Τελευταία επεξεργασία από: gerasimos, 03/11/2015 - 17:04
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 03/11/2015 - 17:00
Ad
Δημοσίευση 03/11/2015 - 17:26
πηρα την ιδια με το μαυρο μπαμπερ ομως, γιατι φοβομουν οτι θα κιτρινισει αυτη σαν τη δικια σου..
Εχεις γυαλλι πανω; Αν ναι,Ειναι κομπλε;
Έχεις λινκ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 03/11/2015 - 19:38
Για όποιον ενδιαφέρεται, η KAVAJ Miami με -30%.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/11/2015 - 19:38
Δημοσίευση 04/11/2015 - 00:34
θήκη rose gold από VERUS DESIGN LAB.Παραλαβή και τοποθέτηση σήμερα. Πήρα και tempered glass από Jetech ,τοποθετηση ΠΣΚ καποια στιγμή. Φώτο μόνο από θήκη
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:18
Προχειρο review:
Τα σχολια για την jetech ειναι ομοφωνα θετικα, κι εγω απλα φορώντας την απλα το επιβεβαιωνω.
Ευκολη εφαρμογη, αψογη εφαρμογη, αισθητικα αψογη. Vfm.
Η spigen δυστηχως με απογοητευσε, οχι οτι εχει κατι κακο, φοβερη κατασκευη, πολυ καλο grip, αλλα σε συνδυασμο με τη γυαλλι δεν κανει... Το πιεζει και εχει τασεις 'ξεκοληματοσ' οποτε δεν το ρισκαρω το γυαλλακι...
Αλλα το θεμα ειναι τωρα τι θηκη να παρω... Φοβαμαι μην εχει και η αλλη το ιδιο θεμα...
Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 04/11/2015 - 17:22
Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:35
Πολύ καλό bumper. Αλουμίνιο ΈΞΩ και TPU μέσα για πλήρη προστασία.
Άξιζαν τα 25 ευρώ που έδωσα.
Διαθέτει στην συσκευασία και protector για πίσω, αλλά εχω βάλει έναν φθηνό από γυαλί.
Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:47
Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:59
1,5 μήνα μετά, συνεχίζω να χρησιμοποιώ το Skin της dbrand που είχα αγοράσει.
Αν και ήμουν επιφυλακτικός για το χρώμα (κόκκινο) και φοβόμουν ότι θα λερωθεί , θα μαυρίσει και γενικά θα χαλάσει μπορώ να πω ότι διαψεύστηκα πανηγυρικά.
Όχι μόνο δεν μαύρισε, αλλά είναι ακόμα σαν την πρώτη μέρα που το έβαλα στη συσκευή μου. Έχω ξεχάσει τι θα πει θήκη και δεν φοβάμαι καθόλου για το θέμα των γρατζουνιών.
Στα 19$ μπορώ να πω ότι παραμένει η πιο τίμια αγορά που έχω κάνει από άποψη προστασίας κινητού.
Στα μεγάλα θετικά το γεγονός ότι δεν προσθέτει πάχος ενώ παράλληλα βελτιώνει το grip.
Δημοσίευση 04/11/2015 - 18:25
1,5 μήνα μετά, συνεχίζω να χρησιμοποιώ το Skin της dbrand που είχα αγοράσει.
Αν και ήμουν επιφυλακτικός για το χρώμα (κόκκινο) και φοβόμουν ότι θα λερωθεί , θα μαυρίσει και γενικά θα χαλάσει μπορώ να πω ότι διαψεύστηκα πανηγυρικά.
Όχι μόνο δεν μαύρισε, αλλά είναι ακόμα σαν την πρώτη μέρα που το έβαλα στη συσκευή μου. Έχω ξεχάσει τι θα πει θήκη και δεν φοβάμαι καθόλου για το θέμα των γρατζουνιών.
Στα 19$ μπορώ να πω ότι παραμένει η πιο τίμια αγορά που έχω κάνει από άποψη προστασίας κινητού.
Στα μεγάλα θετικά το γεγονός ότι δεν προσθέτει πάχος ενώ παράλληλα βελτιώνει το grip.
Μόλις το παρήγγειλα κι᾽εγώ.Την τοποθέτηση φοβάμαι λίγο.
Δημοσίευση 04/11/2015 - 18:29
Μόλις το παρήγγειλα κι᾽εγώ.Την τοποθέτηση φοβάμαι λίγο.
Εχει αναλυτικό οδηγό τοποθέτησης στο site.
Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις χρόνο και υπομονή και να μη βιαστείς σε φάση "ΟΚ εύκολο πάμε να το περάσουμε σε 2 λεπτά".
Tο αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει 100%.
Δημοσίευση 04/11/2015 - 18:47
JETech edge to edge + Spigen iPhone 6S Plus Spigen [Ultra Hybrid]
Προχειρο review:
Τα σχολια για την jetech ειναι ομοφωνα θετικα, κι εγω απλα φορώντας την απλα το επιβεβαιωνω.
Ευκολη εφαρμογη, αψογη εφαρμογη, αισθητικα αψογη. Vfm.
Η spigen δυστηχως με απογοητευσε, οχι οτι εχει κατι κακο, φοβερη κατασκευη, πολυ καλο grip, αλλα σε συνδυασμο με τη γυαλλι δεν κανει... Το πιεζει και εχει τασεις 'ξεκοληματοσ' οποτε δεν το ρισκαρω το γυαλλακι...
Αλλα το θεμα ειναι τωρα τι θηκη να παρω... Φοβαμαι μην εχει και η αλλη το ιδιο θεμα...
ImageUploadedByTapatalk1446650502.354089.jpgImageUploadedByTapatalk1446650549.858860.jpg
Έλα ρε φίλε !
Με έκανες και ξανακοίταξα το δικό μου JETech σε σχέση με την Tough Armor Tech της Spigen που έχω.
Οριακά στριμωγμένα τα πράγματα αλλά όχι σε σημείο ξεκολλήματος. Και πάλι το bezel της θήκης βγαίνει επάνω από το γυαλί. Μήπως θα μπορούσες να βάλεις φωτό από το δικό σου combo να δούμε πως είναι ;
Δημοσίευση 04/11/2015 - 19:03
δεν ειναι για πολλες δοκιμες γιατι με την παραμικρη πιεση εχει τασεις σα να παιρνει αερα και να 'ανοιγει' και φοβαμαι να χαλασω το αρτια κολλημενο glasshield...Έλα ρε φίλε !
Με έκανες και ξανακοίταξα το δικό μου JETech σε σχέση με την Tough Armor Tech της Spigen που έχω.
Οριακά στριμωγμένα τα πράγματα αλλά όχι σε σημείο ξεκολλήματος. Και πάλι το bezel της θήκης βγαίνει επάνω από το γυαλί. Μήπως θα μπορούσες να βάλεις φωτό από το δικό σου combo να δούμε πως είναι ;
Τωρα την πακεταρα και λογικα θα την επιστρεψω στο αμαζον εκτος αν την θελει καποιος που δεν εχει edge to edge γυαλλι
Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:14
Έλα ρε φίλε !
Και σε μένα το ίδιο, την έβγαλα και έβαλα την wallet spigen που είχα πριν η οποία είναι πιο κάτω από το γυαλί. Παρήγγειλα τα skins.
Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:18
Και σε μένα το ίδιο, την έβγαλα και έβαλα την wallet spigen που είχα πριν η οποία είναι πιο κάτω από το γυαλί. Παρήγγειλα τα skins.
Κρίμα.....
Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:18
Beyzacases
http://www.beyzacase...r-iphone-6-plus
Sena
http://www.apple.com...r-iphone-6-plus
TwelveSouth
https://www.twelveso...ok-for-iphone-6
κ είχα μείνει ευχαριστημένος. Μόνο η τελευταία όμως είχε κάτι κοντά σε αυτό που ήθελα αλλά έδινε όγκο κ δεν μου άρεσε που η πλάτη της θήκης είχε ευαίσθητα κ άσχημα κλιπάκια καθώς κ το κόψιμο της κάμερας. Τυχαία πάνω στο ψάξιμο βρήκα μια θήκη που συνδύαζε όλα τα παραπάνω.
Doc Artisan
http://www.dockartis...e-iphone-6-plus
Όχι μόνο δεν είχε κλιπάκια αλλά στην θέση τους είχε έναν απίστευτα δυνατό μαγνήτη που συγκρατεί το κινητό στην θέση του ενώ εύκολα βγαίνει αν είσαι σπίτι ή θέλει κάποιος να τραβήξει φωτογραφίες. Επίσης δεν χρειάζεται όταν καλείς κάποιον να κρύβεσαι ολόκληρος πίσω από την θήκη. Έχει φανταστικο δέρμα που μυρίζει όμορφα κ κατα την γνώμη είναι ανώτερο ποιοτικά από τις άλλες εταιρείες που ανέφερα. Χωράει 4 κάρτες αλλά αν γεμίσετε όλες τις θήκες ίσως να μην κλείνει απόλυτα σωστά. Επίσης έχει 2 θήκες για χαρτονομίσματα που δεν χρειάζεται καν να διπλωθούν λόγω του μεγέθους της κ χωράει ακόμα κ ταυτότητα. Η θήκη που αποσπάται είναι δερμάτινη, προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να δίνει πολύ όγκο κ εφαρμόζει άψογα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει ποιοτική δερμάτινη θήκη πορτοφόλι 2 σε 1 παρόλο την λίγο τσουχτερή τιμή της 80$. Για όποιον όμως ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω με pm κωδικό για 20% έκπτωση (δυστυχώς εγώ την αγόρασα στην κανονική της τιμή).
Τελευταία επεξεργασία από: 7psyxos, 04/11/2015 - 20:19
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 57
0 μέλη, 57 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες