Γιατι τι θα γινει σε μια εβδομαδα , θα παιξει καποια προσφορα;
Θα παίξει προσφορά και θα ξαναπάρει ο stevo το plus...
Δημοσίευση 28/01/2015 - 10:28
Γιατι τι θα γινει σε μια εβδομαδα , θα παιξει καποια προσφορα;
Θα παίξει προσφορά και θα ξαναπάρει ο stevo το plus...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 28/01/2015 - 14:20
Μου ήρθαν τελικά σήμερα και οι 2 παραγγελίες από ZAGG.Τώρα πρέπει να στείλω το ένα πακέτο πίσω καθώς μου είπαν εαν έρθουν και οι δύο,να στείλω την μια πίσω.
ZAGG HDX
Πολύ εύκολη τοποθέτηση αν και δεν έχω πρόβλημα σ'αυτό το θέμα.Σίγουρα θα βοηθήσει όσους δυσκολεύονται.
Συγκρίνοντας τη με ένα κλασσικό glass protector, καταλαβαίνεις μια μικρή διαφορά στην αφή (υπέρ του glass protector).Σίγουρα δεν είναι όπως μια συμβατική clear ζελατίνα αλλά δεν είναι και όπως τα κλασσικά γυαλιά.Παρ'ολα αυτά η αίσθηση παραμένει πολύ καλή και ξαναλέω η διαφορά είναι ανεπαίσθητη.
Κάτι που επίσης παρατήρησα αμέσως μετά την τοποθέτηση είναι ότι περιμετρικά της μεμβράνης κολλάει λίγη σκόνη εαν έρθει σε επαφή με κάποιο ύφασμα.
Γενικά πρόκειται για μια πολύ καλή ζελατίνα και εαν προσφέρει και την αντοχή που λένε τότε ίσως είναι μια από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή.
Δημοσίευση 28/01/2015 - 14:44
Παιδιά έχει κάποιος iphone 6/6 plus gold με brown leather case της Apple? Και αν ναι ας ανεβάσει μία φώτο να το δω γιατί μου φαίνεται φοβερός συνδυασμός!
Δημοσίευση 28/01/2015 - 14:58
Μου ήρθαν τελικά σήμερα και οι 2 παραγγελίες από ZAGG.Τώρα πρέπει να στείλω το ένα πακέτο πίσω καθώς μου είπαν εαν έρθουν και οι δύο,να στείλω την μια πίσω.
ZAGG HDX
Πολύ εύκολη τοποθέτηση αν και δεν έχω πρόβλημα σ'αυτό το θέμα.Σίγουρα θα βοηθήσει όσους δυσκολεύονται.
Συγκρίνοντας τη με ένα κλασσικό glass protector, καταλαβαίνεις μια μικρή διαφορά στην αφή (υπέρ του glass protector).Σίγουρα δεν είναι όπως μια συμβατική clear ζελατίνα αλλά δεν είναι και όπως τα κλασσικά γυαλιά.Παρ'ολα αυτά η αίσθηση παραμένει πολύ καλή και ξαναλέω η διαφορά είναι ανεπαίσθητη.
Κάτι που επίσης παρατήρησα αμέσως μετά την τοποθέτηση είναι ότι περιμετρικά της μεμβράνης κολλάει λίγη σκόνη εαν έρθει σε επαφή με κάποιο ύφασμα.
Γενικά πρόκειται για μια πολύ καλή ζελατίνα και εαν προσφέρει και την αντοχή που λένε τότε ίσως είναι μια από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή.
δεν δεχεσαι pm και καιγομαι σε θελω!!
μην την στειλεις πισω!!!
Δημοσίευση 28/01/2015 - 22:34
Δημοσίευση 28/01/2015 - 22:47
Και καμία φωτό να δούμε και μεις τα καημένα;;;
Ορίστε μια πρόχειρη
Δημοσίευση 28/01/2015 - 23:30
Δημοσίευση 28/01/2015 - 23:45
Στείλε και μια να φαίνεται ολόκληρη η πλάτη! Θέλω να δω πως φαίνεται στις γραμμές, κάτι δεν μου πάει καλά.Ορίστε μια πρόχειρη
Τελευταία επεξεργασία από: antonispap40, 28/01/2015 - 23:46
Δημοσίευση 28/01/2015 - 23:57
Δημοσίευση 29/01/2015 - 00:07
Στείλε και μια να φαίνεται ολόκληρη η πλάτη! Θέλω να δω πως φαίνεται στις γραμμές, κάτι δεν μου πάει καλά.
Στις γραμμές και περιμετρικά του logo της apple όπως είναι φυσιολογικό δεν κολλάει απολύτως.
Δημοσίευση 29/01/2015 - 00:08
Ορίστε μια πρόχειρη
καλή φάση!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 29/01/2015 - 10:11
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες