...επισης....αν και λιγο ακριβη
Τι γκουμούτσα ειναι αυτη; Ανετα κανει το απλο 6αρι, plus!
Δημοσίευση 03/03/2015 - 21:17
...επισης....αν και λιγο ακριβη
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:12
Τι γκουμούτσα ειναι αυτη; Ανετα κανει το απλο 6αρι, plus!
αυτο που βλεπεις στο βιντεο ειναι το plus .... ειδες ομως τι παθαινουν οι "λεπτες" με το πρωτο πεσιμο? Παντως σοβαρα και ιδιως αν καποιος δεν συμπαθει τις μετριες προστασιες οθονης που κυκλοφορουν το να επιλεξει μια τετοια θηκη ειναι εξυπνη επιλογη νομιζω.
imob : ebay ενδεικτικα,θα τη βρεις σε πολλους sellers.Mεταξυ των 2 που λες πιο αρμονικο σχημα δειχνει να εχει η iron shield αλλα με χαλαει προσωπικα η τρυπα πισω και το μεταλλικο frame.Aλλιως αυτη θα επαιρνα.Οποτε μαλλον την Crucial.
Επισης ιδιο στυλ αλλα λιγο πιο ογκωδης ειναι και η Incipio Dual pro με ακομα πιο καλη προστασια
Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:30
Μετά απο αρκετή αναμονή, παρέλαβα και 'γω σήμερα τη Slim Extra της Shumuri. Και κατέληξε να είναι σίγουρα η χειρότερη αγορά που έχω κάνει.
Πρώτη ξενέρα βάζοντας τη θήκη, το κομμάτι στα Volume Buttons δεν εφάπτεται και εξέχει.
Για να με αποτελειώσει, κόπηκε -κλασικά- στην υποδοχή των ακουστικών καθώς την έβγαζα. Για την ώρα λοιπόν επιστροφή στη δερμάτινη της Apple.
Aκόμα μετανιώνω που δε προτίμησα την Air Jacket.. Φώτη, το κρίμα στο λαιμό σου.
Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:41
Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 03/03/2015 - 22:42
Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:51
Τόσα λεφτά ρε Νίκο και ούτε κινεζια δε θα ήταν τόσο faulty
Εσυ χρωστας φωτο ξεχασιαρη...
Δημοσίευση 03/03/2015 - 22:57
Τόσα λεφτά ρε Νίκο και ούτε κινεζια δε θα ήταν τόσο faulty
Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αντίστοιχη που θα τρώει μπανάνες, θα 'ναι απέιρως καλύτερη απο τη γνήσια.
Το μόνο σίγουρο. Και κάτι δε μου 'χε κάτσει καλά απο την αρχή με αυτή. Τελικά τη φάγαμε.
Δημοσίευση 03/03/2015 - 23:06
Η καλύτερη θήκη ίσως στον πλανήτη αυτή τη στιγμή χωρίς υπερβολές. Τέλεια σχεδιαστικά αλλά δεν είναι για άμπαλους σαν τον Νίκο πάνω που την έσπασε...( )
Η κάμερα του ipad είναι πολύ λίγη για να αποτυπώσει το μεγαλείο της θήκης.
ΥΓ.Πέρα από την πλάκα δεν την έχω βγάλει ποτέ(φοβάμαι μη σπάσει είναι όντως πολύ λεπτή αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κι αν σπάσει θα την ξαναπάρω.) Έτυχες στην περίπτωση Νίκο
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 03/03/2015 - 23:09
Δημοσίευση 03/03/2015 - 23:08
Mark Το όνομα του μωρού?
Δημοσίευση 03/03/2015 - 23:13
αυτο που βλεπεις στο βιντεο ειναι το plus .... ειδες ομως τι παθαινουν οι "λεπτες" με το πρωτο πεσιμο? Παντως σοβαρα και ιδιως αν καποιος δεν συμπαθει τις μετριες προστασιες οθονης που κυκλοφορουν το να επιλεξει μια τετοια θηκη ειναι εξυπνη επιλογη νομιζω.
Συμφωνω οτι αυτες οι λεπτες ειναι για τις γρατσουνιες στην πλατη. Απο την αλλη και οι γκουμουτσες δεν είναι απολυτο οτι παρεχουν την καλυτερη προστασια. Πηρα την ιδιας κατηγοριας spg ultra hybrid, γλυστρουσε στο χερι και δεν προστατευε την οθονη μιας και ηταν στο ιδιο επιπεδο. Συν οτι ηταν σα ταψακι το plus. Την πουλησα μετα απο 1 μερα.
Overall απο οσες εχω δει-δοκιμασει, καλυτερη θηκη, εξακολουθω να πιστευω εδω και κανα 3μηνο που την χρησιμοποιω ότι ειναι η δερματινη της apple. Αλλα παντα βαριομαστε και ψαχνουμε και καμια αλλαγη.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 03/03/2015 - 23:14
Η καλύτερη θήκη ίσως στον πλανήτη αυτή τη στιγμή χωρίς υπερβολές. Τέλεια σχεδιαστικά αλλά δεν είναι για άμπαλους σαν τον Νίκο πάνω που την έσπασε...( )
Η κάμερα του ipad είναι πολύ λίγη για να αποτυπώσει το μεγαλείο της θήκης.
ΥΓ.Πέρα από την πλάκα δεν την έχω βγάλει ποτέ(φοβάμαι μη σπάσει είναι όντως πολύ λεπτή αλλά γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος κι αν σπάσει θα την ξαναπάρω.) Έτυχες στην περίπτωση Νίκο
H μεγαλύτερη μαλ.. Ώπα. Η καλύτερη στο γαλαξία..!
Η κάμερα του iPad είναι επίτηδες λίγη για να μην αποτυπώση το πόσο τραγική είναι η θήκη..
Περιμένω να δω φώτο στη πρώτη αφαίρεση. Μου φτάνει που φοβάσαι ρε..!
Δημοσίευση 04/03/2015 - 00:01
Δημοσίευση 04/03/2015 - 00:17
εμενα μου εσπασε η spigen neo hybrid EX με το βαλε βγαλε στο σημειο των κουμπιων εντασης,εχει κανεις να προτεινει κανενα καλο bumper για το 6αρι?
Δημοσίευση 04/03/2015 - 01:01
Παντως στο πεσιμο η Shumuri γινεται κομματια και παει για πεταμα μετα
Δημοσίευση 04/03/2015 - 08:22
Εσυ χρωστας φωτο ξεχασιαρη...
Δημοσίευση 04/03/2015 - 09:02
0 μέλη, 44 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες