Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4441   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/10/2015 - 19:06

Το γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα κάποιο ομώνυμο νήμα.

Κοντεύω να τρελαθώ με τις μεμβράνες προστασίας οθόνης στα 6/6s.

Είναι στραβές ή εγώ έχω χάσει την μπάλα ;
Αν ταιριάξεις απόλυτα τις 3 θέσεις που εχει στο πάνω μέρος της οθόνης (κάμερα, ακουστικό και δεν ξερω τι ειναι το τρίτο ) , τότε το home button δεν παίζει με την καμία να μην το εχει "καβαλήσει" στην μια του πλευρά. Αν ταιριάξεις τέλεια το home button τοτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην καλυφθεί κάτι απο τα 3 στο πάνω μέρος της οθόνης.

Πείτε μου αν είναι έτσι ή όχι πριν βάλω το λευκό πουκάμισο με τα μανίκια πίσω !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4442   starmanwarz

starmanwarz

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 10/10/2015 - 19:18

Σημερα εκανα παραγγελια απο Amazon 2 θηκες, Spigen Neo Hybrid, Spigen AirSkin για το 6s. Ελπιζω να βγουν καλες. Τις εχει καποιος?

#4443   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2.189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 10/10/2015 - 19:28

Σημερα εκανα παραγγελια απο Amazon 2 θηκες, Spigen Neo Hybrid, Spigen AirSkin για το 6s. Ελπιζω να βγουν καλες. Τις εχει καποιος?

Eίχα την Spigen Neo Hybrid για το 6αρι, μεσα σε 1 μηνα εσπασε το μπεζελ (η θηκη ειναι 2 ξεχωριστά κομμάτια το μπεζελ και η πλατη τα οποια μπαίνουν το ενα πανω στο αλλο) ε αφου εσπασε η θηκη εγινε αχρηστη μετα :/ 

#4444   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2015 - 19:44

μια χαρα ειναι...βεβαια συμβαινουν και κακοτυχιες αλλα γενικα ειναι καλες. Προσεχε λιγο οταν προσπαθεις να περασεις το στεφανι στην neo hybrid.Mικρες και οχι αποτομες κινησεις

#4445   gnpolitis

gnpolitis

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 10/10/2015 - 20:07

Το γράφω εδώ γιατί δεν βρήκα κάποιο ομώνυμο νήμα.
Κοντεύω να τρελαθώ με τις μεμβράνες προστασίας οθόνης στα 6/6s.
Είναι στραβές ή εγώ έχω χάσει την μπάλα ;
Αν ταιριάξεις απόλυτα τις 3 θέσεις που εχει στο πάνω μέρος της οθόνης (κάμερα, ακουστικό και δεν ξερω τι ειναι το τρίτο ) , τότε το home button δεν παίζει με την καμία να μην το εχει "καβαλήσει" στην μια του πλευρά. Αν ταιριάξεις τέλεια το home button τοτε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην καλυφθεί κάτι απο τα 3 στο πάνω μέρος της οθόνης.
Πείτε μου αν είναι έτσι ή όχι πριν βάλω το λευκό πουκάμισο με τα μανίκια πίσω !

Θεοστραβες ειναι,οχι απλα στραβες!!!

#4446   trickster

trickster

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2015 - 20:48

Παιδιά για να μην ψαχνω σε 297 σελιδες.

Μετα απο ερευνα για θηκη νομιζω οτι προσανατολιζομαι σε apple silicone και καλτσα.

Εξηγουμαι.

Θελω το τηλεφωνο να προστατευεται στη δουλεια μου (γραφειο) και οταν παω σπιτι να το απελευθερωνω ευκολα και χωρις ζορι.

Επισης δεν μου αρεσουν και τα screen protectors.

Ειδα οτι οι apple cases εχουν βελουδινη επενδυση μεσα και φαινεται οτι ειναι εθκολες στο βαλε-βγαλε.

Μια καλτσουλα απο πανω και λεω ειμαι ready.

Αποψεις για την οφισιαλ απο καποιους που την εχουν δοκιμασει?

Τελευταία επεξεργασία από: trickster, 10/10/2015 - 20:51

#4447   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2015 - 21:02

Παιδιά για να μην ψαχνω σε 297 σελιδες.

Μετα απο ερευνα για θηκη νομιζω οτι προσανατολιζομαι σε apple silicone και καλτσα.

Εξηγουμαι.

Θελω το τηλεφωνο να προστατευεται στη δουλεια μου (γραφειο) και οταν παω σπιτι να το απελευθερωνω ευκολα και χωρις ζορι.

Επισης δεν μου αρεσουν και τα screen protectors.

Ειδα οτι οι apple cases εχουν βελουδινη επενδυση μεσα και φαινεται οτι ειναι εθκολες στο βαλε-βγαλε.

Μια καλτσουλα απο πανω και λεω ειμαι ready.

Αποψεις για την οφισιαλ απο καποιους που την εχουν δοκιμασει?

αποψεις θα σου πουν οσοι την εχουν παρει αλλα αν προκειται για silicon της apple+καλτσα προσωπικα θα πηγαινα σε κατι τετοιο η κατι αναλογο και ισως ποιο φτηνο.Ειναι πολυ πιο πρακτικο τουλαχιστον με βαση αυτα που καταλαβα οτι θες λογω του οτι η θηκη αποσπαται πανευκολα και μπορεις να εχεις το τηλ οπου θες.

Στο συγκεκριμενο σαιτ ευκολα εχεις 20% εκπτωση

#4448   trickster

trickster

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2015 - 22:26

αποψεις θα σου πουν οσοι την εχουν παρει αλλα αν προκειται για silicon της apple+καλτσα προσωπικα θα πηγαινα σε κατι τετοιο η κατι αναλογο και ισως ποιο φτηνο.Ειναι πολυ πιο πρακτικο τουλαχιστον με βαση αυτα που καταλαβα οτι θες λογω του οτι η θηκη αποσπαται πανευκολα και μπορεις να εχεις το τηλ οπου θες.

Στο συγκεκριμενο σαιτ ευκολα εχεις 20% εκπτωση

Κοιταξα αρκετες παρομοιας φιλοσοφιας (και στα μισα λεφτα) αλλα στο τελος δεν με επεισαν. Σε ολες υπηρχαν σχολια οτι εσπασαν οι εσωτερικες θηκες απο τη χρηση ή οτι οι θηκες μετα απο 1-2 μηνες διαλυθηκαν.

Αυτη φαινεται αρκετα στιβαρη αλλα μαλλον ξεφευγει καπως στο οικονομικο.

Ξεκινησα απο αυτη που φαινεται αρκετα συμπαθητικη (αλλα ισως οχι πολυ προστατευτικη) και μετα χαθηκα σε απειρες επιλογες.

http://www.rakuten.c...uct_thumbnail_9

Τελευταία επεξεργασία από: trickster, 10/10/2015 - 22:32

#4449   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/10/2015 - 22:35

Κοιταξα αρκετες παρομοιας φιλοσοφιας (και στα μισα λεφτα) αλλα στο τελος δεν με επεισαν. Σε ολες υπηρχαν σχολια οτι εσπασαν οι εσωτερικες θηκες απο τη χρηση ή οτι οι θηκες μετα απο 1-2 μηνες διαλυθηκαν.

Ξεκινησα απο αυτη που φαινεται αρκετα συμπαθητικη (αλλα ισως οχι πολυ προστατευτικη) και μετα χαθηκα σε απειρες επιλογες.

Silicone με κλειστά μάτια. Της Apple εννοείται.

#4450   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2015 - 02:36

καθαρα θηκες τυπου wallet εχουμε αναφερει πολλες και καλες αλλα δεν ζητησες κατι τετοιο...αυτη που σου ειπα απλα μου ηρθε στο μυαλο επειδη ζητησες ενα συνδυασμο χαρακτηριστικων για τη θηκη και επειδη ειναι η μονη αποσπωμενη μαζι με αυτη της LAB C. (Οικονομικοτερη εκδοχη)

Τωρα απο κει και περα ειναι και τι βολευει τον καθενα....αποψη μου ειναι οτι με τη σιλικονης που θες και σου αρεσει μαζι με μια τιμια προστασια οθονης θα εισαι υπερκαλυμενος

#4451   trickster

trickster

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2015 - 11:02

Silicone με κλειστά μάτια. Της Apple εννοείται.

Thanks!

καθαρα θηκες τυπου wallet εχουμε αναφερει πολλες και καλες αλλα δεν ζητησες κατι τετοιο...αυτη που σου ειπα απλα μου ηρθε στο μυαλο επειδη ζητησες ενα συνδυασμο χαρακτηριστικων για τη θηκη και επειδη ειναι η μονη αποσπωμενη μαζι με αυτη της LAB C. (Οικονομικοτερη εκδοχη)

Τωρα απο κει και περα ειναι και τι βολευει τον καθενα....αποψη μου ειναι οτι με τη σιλικονης που θες και σου αρεσει μαζι με μια τιμια προστασια οθονης θα εισαι υπερκαλυμενος

Ναι το φανταστηκα οτι θα εχουν προταθει πολλες και ισως οικονομικοτερες. Απλως οταν την ανεφερες θυμηθηκα οτι απο αυτες ξεκινησα την ερευνα μου.

Ισως ανατρεξω προς τα πισω σε τυχαιες σελιδες του thread μπας και πετυχω καμια. Ευχαριστω για την απαντηση :)

Νομιζω οτι στη χειροτερη περιπτωση θα δωσω τα λεφτα μου στην Apple μιας και πιστευετε και οι δυο οτι ειναι καλη περιπτωση.

#4452   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 13/10/2015 - 12:21

Έχει δοκιμάσει κανείς την περυσινή θήκη της apple αν κάνει για το καινούργιο plus?

http://www.kotsovolo...)?cmicc=skroutz

#4453   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/10/2015 - 12:49

Kάνουν του 6. Πιο σφιχτές λόγω πάχους, αλλά κάνουν.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4454   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2015 - 14:48

για τις Cinder και με βαση τα λεγομενα τους απο 24/10 θα εχουν online διαθεση παντου μεσω στου σαιτ τους

At that time, expected to open the 24th October, we will begin selling our products worldwide and offering global shipping, directly from our website, www.cupert.com.

#4455   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 13/10/2015 - 14:53

καμια παρομοια με θηκη με την Ultra Hybrid παιζει? για 6s plus...

ειμαι ευχαριστημενος μιας και μου βγαλε μια σεζον με το 6αρι με το μονο αρνητικο να ειναι οτι η διαφανης κιτρινισε και η "χρυση" μαυρισε το μπαμπερ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες