Δημοσίευση 14/10/2014 - 01:16
Σκεφτομαι κ γω την αυθεντικη δερματινη θηκη της apple γιατι οσο καλη προστασια κ αν προσφερουν αλλες φθηνοτερες (η και ακριβότερες) ειναι κριμα να ασχημενει το κινητό. Προσωπικα στο iphone με τραβάει πολυ και το design αλλα και η ποιοτητα κατασκευής η οποια πάει στραφι αν βαλεις πάνω κάποια πλαστική η σιλικονουχα. Λεμε και ξαναλεμε πως τα android ειναι πλαστικουρες κ προτιμουμε τα ποιοτικα apple αλλα εν τέλη σιλικονη κ πλαστικό πιανει ο ενας σιλικονη κ πλαστικο κ ο άλλος. Τοσα χρηματα δινουμε,ειναι αμαρτια να μην το νιωθεις κ στο χερι premium. Nerazzuro σε βολεψε η δερματινη? Μηπως θερμενεται περισσοτερο ετσι το κινητό? Ξεφτιζει ευκολα το δερμα να φανταστω..
Δημοσίευση 14/10/2014 - 05:14
PURO Cover 0.3 Ultra Slim για iPhone 6
Μόλις την παρέλαβα!! Σίγουρα θέλει προσοχή το κινητό, αλλά μπήκε και δεν ξανά βγαίνει!! Απίθανη θήκη για Slim με ωραία αίσθηση στο χέρι, το αγκαλιάζει πολύ καλά και η απόσταση που έχει για την οθόνη να μπει ακουμπάει είναι ικανοποιητική!! Όσο για την κάμερα την καλύπτει όσο πρέπει ώστε να μην ακουμπάει και αυτή!!
Προς το παρών μένει και βλέπουμε δεν ξανά ασχολούμαι για θήκη αυτό τον καιρό, με καλύπτει για τώρα και σημαντικό μπαίνει το κινητό στην βάση του αυτοκινήτου χωρίς να βγάζω την θήκη όπως έκανα με την Spigen..
Θεωρώ πως το Plus γενικά θα θέλει προσοχή γιατί δεν του βάλω θήκη που θα ξεπερνάει αυτό πάχος..
@CaLi@
Δημοσίευση 14/10/2014 - 11:44
Μόλις την παρέλαβα!! Σίγουρα θέλει προσοχή το κινητό, αλλά μπήκε και δεν ξανά βγαίνει!! Απίθανη θήκη για Slim με ωραία αίσθηση στο χέρι, το αγκαλιάζει πολύ καλά και η απόσταση που έχει για την οθόνη να μπει ακουμπάει είναι ικανοποιητική!! Όσο για την κάμερα την καλύπτει όσο πρέπει ώστε να μην ακουμπάει και αυτή!!
Προς το παρών μένει και βλέπουμε δεν ξανά ασχολούμαι για θήκη αυτό τον καιρό, με καλύπτει για τώρα και σημαντικό μπαίνει το κινητό στην βάση του αυτοκινήτου χωρίς να βγάζω την θήκη όπως έκανα με την Spigen..
Θεωρώ πως το Plus γενικά θα θέλει προσοχή γιατί δεν του βάλω θήκη που θα ξεπερνάει αυτό πάχος..
Ακριβώς αυτή την απάντηση ήθελα Σπύρο, για την κάμερα, σε ευχαριστώ πολύ
Δημοσίευση 14/10/2014 - 11:46
Βαλε μια φωτο γιατι εγω αυτη που πηρα απο τα public καλυπτει και ελαχιστα το φακο. Δεν καθεται σωστα.
Θα παω πισω σημερα να δω αν ειναι ετσι και οι αλλες.
Ασε που εγραφε air και υποψιαζομαι οτι κανανε κανα λαθος στις διαστασεις. Βγαλανε θηκη με βαση τις φημες.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 12:36
Κι εγώ αυτή έχω σε διαφανές χρώμα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Είναι ό,τι πιο κοντά στο να νιώθω το κινητό γυμνό στο χέρι. Μπορεί να πάω να πάρω και την γκρι για να κάνω και καμιά αλλαγή.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 12:40
Κι εγώ αυτή έχω σε διαφανές χρώμα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Είναι ό,τι πιο κοντά στο να νιώθω το κινητό γυμνό στο χέρι. Μπορεί να πάω να πάρω και την γκρι για να κάνω και καμιά αλλαγή.
Όταν λες διαφανη ποσο διαφανη εννοείς? Την πατησα στο 5s με φθηνη διαφανη απο ebay και εχει θολώσει απίστευτα απ την πρωτη στιγμή. Αν βρω διαφανη που να φαίνεται καλα η χρυση πλατη του θα την πάρω για δευτερη θήκη. Για πρωτη παω σε apple midnight blue leather που σε συνδιασμο με το χρυσο δείχνει πολυ ομορφο.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:11
Όταν λες διαφανη ποσο διαφανη εννοείς? Την πατησα στο 5s με φθηνη διαφανη απο ebay και εχει θολώσει απίστευτα απ την πρωτη στιγμή. Αν βρω διαφανη που να φαίνεται καλα η χρυση πλατη του θα την πάρω για δευτερη θήκη. Για πρωτη παω σε apple midnight blue leather που σε συνδιασμο με το χρυσο δείχνει πολυ ομορφο.
Οι φωτογραφίες είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Είναι τραβηγμένες από το macbook γιατί δεν έχω άλλη κάμερα πέρα από το ίδιο το iPhone. Σε ασημί θα πάει πάρα πολύ. Απλά στο space gray που έχω, το δείχνει πολύ άσπρο.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:18
Απ τις φωτο φαινεται να μην ειναι και 100% διαφανη δυστυχως οπως όλες οι διαφανες που χω δει. Μια χαρα δειχνει πάντως το κινητο σου με αυτην.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:21
Οι φωτογραφίες είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Είναι τραβηγμένες από το macbook γιατί δεν έχω άλλη κάμερα πέρα από το ίδιο το iPhone. Σε ασημί θα πάει πάρα πολύ. Απλά στο space gray που έχω, το δείχνει πολύ άσπρο.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:22
Ομορφη η διαφανεια τελικά του πάει πολύ , + ένα screen protector και είμαστε κομπλέ !
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:52
Η γκρι δεν ηταν ωραια? αυτη ειναι λιγο γαλακτερη νομιζω
Η γκρι προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερη. Όντως αυτή είναι λίγο άσπρη. Γι'αυτό λέω να πάω να πάρω και τη γκρι και να έχω και τις δύο για να κάνω αλλαγή.
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:55
καλή είναι έχω και εγώ μια γκρι άλλα από προστασία μηδέν
Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:58
Τελευταία επεξεργασία από: h8breed, 14/10/2014 - 14:04
Δημοσίευση 14/10/2014 - 14:17
Μπορείτε να με βοηθησετε; Ψαχνω μια θηκη για iphone 6 που να ειναι εντελως διαφανη, παρα πολυ λεπτη αλλα να καλυπτει την καμερα και να αγκαλιαζει το κινητο και απο πανω-κατω. Ποια να παρω;
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες