Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.817 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2014 - 01:15

TECH 21

51qsxrYwfXL.jpg41yJDmZbCAL.jpg41hvkLbD42L.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 14/10/2014 - 01:16

Σκεφτομαι κ γω την αυθεντικη δερματινη θηκη της apple γιατι οσο καλη προστασια κ αν προσφερουν αλλες φθηνοτερες (η και ακριβότερες) ειναι κριμα να ασχημενει το κινητό. Προσωπικα στο iphone με τραβάει πολυ και το design αλλα και η ποιοτητα κατασκευής η οποια πάει στραφι αν βαλεις πάνω κάποια πλαστική η σιλικονουχα. Λεμε και ξαναλεμε πως τα android ειναι πλαστικουρες κ προτιμουμε τα ποιοτικα apple αλλα εν τέλη σιλικονη κ πλαστικό πιανει ο ενας σιλικονη κ πλαστικο κ ο άλλος. Τοσα χρηματα δινουμε,ειναι αμαρτια να μην το νιωθεις κ στο χερι premium. Nerazzuro σε βολεψε η δερματινη? Μηπως θερμενεται περισσοτερο ετσι το κινητό? Ξεφτιζει ευκολα το δερμα να φανταστω..

Είχα την ίδια και στο 5S! Ούτε θερμαίνεται, ούτε και η θήκη χαλάει! Έχω φυλάξει τη θήκη του 5S και είναι σαν καινούργια!

#288   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/10/2014 - 05:14

PURO Cover 0.3 Ultra Slim για iPhone 6

Μόλις την παρέλαβα!! Σίγουρα θέλει προσοχή το κινητό, αλλά μπήκε και δεν ξανά βγαίνει!! Απίθανη θήκη για Slim με ωραία αίσθηση στο χέρι, το αγκαλιάζει πολύ καλά και η απόσταση που έχει για την οθόνη να μπει ακουμπάει είναι ικανοποιητική!! Όσο για την κάμερα την καλύπτει όσο πρέπει ώστε να μην ακουμπάει και αυτή!!

Προς το παρών μένει και βλέπουμε δεν ξανά ασχολούμαι για θήκη αυτό τον καιρό, με καλύπτει για τώρα και σημαντικό μπαίνει το κινητό στην βάση του αυτοκινήτου χωρίς να βγάζω την θήκη όπως έκανα με την Spigen..

Θεωρώ πως το Plus γενικά θα θέλει προσοχή γιατί δεν του βάλω θήκη που θα ξεπερνάει αυτό πάχος.. :P

@CaLi@

#289   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/10/2014 - 11:44

Μόλις την παρέλαβα!! Σίγουρα θέλει προσοχή το κινητό, αλλά μπήκε και δεν ξανά βγαίνει!! Απίθανη θήκη για Slim με ωραία αίσθηση στο χέρι, το αγκαλιάζει πολύ καλά και η απόσταση που έχει για την οθόνη να μπει ακουμπάει είναι ικανοποιητική!! Όσο για την κάμερα την καλύπτει όσο πρέπει ώστε να μην ακουμπάει και αυτή!!

Προς το παρών μένει και βλέπουμε δεν ξανά ασχολούμαι για θήκη αυτό τον καιρό, με καλύπτει για τώρα και σημαντικό μπαίνει το κινητό στην βάση του αυτοκινήτου χωρίς να βγάζω την θήκη όπως έκανα με την Spigen..

Θεωρώ πως το Plus γενικά θα θέλει προσοχή γιατί δεν του βάλω θήκη που θα ξεπερνάει αυτό πάχος.. :P

Ακριβώς αυτή την απάντηση ήθελα Σπύρο, για την κάμερα, σε ευχαριστώ πολύ :)

Once You Go Mac You Never Go Back

#290   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 14/10/2014 - 11:46

Βαλε μια φωτο γιατι εγω αυτη που πηρα απο τα public καλυπτει και ελαχιστα το φακο. Δεν καθεται σωστα.

Θα παω πισω σημερα να δω αν ειναι ετσι και οι αλλες.

Ασε που εγραφε air και υποψιαζομαι οτι κανανε κανα λαθος στις διαστασεις. Βγαλανε θηκη με βαση τις φημες.

#291   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα
  • Twitter:@zarzonis
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:zarzonis

Δημοσίευση 14/10/2014 - 12:36

Κι εγώ αυτή έχω σε διαφανές χρώμα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Είναι ό,τι πιο κοντά στο να νιώθω το κινητό γυμνό στο χέρι. Μπορεί να πάω να πάρω και την γκρι για να κάνω και καμιά αλλαγή.

#292   dreamer87

dreamer87

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/10/2014 - 12:40

Κι εγώ αυτή έχω σε διαφανές χρώμα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Είναι ό,τι πιο κοντά στο να νιώθω το κινητό γυμνό στο χέρι. Μπορεί να πάω να πάρω και την γκρι για να κάνω και καμιά αλλαγή.

Όταν λες διαφανη ποσο διαφανη εννοείς? Την πατησα στο 5s με φθηνη διαφανη απο ebay και εχει θολώσει απίστευτα απ την πρωτη στιγμή. Αν βρω διαφανη που να φαίνεται καλα η χρυση πλατη του θα την πάρω για δευτερη θήκη. Για πρωτη παω σε  apple midnight blue leather που σε συνδιασμο με το χρυσο δείχνει πολυ ομορφο.

#293   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:11

Όταν λες διαφανη ποσο διαφανη εννοείς? Την πατησα στο 5s με φθηνη διαφανη απο ebay και εχει θολώσει απίστευτα απ την πρωτη στιγμή. Αν βρω διαφανη που να φαίνεται καλα η χρυση πλατη του θα την πάρω για δευτερη θήκη. Για πρωτη παω σε  apple midnight blue leather που σε συνδιασμο με το χρυσο δείχνει πολυ ομορφο.

Οι φωτογραφίες είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Είναι τραβηγμένες από το macbook γιατί δεν έχω άλλη κάμερα πέρα από το ίδιο το iPhone. Σε ασημί θα πάει πάρα πολύ. Απλά στο space gray που έχω, το δείχνει πολύ άσπρο.

Συνημμένα αρχεία

#294   dreamer87

dreamer87

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:18

Απ τις φωτο φαινεται να μην ειναι και 100% διαφανη δυστυχως οπως όλες οι διαφανες που χω δει. Μια χαρα δειχνει πάντως το κινητο σου με αυτην.

#295   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:21

Οι φωτογραφίες είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να κάνω. Είναι τραβηγμένες από το macbook γιατί δεν έχω άλλη κάμερα πέρα από το ίδιο το iPhone. Σε ασημί θα πάει πάρα πολύ. Απλά στο space gray που έχω, το δείχνει πολύ άσπρο.

Η γκρι δεν ηταν ωραια? αυτη ειναι λιγο γαλακτερη νομιζω

#296   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:22

Ομορφη η διαφανεια τελικά του πάει πολύ , + ένα screen protector και είμαστε κομπλέ !

#297   zarzonis

zarzonis

iPH Elite Poster

• 2.065 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:52

Η γκρι δεν ηταν ωραια? αυτη ειναι λιγο γαλακτερη νομιζω

Η γκρι προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερη. Όντως αυτή είναι λίγο άσπρη. Γι'αυτό λέω να πάω να πάρω και τη γκρι και να έχω και τις δύο για να κάνω αλλαγή.

#298   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:55

καλή είναι έχω και εγώ μια γκρι άλλα από προστασία μηδέν 

#299   h8breed

h8breed

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2014 - 13:58

Και εγω για εκει ειμαι (puro gray)
Εχω παραγγειλει απο spigen την capsule σε γρκι αλλα βλεπω να ερχεται τα Χριστουγεννα

Τελευταία επεξεργασία από: h8breed, 14/10/2014 - 14:04

#300   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.671 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2014 - 14:17

Μπορείτε να με βοηθησετε; Ψαχνω μια θηκη για iphone 6 που να ειναι εντελως διαφανη, παρα πολυ λεπτη αλλα να καλυπτει την καμερα και να αγκαλιαζει το κινητο και απο πανω-κατω. Ποια να παρω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες