Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3976   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 02/05/2015 - 16:19

Τπτ φίλε μου, να την χαίρεσαι. !

Πραγματικά άλλο κινητό !! Και η αίσθηση που έχει είναι τρομερή !! Είχα την pyro 0,3mm πριν ... Την κρατούσα μόνο κ μόνο γιατί δεν φούσκωνε το κινητό .. Αλλά αναγκαστικά να αλλάξω γιατί γλιστρούσε παρά πολύ :) όποτε για να μην τραβάω τις .... Τρίχες μ 35 ευρωπαϊκά και είμαι άνετος !! :) ποιος μπορεί να την δοκιμάσει πιστεύω θα μείνει πολύ ικανοποιημένος από το υλικό !!!! Κ πάλι ευχαριστώ παιδιά για τις ιδέες και την βοήθεια σας !!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3977   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 02/05/2015 - 16:49

Μία πρόταση που υπόσχεται να βελτιώσει την ακουστική εμπειρία της χρήσης του iPhone 5/5S και 6/Plus:

Τιμή: $99 (-40% για περιορισμένο χρονικό διάστημα) + $15 μεταφορικά για Ελλάδα = $114

Behind the Scenes...

#3978   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 02/05/2015 - 22:11

Πήρα τη δερμάτινη της Apple (midnight blue) πολύ ευχαριστημένος ακόμη και σε σύγκριση με την δερμάτινη της Spigen που είχα στο 4S μου. Τώρα που καλοκαιριάζει σκέφτομαι ή τη σιλικόνη της Apple ή κάτι σε σκληρή θήκη.

Για την δερμάτινη αν δεν σας πειράζει το κόστος της θα έλεγα με κλειστά μάτια και δεν θα απογοητευτείτε. Αν είστε πιο sport τύποι ίσως να θέλετε κάτι πιο ανθεκτικό αλλά για καθημερινή χρήση στην πόλη και στο γραφείο η δερμάτινη είναι εξαιρετική.

#3979   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 03/05/2015 - 10:32

Ισχύει ότι αυτές οι θήκες είναι ότι καλύτερο...αυτό το άνοιγμα κάτω να μην είχαν και θα ήταν όλα τέλεια!!!

#3980   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 03/05/2015 - 11:35

Ισχύει ότι αυτές οι θήκες είναι ότι καλύτερο...αυτό το άνοιγμα κάτω να μην είχαν και θα ήταν όλα τέλεια!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά στο 6plus που όταν το κρατάς με ένα χέρι ειναι οτι χειρότερο.

#3981   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2015 - 12:34

Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά στο 6plus που όταν το κρατάς με ένα χέρι ειναι οτι χειρότερο.

Μόνο εμένα μ αρέσει το άνοιγμα από κάτω ;; 😃

#3982   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 03/05/2015 - 12:40

Μόνο εμένα μ αρέσει το άνοιγμα από κάτω ;;

Απλά αν δεν το προσεχείς μπορεί να γρατσουνιστει. Βέβαια όπως είπε και ένας φίλος "το κινητό το έχουμε για να το χρησιμοποιούμε και όχι να προσέχουμε μην πάθει κάτι."

#3983   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:04

Απλά αν δεν το προσεχείς μπορεί να γρατσουνιστει. Βέβαια όπως είπε και ένας φίλος "το κινητό το έχουμε για να το χρησιμοποιούμε και όχι να προσέχουμε μην πάθει κάτι."

Για να πω την αλήθεια το προσέχω παρά πολύ γιατί 859 π έδωσα είναι πολλά για εμένα :) αλλά επίσης μ αρέσει να το βλέπω αψεγάδιαστο :) γιατρό κ το προσέχω :)

#3984   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:41

Εγώ ύστερα από διάφορες θήκες που δοκίμασα πήρα της mophie που είναι και extra battery και κομπλέ τώρα το μηλοφωνο. Με 3300 ma+ δεν μένεις ποτέ από ενέργεια. Από το 45% το φορτίζει 2 φορές ενώ από το 5% το παει 100% μια φορά δοκιμασμένα κατα δυο. Την εχω τώρα κανένα μήνα και δεν την αλλάζω με τπτ και περιμετρικά μέσα έχει επένδυση καουτσούκ για αποφυγή κραδασμών από πτώση.

#3985   loukaskrem

loukaskrem

iPH Enthousiast

• 402 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:43

Εγώ ύστερα από διάφορες θήκες που δοκίμασα πήρα της mophie που είναι και extra battery και κομπλέ τώρα το μηλοφωνο. Με 3300 ma+ δεν μένεις ποτέ από ενέργεια. Από το 45% το φορτίζει 2 φορές ενώ από το 5% το παει 100% μια φορά δοκιμασμένα κατα δυο. Την εχω τώρα κανένα μήνα και δεν την αλλάζω με τπτ και περιμετρικά μέσα έχει επένδυση καουτσούκ για αποφυγή κραδασμών από πτώση.

Δεν στο κάνει πιο ογκώδες όμως ρε φίλε το τηλ;; Μπορείς να μας ανεβάσεις καμία φωτογραφία με την θήκη ;;

#3986   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:52

Βασικα επρεπε ναχες παρει το plus.

You'll Never Walk Alone

#3987   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:53

Το κάνει και ογκώδες και πιο βαρύ. Αλλα να σου πο κάτι. Το νιώθω στο χέρι μου πιο σταθερό πολυ ωραίο πιάσιμο και τα κουμπιά ανταποκρίνονται ακριβώς στο πάτημα.Εχω πάρει και τη βάση από το site της mophie και φορτίζει απλώς ακουμπώντας το όπως κάνεις και με το ασύρματο σταθερό. Στη βάση της η θήκη εκτός από τι θύρα φορτησεις έχει και δυο pin που λειτουργούν οταν βάζεις το τηλ στη βάση. Το ακουμπάς και φορτίζει ταυτοχρόνως και το κινητό και τη θήκη. Εγώ παντος ειλικρινά την εχω λατρέψει. Άσε που δεν με νοιάζει πια στο πως να κάνω οικονομία στη μπαταρία του τηλ. Είναι καθαρά θέμα συνήθειας όλα. Χωρίς θήκη που το δοκίμασα μια μέρα με της είδη υπάρχουσες που εχω με χάλασε πολυ. Και τώρα που γράφω δεν χορταίνω να το κρατάω και να κάνω τα πάντα.

http://www.mophie.co...k-plus-iphone-6

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 03/05/2015 - 17:58

#3988   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:54

Βασικα επρεπε ναχες παρει το plus.

Όχι το 6αρι το απλό εχω 128 GB

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 03/05/2015 - 17:54

#3989   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 03/05/2015 - 17:58

Όχι το 6αρι το απλό εχω 128 GB

Οχι λεω απο το να κανεις το 6αρι γκουμουτσα με θηκη-μπαταρια, επρεπε να παρεις το πλας.

You'll Never Walk Alone

#3990   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2015 - 18:07

Συμφωνώ μαζί σου αφού και τα δυο μαζι μου πήγαν σαν να έπαιρνα το plus αλλα να σου πω κάτι....σίγουρα δεν το κάνει τόσο μεγάλο όσο το plus και μπαίνει και στη μπροστινή τσέπη και κάθομαι χωρίς να ενοχλεί. Το plus όπως και να το πεις έχει μεγάλο όγκο. Επειδή το είχα δοκιμαση και στη τσέπη από φίλο μου δεν με βόλευε. Τώρα έτσι που το έκανα είμαι πολυ ευχαριστημένος γιατί και στη τσέπη μπαίνει και μπαταρία εχω full. Είναι όπως το δει κανένας εγώ είμαι ευχαριστημένος από το σύνολο και κουμουτσα δεν το λες γιατί είναι πολυ περιποιημένοι η θήκη.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες