Πάρη την matte με ποιο χρώμα iphone την έβαλες γιατί σε space gray νομίζω δεν ταιριάζει και τόσο .
Σε χρυσό και του πάει τέλεια μπορώ να πω.
Δημοσίευση 29/03/2015 - 03:12
Πάρη την matte με ποιο χρώμα iphone την έβαλες γιατί σε space gray νομίζω δεν ταιριάζει και τόσο .
Δημοσίευση 29/03/2015 - 12:01
Ρωτάω γιατί σε κάποια reviews αναφέρεται πως βγαίνει πολύ δύσκολα με αποτέλεσμα να κάνει σημάδια στο αλουμίνιο. Είναι οκ δηλαδή;;
Συν αυτα που ειπε ο Ρομεο πριν
Ειναι σουπερ οκ
Τοσο σκληρη οσο να μην ντεφορμαρει
Τοσο ελαστικη ωστε να μην δυσκολευει ιδιαιτερα για να βγει
και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα μετριο (σε σκληροτητα) τοσο λεπτο πλαστικο μπορει να γρατζουνισει μεταλο...
Επισης λαβε υπ οψην σου, πως εχει εξαιρετικο φινιρισμα
Δεν εχει ξεφτια ή καποιο "αγριο" σημειο
Δημοσίευση 29/03/2015 - 19:23
Δημοσίευση 29/03/2015 - 19:29
τα εχουμε πει αυτα τολη!!!!μονο αυτη και καμια αλλη!!!!!Εγω εχω απο τον οκτωβρη ακομα τη μαυρη της Apple.
Δεν την αλλαζω με καμια.
Δημοσίευση 29/03/2015 - 19:43
H Incipio NGP αξίζει ακόμα παιδιά;
http://www.amazon.co...AEG93JYJ146TKP3
Δημοσίευση 29/03/2015 - 19:53
Τελευταία επεξεργασία από: iceage2609, 29/03/2015 - 19:54
Δημοσίευση 29/03/2015 - 20:12
H Incipio NGP αξίζει ακόμα παιδιά;
http://www.amazon.co...AEG93JYJ146TKP3
νομιζω συμφερει απο το αμερικανικο αμαζον....οι κριτικες της καλες ειναι
Εγώ τελικά απο Amazon πήρα αυτή που ήθελα σε πουγκι που μου αρεσει της Sena
Λογικα θαναι καλης ποιοτητας δερμα κ λεπτή,για να δούμε.
http://www.senacases...aslim-iphone-6/
μια χαρα ειναι...δεν θα σε απογοητευσει ποιοτικα
Δημοσίευση 30/03/2015 - 13:27
ενα αρκετα λεπτο bumper που προσφερει πανω απο το μεσο ορο προστασια στη συσκευη μας ειναι της Rhinoshield
Πιο καλη τιμη στα γρηγορα που κοιταξα αλλα παντα τσιμπημενη ειναι απο εδω (preorder) η eBay
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:00
ενα αρκετα λεπτο bumper που προσφερει πανω απο το μεσο ορο προστασια στη συσκευη μας ειναι της Rhinoshield
Πιο καλη τιμη στα γρηγορα που κοιταξα αλλα παντα τσιμπημενη ειναι απο εδω (preorder) η eBay
Γκουμούτσα μου φαίνεται πάντως....
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:16
Γκουμούτσα μου φαίνεται πάντως....
Απο την "παρεα" των θηκων που δινουν πιστοποιημενα περισσοτερη προστασια στα iphone 6/plus μαλλον ειναι απο τις πιο λεπτες αν οχι η πιο λεπτη.Σε καθε περιπτωση γουστα και αναγκες ειναι αυτα οποτε ο καθενας ενημερωνεται και αποφασιζει..
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:28
Παρέλαβα προχθές screen protector PRO+(premium tempered glass,9H) της Canaloo.
H αγορά έγινε από το επίσημο site της εταιρίας και η αποστολή ήταν αρκετά γρήγορη μπορώ να πω.Μόλις 9 ημέρες.
Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπήρχαν κάτι υποτυπώδεις οδηγίες τοποθέτησης και η συσκευασία γενικά ήταν πολύ απλή και σχετικά φτηνιάρικη.
Επειδή δεν είχα στο παρελθόν ξανα τοποθετήσει tempered glass ανέτρεξα στο δίκτυο για κανα video tutorial και όλα καλά αφού τελικά είναι πολύ απλή η τοποθέτηση.
Η συγκεκριμένη screen protector σε αντίθεση με αυτά που είδα στα σχετικά tutorias δεν είχε προστατευτική μεμβράνη και από τις δύο πλευρές παρά μόνο από την πλευρά που εφαρμόζει πάνω στην οθόνη του κινητού.Αυτό δεν με προβλημάτισε και τόσο οπότε συνέχισα και τελικά όπως ανέφερα και ποιο πάνω πολύ εύκολα την εφάρμοσα στην οθόνη του 6+ μου.
Στην συνέχεια άρχισα να την καθαρίζω με ένα πανάκι που περιέχονταν μέσα στην συσκευασία και έκπληκτος διαπίστωσα ότι πάνω στην επιφάνεια της ολοκαίνουργιας μου προστασίας υπήρχαν αρκετές μικρογρατζουνιές.
Είναι αυτή η screen protector 9H??? Και αν είναι να έχει από τώρα γρατζουνιές πριν καν την χρησιμοποιήσω τότε τι να περιμένω μετά από την χρήση
Απαράδεκτο κύριοι.
Αν ήταν έτσι έμενα και στην παλιά καλή πλαστική μου μεμβράνη και γλίτωνα και τα έξοδα,τι να το κάνω ένα γυαλί που γρατζουνιέται το ίδιο και ποιο εύκολα!!!!
Αυτά τα έγραψα σαν παράπονο στην εν λόγο εταιρία και ακόμα περιμένω απάντηση.
Θα ήθελα να ξέρω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο.
Τελευταία επεξεργασία από: jzago, 30/03/2015 - 18:36
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:31
Απο την "παρεα" των θηκων που δινουν πιστοποιημενα περισσοτερη προστασια στα iphone 6/plus μαλλον ειναι απο τις πιο λεπτες αν οχι η πιο λεπτη.Σε καθε περιπτωση γουστα και αναγκες ειναι αυτα οποτε ο καθενας ενημερωνεται και αποφασιζει..
Δίκιο έχεις βρε Romeo.Γούστα είναι αυτά.Αλλά η γνώμη μου είναι ότι έτσι δεν χαιρόμαστε το πραγματικά όμορφο design που χρυσοπληρώσαμε αλλά χαιρόμαστε μια θήκη .
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:40
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:46
Παρέλαβα προχθές screen protector PRO+(premium tempered glass,9H) της Canaloo.
H αγορά έγινε από το επίσημο site της εταιρίας και η αποστολή ήταν αρκετά γρήγορη μπορώ να πω.Μόλις 9 ημέρες.
Στο πίσω μέρος της συσκευασίας υπήρχαν κάτι υποτυπώδεις οδηγίες τοποθέτησης και η συσκευασία γενικά ήταν πολύ απλή και σχετικά φτηνιάρικη.
Επειδή δεν είχα στο παρελθόν ξανα τοποθετήσει tempered glass ανέτρεξα στο δίκτυο για κανα video tutorial και όλα καλά αφού τελικά είναι πολύ απλή η τοποθέτηση.
Η συγκεκριμένη screen protector σε αντίθεση με αυτά που είδα στα σχετικά tutorias δεν είχε προστατευτική μεμβράνη και από τις δύο πλευρές παρά μόνο από την πλευρά που εφαρμόζει πάνω στην οθόνη του κινητού.Αυτό δεν με προβλημάτισε και τόσο οπότε συνέχισα και τελικά όπως ανέφερα και ποιο πάνω πολύ εύκολα την εφάρμοσα στην οθόνη του 6+ μου.
Στην συνέχεια άρχισα να την καθαρίζω με ένα πανάκι που περιέχονταν μέσα στην συσκευασία και έκπληκτος διαπίστωσα ότι πάνω στην επιφάνεια της ολοκαίνουργιας μου προστασίας υπήρχαν αρκετές μικρογρατζουνιές.
Είναι αυτή η screen protector 9H??? Και αν είναι να έχει από τώρα γρατζουνιές πριν καν την χρησιμοποιήσω τότε τι να περιμένω μετά από την χρήση
Απαράδεκτο κύριοι.
Αν ήταν έτσι έμενα και στην παλιά καλή πλαστική μου μεμβράνη και γλίτωνα και τα έξοδα,τι να το κάνω ένα γυαλί που γρατζουνιέται το ίδιο και ποιο εύκολα!!!!
Αυτά τα έγραψα σαν παράπονο στην εν λόγο εταιρία και ακόμα περιμένω απάντηση.
Θα ήθελα να ξέρω αν έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο.
ελπιζω να τα εγραψες αναλυτικα ...και με φωτο.Λογικα θα σου στειλουν αλλη.
Δίκιο έχεις βρε Romeo.Γούστα είναι αυτά.Αλλά η γνώμη μου είναι ότι έτσι δεν χαιρόμαστε το πραγματικά όμορφο design που χρυσοπληρώσαμε αλλά χαιρόμαστε μια θήκη .
Συμφωνοι...αλλα υπαρχουν και καποιοι οπως ο Paris1986 που ειναι ειτε επιρρεπεις στα ατυχηματα ειτε η δουλεια τους εναι λιγο "επικινδυνη" και χρειαζονται θηκες πιο βαρβατες
Αν κάποιος έχει θήκη pouch με λουράκι που τραβάς το κινητό για να βγει ας μου στείλει ένα pm γιατί χθες μου επεςε κάτω και πάει η θήκη της Power Support. Πάλι καλά όμως που δεν έπαθε τίποτα το κινητό.
παλι καλα που σωθηκε το κινητο ...συμβαινουν αυτα.
Δημοσίευση 30/03/2015 - 18:49
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες