Α καλά παιδιά δεν σας είπα τι τράβηξα για να βρω αυτή την θήκη της Puro από τα Public...
Το πρωί και ενώ είχαν έρθει τα iPhone στο σπίτι και ήμουν στη δουλειά, λέω να πάω στο Αιγάλεω που έχει Public να την πάρω...Φυσικά στο site έγραφε άμεσα διαθέσιμο...
Πάω και φυσικά δεν την είχε, μετά ο κολλητός μου που ήταν κοντά στου Περιστερίου πάει κι αυτός τίποτα κι εκεί...
Γυρίζω σπίτι, ε λέω θα πάω στο Mall στο Μαρούσι, εκεί σίγουρα θα την έχει...Αλλά λέω ας πάρω κι ένα τηλέφωνο να δω που υπάρχει...
Μου λένε Νέα Ερυθραία και Σύνταγμα...Η ώρα εν το μεταξύ είχε πάει 7 το απόγευμα και τα iPhone κλειστά στα κουτιά τους κι εγώ δεν τα άνοιγα αν δεν έβρισκα την θήκη...
Έρχεται ο κολλητός μου να τα ανοίξουμε και μου λέει πάμε Ν. Ερυθραία να την πάρουμε, λέω ας κάνω ένα τηλέφωνο να σιγουρευτώ και μου λένε από το τηλέφωνο : καλά ποιος σας είπε ότι υπάρχει στη Νέα Ερυθραία?? Μόνο Σύνταγμα...
Βουρ για Σύνταγμα λοιπόν...Αφού έχει πάει 20:30 και ο κολλητός μου είχε μαζί του και την κόρη του 1 έτους και εμείς τρέχαμε να πάρουμε θήκη για το iPhone φτάνω Σύνταγμα.
Ναι γεια σας, την τάδε θήκη θέλω έχω ενημερωθεί ότι υπάρχει εδώ...Ο πρώτος πωλητής μου λέει ρώτα έναν άλλο πωλητή, ο άλλος πωλητής μου λέει δεν υπάρχει...
Του λέω φίλε δεν φεύγω αν δεν μου φέρεις την θήκη...Φωνάζει και καλά τον υπεύθυνο...Μου λέει κι αυτός, καλά σας είπαν από το τηλέφωνο ότι την έχουμε Ναι λέω...
Κοίτα στην αποθήκη σου να δεις...Κοιτάει...Έχετε δίκιο μου λέει και μου την φέρνει...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Έτυχε να πάει φίλος Αμερική και σκέφτηκε να τσιμπήσει κι ένα macbook pro.
Πηγαίνει λοιπόν σε ένα app store όπου τον υποδέχεται παιχταράς με μπλούζα apple
κι από κάτω βερμούδα και σαντάλι! (Μου είπε ότι οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να φοράνε μπλούζα apple
κι από κάτω ότι κάτσει).Αφού του έδειξε ο φίλος μου ποιό ήθελε, ο υπάλληλος σκανάρει το barcode με ένα gadget
τύπου ipod touch, στο λεπτό σκάει τύπος από αποθήκη του το δίνει, πληρώνει και φεύγει!)15 λεπτά η όλη διαδικασία
και χωρίς πολλά λόγια.Όχι ότι τίθεται θέμα σύγκρισης αλλά να ξέρουμε και τι γίνεται πέρα απ την καμπούρα μας.