Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4321   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:46

Ρε παιδιά μιλάω το Σάββατο με το support της Caudabe γιατι η veil που εχω στράβωσε μιας και έχουν ένα χρόνο εγγυηση. Ευγενέστατος ο υπάλληλος που συνομιλούσα με email μου λεει θελουμε βίντεο και φωτό που να αποδεικνύουν το στραβωμα. Τους στέλνω βίντεο και φωτό μου λένε οκ καλα σε καλύπτει η εγγύηση θα σου ερθει ASAP mail επιβεβαίωσης και μου λένε χαρακτηριστικά μόλις ερθει στα χέρια μου η καινούργια να τους πω πως ειναι αν είμαι ευχαριστημένος κλπ. Οκ τους λέω ευχαριστώ πολυ bla bla, τιποτα μου λεει ο τύπος εμείς ευχαριστούμε και βοηθάμε όσο μπορούμε (όλα αυτα in English). Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε email επιβεβαίωσης. Τους έστειλα πριν κανα 2ωρο Mail μήπως σκάλωσε η διαδικασία ή χρειάζονται κάποια shipping info αλλά δεν απάντησαν ακομη. Τι προτείνετε;; Να περιμένω ή να ξανά στείλω;; Και με τα CC δεν μπορώ και να αγοράσω άλλη να παει στα κομμάτια....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4322   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 16:48

Ρε παιδιά μιλάω το Σάββατο με το support της Caudabe γιατι η veil που εχω στράβωσε μιας και έχουν ένα χρόνο εγγυηση. Ευγενέστατος ο υπάλληλος που συνομιλούσα με email μου λεει θελουμε βίντεο και φωτό που να αποδεικνύουν το στραβωμα. Τους στέλνω βίντεο και φωτό μου λένε οκ καλα σε καλύπτει η εγγύηση θα σου ερθει ASAP mail επιβεβαίωσης και μου λένε χαρακτηριστικά μόλις ερθει στα χέρια μου η καινούργια να τους πω πως ειναι αν είμαι ευχαριστημένος κλπ. Οκ τους λέω ευχαριστώ πολυ bla bla, τιποτα μου λεει ο τύπος εμείς ευχαριστούμε και βοηθάμε όσο μπορούμε (όλα αυτα in English). Έκτοτε ούτε φωνή ούτε ακρόαση ούτε email επιβεβαίωσης. Τους έστειλα πριν κανα 2ωρο Mail μήπως σκάλωσε η διαδικασία ή χρειάζονται κάποια shipping info αλλά δεν απάντησαν ακομη. Τι προτείνετε;; Να περιμένω ή να ξανά στείλω;; Και με τα CC δεν μπορώ και να αγοράσω άλλη να παει στα κομμάτια....

περιμενε λιγο βρε....θα στη στειλουν

#4323   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:44

Βασικά ψάχνω χοντρή θήκη για extreme sports ώστε να μην το αφήνω σπίτι ή στο αμάξι και να το έχω μαζί.

Otterbox. Δες και την PureGear.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4324   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα
  • GameCenter:tpal12

Δημοσίευση 17/09/2015 - 17:54

Otterbox. Δες και την PureGear.

Ευχαριστώ Νίκο θα την έχω στα υπόψιν

#4325   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/09/2015 - 19:08

περιμενε λιγο βρε....θα στη στειλουν

Μου απάντησαν αυτο αδερφέ: Yes, your package was shipped on September 15th and a shipping confirmation email was sent to this email. Feel free to check your junk mail, as it sometimes gets filtered as junk.
Στο μεταξύ δεν μου έχει ερθει τιποτα. Ή με δουλεύουν ή εγω δεν ξερω που να ψάξω στο Mail...

#4326   starnik

starnik

iPH User

• 160 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:29

Έχει αγοράσει κανείς τη θηκη απο σιλικόνη απ τον συγκεκριμένο?αγορασα τη "δερματινη" και μπορω να πω οτι είναι πολυ καλη οπως αλλωστε εχουν πει και αλλοι στο forum που την αγορασαν..σκεφτομαι όμως και μια σιλικονης..τι λετε?   http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT

#4327   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:38

Έχει αγοράσει κανείς τη θηκη απο σιλικόνη απ τον συγκεκριμένο?αγορασα τη "δερματινη" και μπορω να πω οτι είναι πολυ καλη οπως αλλωστε εχουν πει και αλλοι στο forum που την αγορασαν..σκεφτομαι όμως και μια σιλικονης..τι λετε? http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT

Εχεις πάρει από αυτόν τη δερμάτινη; Ειναι όντως original? αν την εχεις βάλε καμία φωτο

#4328   tpal12

tpal12

iPH Contributor

• 1.289 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:39

Έχει αγοράσει κανείς τη θηκη απο σιλικόνη απ τον συγκεκριμένο?αγορασα τη "δερματινη" και μπορω να πω οτι είναι πολυ καλη οπως αλλωστε εχουν πει και αλλοι στο forum που την αγορασαν..σκεφτομαι όμως και μια σιλικονης..τι λετε? http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT

Εχεις πάρει από αυτόν τη δερμάτινη; Ειναι όντως original? αν την εχεις βάλε καμία φωτο

#4329   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.760 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:43

Εχω παρει εγώ 2 για plus και 2 για το απλό και είναι για την τιμή που τις δίνει παρά πολύ καλές. 

#4330   starnik

starnik

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:46

οχι δεν είναι η original αλλα δεν απεχει και πολυ...εχουν παρει αρκετοι απο το forum απο οτι ειδα σε προηγουμενες σελιδες, αποφασισα να τη δοκιμασω και δεν το μετανιωσα..

#4331   starnik

starnik

iPH User

• 160 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:47

Εχω παρει εγώ 2 για plus και 2 για το απλό και είναι για την τιμή που τις δίνει παρά πολύ καλές. 

έχεις δοκιμασει καμια σιλικόνης?

#4332   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.760 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 17/09/2015 - 22:51

Όχι σιλικόνης δεν εχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να σου πω τι γίνεται.

#4333   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2015 - 23:12

Έχει αγοράσει κανείς τη θηκη απο σιλικόνη απ τον συγκεκριμένο?αγορασα τη "δερματινη" και μπορω να πω οτι είναι πολυ καλη οπως αλλωστε εχουν πει και αλλοι στο forum που την αγορασαν..σκεφτομαι όμως και μια σιλικονης..τι λετε?  

Προχώρα άφοβα. 2 σιλικόνης έχω απο αυτόν, μια κόκκινη και μια μαύρη.

Απόλυτα ικανοποιημένος. Δε καταλαβαίνεις τη διαφορά.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/09/2015 - 23:12

LG8ISzO.gif

#4334   GiannisAsi

GiannisAsi

iPH Member

• 230 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 18/09/2015 - 00:04

Έχει αγοράσει κανείς τη θηκη απο σιλικόνη απ τον συγκεκριμένο?αγορασα τη "δερματινη" και μπορω να πω οτι είναι πολυ καλη οπως αλλωστε εχουν πει και αλλοι στο forum που την αγορασαν..σκεφτομαι όμως και μια σιλικονης..τι λετε?   http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT

Να κάνω μια ερώτηση,

Ο συγκεκριμένος στις θήκες που δεν αναφέρει "Silicone" εννοεί δερμάτινη;;

Επίσης, κάποιος που έχει και τις δυο απο αυτόν, ποια έχει καλύτερη ποιότητα;

Και η κόκκινη σιλικόνη είναι έντονο χρώμα;

Σκέφτομαι να πάρω μια Κόκκινη και μια Dark Blue αλλα δεν ξέρω ποια να πάρω σε ποιο χρώμα γιατί νομίζω η σιλικόνη κόκκινη είναι λίγο έντονη.

Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από: GiannisAsi, 18/09/2015 - 00:11

#4335   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2015 - 00:25

Οι Silicone είναι σιλικόνης. Και οι 2 για τα λεφτά τους είναι πολύ καλές.

Ανώτερη φυσικά η σιλκόνης λόγω πιο απλού υλικού, αν και η "δερμάτινη" κρατάει μια χαρά για κόκκινη κιόλας.

Πιο έντονο κόκκινο θα έχεις απο τη σιλικόνη και όχι στη δερμάτινη. Ότι μπορείς να καταλάβεις απο τη φώτο. Η "δερμάτινη" δεξιά.

duRg64F.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/09/2015 - 00:30

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android