Ποιοτικά η PS προσεγγίζει πολύ την οθόνη του κινητού κι αυτό με παροτρύνει και την προτείνω. Τις έχω αρκετά χρόνια από 3GS εποχή και πάντα ήταν κορυφή, ποτέ δεν ξεκολλάνε κτλ κτλ.
Πιστεύω αν αρχίσεις τις δοκιμές πιο πολλά θα καταλήξεις να πληρώσεις δλδ. Αυτό εννοούσα εγγύηση δλδ, όχι ότι θα σε αποζημιώσει.
Πάντως γυαλί δεν προτείνω στο 6, κατασκευαστικά είναι πολύ δύσκολο να το καλύψεις. Αν είναι edge to edge έχεις ρίσκο μεγάλο στα άκρα καθώς το γυαλί δεν μπορεί να λυγίσει εκεί και σίγουρα με τον καιρό θα πετάξει. Αν καλύπτει μικρότερο μέρος της οθόνης τότε από τη χρήση (με τη λογική πάντα) κάποια στιγμή θα κάνει μια φουσκάλα σε κάποιο άκρο και μετά θα είναι θέμα χρόνου + ότι φαίνεται λίγο άσχημο.
Μόνο με ζελατίνα το καλύπτεις όλο και με καλές ιδιότητες εφαρμογής..
ουτε οι ζελατινες καλυπτουν ολη την οθονη απλα δεν εχεις τον φοβο του σπασιματος....προσωπικα φανατικος της PS ειμαι και εγω απο καταβολης iphone οταν ηταν παντελως αγνωστη απλα με βαση αυτα που εχω διαβασει γραφω τα παραπανω....τωρα ο καθενας πραττει οπως νομιζει.
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω στην Ελλάδα slider case? Αυτή που είναι 2 κομμάτια.
Γενικά θέλω μια θήκη σφιχτή. Θέλω δηλαδή να βάλω το τηλ. μέσα και να το σφίγγει. Έχετε να προτείνετε κάτι;
η Incase δεν βγαζει κατι slider? Οπως και η Incipio ενα μοντελο? Τωρα ελλαδα ....