τα εχουμε ποσταρει πολλες φορες...για να μην διακινδυνευετε με ακριβες προστασιες
Δημοσίευση 26/12/2014 - 21:23
τα εχουμε ποσταρει πολλες φορες...για να μην διακινδυνευετε με ακριβες προστασιες
Δημοσίευση 26/12/2014 - 21:33
Τη ζελατινα πως την κολλησες τοσο καλα;
Να σου πω την αλήθεια απλά έβγαλα την εργοστασιακή και στα καπάκια έβαλα αυτήν απλά ακουμπώντας την.
Πιο πολύ δοκιμαστικά την έβαζα οπότε δε με ένοιαζε και να καθόταν στραβά. Τελικά και καλά έκατσε και μια χαρά είναι.
Το τζαμί στο 6ρι απαίσιο απλά φαντάζομαι το κατάλαβες .η θήκη ωραία .
Το τζάμι στο 6άρι θα μπορούσε να είναι και χειρότερο. Επειδή διάβαζα κριτικές για τα τζάμια γενικά, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα.
Εκείνο έκατσε ελάχιστα δεξιότερα από ότι θα έπρεπε αλλά δεν πειράζει.
Σε κάθε περίπτωση ο κάτοχος είναι ευχαριστημένος οπότε όλα είναι μια χαρά.
Δημοσίευση 26/12/2014 - 21:39
Να σου πω την αλήθεια απλά έβγαλα την εργοστασιακή και στα καπάκια έβαλα αυτήν απλά ακουμπώντας την.
Πιο πολύ δοκιμαστικά την έβαζα οπότε δε με ένοιαζε και να καθόταν στραβά. Τελικά και καλά έκατσε και μια χαρά είναι.
Το τζάμι στο 6άρι θα μπορούσε να είναι και χειρότερο. Επειδή διάβαζα κριτικές για τα τζάμια γενικά, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα.
Εκείνο έκατσε ελάχιστα δεξιότερα από ότι θα έπρεπε αλλά δεν πειράζει.
Σε κάθε περίπτωση ο κάτοχος είναι ευχαριστημένος οπότε όλα είναι μια χαρά.
Mεγειες Νικο....NGP ειναι μια απο τις αγαπημενες μου
Και στο plus λιγο σου ξεφυγε προς τα δεξια η προστασια αλλα ελαχιστα οποτε δεν φαινεται (εκτος και αν με παραπλανει η γωνια ληψης )
Την Kavaj πως την βλεπεις?
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 26/12/2014 - 21:39
Δημοσίευση 26/12/2014 - 21:58
Ρε efib τι να λυπηθώ ότι έχει 6αρι και κάνει παζάρι 3€ για κι θήκη ;;για εισιτήρια του μετρό;μην την πάρεις ρε φίλε πήγαινε με το αμάξι σε καταστήματα αν την βρεις δώσε 35 και αγόρασε την.αλλα τι να πεις ότι να είναι.
Δημοσίευση 27/12/2014 - 00:58
Mεγειες Νικο....NGP ειναι μια απο τις αγαπημενες μου
Και στο plus λιγο σου ξεφυγε προς τα δεξια η προστασια αλλα ελαχιστα οποτε δεν φαινεται (εκτος και αν με παραπλανει η γωνια ληψης )
Την Kavaj πως την βλεπεις?
Η NGP είναι πραγματικά φανταστική Δημήτρη.
Πολύ καλή εφαρμογή, τέλεια αίσθηση στο χέρι και σε πολύ καλή τιμή.
Στο PLus όντως έφυγε απειροελάχιστα αλλά δεν ενοχλεί καθόλου επειδή είναι και απλό protector.
Τώρα έχει έρθει και το γυαλί της ESR και αναμένω της Anker και της Fosmon αλλά δε με βλέπω να τα τεστάρω, μια χαρά είναι έτσι.
Δημοσίευση 27/12/2014 - 01:37
Η NGP είναι πραγματικά φανταστική Δημήτρη.
Πολύ καλή εφαρμογή, τέλεια αίσθηση στο χέρι και σε πολύ καλή τιμή.
Στο PLus όντως έφυγε απειροελάχιστα αλλά δεν ενοχλεί καθόλου επειδή είναι και απλό protector.
Τώρα έχει έρθει και το γυαλί της ESR και αναμένω της Anker και της Fosmon αλλά δε με βλέπω να τα τεστάρω, μια χαρά είναι έτσι.
Εχει πολυ καλες κριτικες οντως...τωρα ειδες τι παθαινεις με τις προστασιες? Σου στεκεται μια καλα και δισταζεις να δοκιμασεις αλλη Και εγω το ιδιο θα εκανα. Ασε να φθειρεις αυτη και βλεπεις..
Οποτε μπορεσεις 5 λογακια για τη Kavaj επειδη ειναι δημοφιλης εδω
Δημοσίευση 27/12/2014 - 02:13
Δεν είναι ότι μου έκατσε καλά απλά η προστασία. Δόξα το θεό δεν με αγχώνει πλέον το θέμα του περάσματος το καταφέρνω σε αρκετά ικανοποιητικό βαθμό.
Απλά με ενοχλεί το γυαλί που δεν φτάνει μέχρι τις άκρες και "γρατζουνάει" στο άγγιγμα στην άκρη της οθόνης.
Ίσως σκεφτώ σοβαρά το HDX της ZAGG...
Για την Kavaj σκέφτομαι να ανεβάσω αναλυτικό review στο αντίστοιχο (ξεχασμένο) section του φόρουμ αλλά να περάσουν πρώτα μερικές μέρες.
Προς το παρόν κλείνω 24ωρο και οι εντυπώσεις συνύπαρξης εμού, του plus και της kavaj είναι άριστες.
Αύριο φεύγω για ταξίδι οδικό, αεροπορικό με αρκετή αλληλεπίδραση με το κινητό, θα είναι καλό τεστ για να βγουν συμπεράσματα.
Δημοσίευση 27/12/2014 - 02:16
Ωραια...οταν επιστρεψεις με το καλο.Enjoy...
Δημοσίευση 27/12/2014 - 09:32
προσωπικα εχω αγορασει την δερματινη την εχω ενα μηνα τωρα θεωρω οτι ειεναι εξαιρετικη θηκη με πολυ καλο κρατημα.το μονο αρνητικο ειναι το χρωμα αφου αποχρωματιζεται ευκολα
Δημοσίευση 27/12/2014 - 09:33
Καλημερα ,προσωπικα εχω αγορασει την δερματινη την εχω ενα μηνα τωρα θεωρω οτι ειεναι εξαιρετικη θηκη με πολυ καλο κρατημα.το μονο αρνητικο ειναι το χρωμα αφου αποχρωματιζεται ευκολα
Τελευταία επεξεργασία από: baspil66, 27/12/2014 - 09:34
Δημοσίευση 27/12/2014 - 11:04
Δημοσίευση 28/12/2014 - 12:30
Midnight blue η εχει και αλλο μπλε σα γαλαζιο;
Επειδη εχω και γω τη μαυρη δεν εχει το παραμικρο σημαδι.
Και γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν την αλλαζω με τπτ.
Midinight blue
Δημοσίευση 28/12/2014 - 14:34
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες