μήπως μπορείς να ανεβάσεις καμια φωτογραφία να δω πως ειναι γιατί με ενδιαφέρει??
Επειδή δεν ξέρω αν θα την κρατήσω, θα προτιμούσα να μην την ξαναβάλω στο τηλ. Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά εδώ και μπορεί να βρεις τις πληροφορίες που ψάχνεις.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:27
Την έχεις και στο έκανε;
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:44
Καλησπέρα σας και από τη μεριά μου!
Πανευτυχής ομολογώ κάτοχος, εδώ και μία εβδομάδα του Plus! Με το που το πήρα κατευθείαν του έβαλα την διάφανη θήκη Puro μαζί με την μεμβράνη δώρο, από Public, και ομολογώ πως είμαι κομπλέ προς το παρόν. Μια ερώτηση. Μου είπαν πως καλύτερα είναι να βάλω τζάμι μπροστά αντί για την μεμβράνη. Πήγα να ρωτήσω στα Public αλλά δεν είχαν προς το παρόν. Έχετε να μου προτείνετε καμία? Είδα στο νετ για την Zagg. Από τα Public αυτή που έχουν την έχει δοκιμάσει κανείς?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:51
Μόλις βρήκα την θήκη που θα πάρω με το που μου έρθει το plus. Φαίνεται πάρα πολύ καλή.
http://veruscase.com...per-series.html
Τελευταία επεξεργασία από: ico, 16/01/2015 - 16:52
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:54
Καλησπέρα σας και από τη μεριά μου!
Πανευτυχής ομολογώ κάτοχος, εδώ και μία εβδομάδα του Plus! Με το που το πήρα κατευθείαν του έβαλα την διάφανη θήκη Puro μαζί με την μεμβράνη δώρο, από Public, και ομολογώ πως είμαι κομπλέ προς το παρόν. Μια ερώτηση. Μου είπαν πως καλύτερα είναι να βάλω τζάμι μπροστά αντί για την μεμβράνη. Πήγα να ρωτήσω στα Public αλλά δεν είχαν προς το παρόν. Έχετε να μου προτείνετε καμία? Είδα στο νετ για την Zagg. Από τα Public αυτή που έχουν την έχει δοκιμάσει κανείς?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πάρε ένα γυαλί με 10 ευρώ και θα είσαι κομπλέ. Εγώ είχα πάρει ένα από ελλάδα, για το 6. Το βρήκα στο play247.gr.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:06
Μόλις βρήκα την θήκη που θα πάρω με το που μου έρθει το plus. Φαίνεται πάρα πολύ καλή.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:09
Όντως φαίνεται πολύ ποιοτική.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:10
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενα τοσο λεπτο κινητο το κανετε γκουμουτσα με τετοιες θηκες
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:12
εγω δεν καταλαβαινω γιατι ενα τοσο λεπτο κινητο το κανετε γκουμουτσα με τετοιες θηκες
Δεν νομίζω να είναι τόσο χοντρή απ ότι είδα. Μπορεί να κάνω και λάθος. Τώρα αν σου πω πως τόσο λεπτό που είναι δεν με βολέυει το κράτημα; Γούστα και όπως βολεύετε ο καθένας είναι.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:12
γιατι πρεπει να προστατευτει το κινητο.Πιο απλη απαντηση δεν υπαρχει....
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:35
γιατι πρεπει να προστατευτει το κινητο.Πιο απλη απαντηση δεν υπαρχει....
ελααααααααααααααα!!!
το θεμα ειναι τοτε γιατι παιρνεις αυτο το κινητο;;
αν θες να μην παθει τπτ παρε καποιο αλλο.
δεν θα μεινει ανεπαφο!
δλδ παιρνεις ενα κινητο γιατι σου αρεσει το design...δινεις 800 ευρω...το βαζεις στην θηκη-γκουμουτσα το κρυβεις...για να μην παθει κατι...
ωραια και τοτε τι ευχαριστιεσαι απο αυτο αν δεν το βλεπεις;
ειναι σαν να παρεις μια bmw να της βαλεις κουκουλα και να την κυκλοφορεις.ναι δεν λεω οδηγας bmw....αλλα το ευχαριστιεσαι αν ειναι σαν τανκς;
δεν ξερω την γνωμη μου λεω διοτι βλεπω κατι θηκες κατι γκουμουτσες απαραδεκτες εντελως.
κακογουστια στρουγκανοβλαχια φουλ
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:44
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 16/01/2015 - 17:46
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 16/01/2015 - 18:03
Θαρρω πως απο ογκο ειναι οσο πρεπει για να ναι ασφαλης!Δοκίμασα την SGP Ultra Hybrid για το 6 Plus, για την οποία ακούγονται καλά λογια.
Εντυπωσεις δικές μου μετά απο 2 μέρες χρήσης.
Θετικά:
-Πολύ όμορφη
-Σου δίνει αίσθηση ασφαλειας
Αρνητικά:
-Δινει αρκετο ογκο περισσοτερο απο την δερματινη της apple
-Γλυστραει περισσοτερο στο χερι από την δερμάτινη, αλλά λιγότερο αποτι γυμνο
-Αφηνει δακτυλιες στο τζαμακι στο πίσω μέρος, και μαζευει σκόνη που φαίνεται
-Μελλοντικα λογικά θα μαζευει γρατσουνιες
Overall:
-Θα πουληθεί σε φίλο και θα παραμείνω με την μαύρη δερμάτινη (πολυ ικανοποιημένος)
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες