα και κανω Χρηση της υπηρεσίας :-))

#1678   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 08/12/2014 - 13:07

Διαφορετικό είδος .και οι δυο πολύ καλές .η xtreme είναι πιο λεπτή πιο όμορφη

Αυτή έχω τώρα και σκεφτόμουν να την έδινα και να έπαιρνα την sgp

αλλα άμα είναι πιο χοντρή θα το αφήσω καλύτερα

Τελευταία επεξεργασία από: h8breed, 08/12/2014 - 13:08