Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#4636   gerasimos

gerasimos

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/11/2015 - 17:00

Την έβαλα τελικά κ ελπίζω μην έχω κανένα θέμα αλλά γενικά στην Πάτρα δεν έβρισκα συγκεκριμένα για το 6s.Πάλι καλά που είχα κ πόντους στην κάρτα κ μου έκοψε 15 ευρώ γιατί είναι πολλά για θήκη,μαζί κιόλας που σου τις βάζουν κ για τα δυο μαζί.Στο istorm μαύρη δερμάτινη που κοίταξα δεν είδα.

Τελευταία επεξεργασία από: gerasimos, 03/11/2015 - 17:04

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#4637   michkal91

michkal91

iPH Elite Poster

• 2.338 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Michkal91

Δημοσίευση 03/11/2015 - 17:26

πηρα την ιδια με το μαυρο μπαμπερ ομως, γιατι φοβομουν οτι θα κιτρινισει αυτη σαν τη δικια σου..
Εχεις γυαλλι πανω; Αν ναι,Ειναι κομπλε;

Έχεις λινκ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

#4638   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/11/2015 - 19:38

Για όποιον ενδιαφέρεται, η KAVAJ Miami με -30%.

81%2B57v8AgTL._SL1500_.jpg

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/11/2015 - 19:38

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#4639   orin

orin

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 04/11/2015 - 00:34

θήκη rose gold από VERUS DESIGN LAB.Παραλαβή και τοποθέτηση σήμερα. Πήρα και tempered glass από Jetech ,τοποθετηση ΠΣΚ καποια στιγμή. Φώτο μόνο από θήκη

Συνημμένα αρχεία

#4640   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:18

JETech edge to edge + Spigen iPhone 6S Plus Spigen [Ultra Hybrid]
Προχειρο review:
Τα σχολια για την jetech ειναι ομοφωνα θετικα, κι εγω απλα φορώντας την απλα το επιβεβαιωνω.
Ευκολη εφαρμογη, αψογη εφαρμογη, αισθητικα αψογη. Vfm.
Η spigen δυστηχως με απογοητευσε, οχι οτι εχει κατι κακο, φοβερη κατασκευη, πολυ καλο grip, αλλα σε συνδυασμο με τη γυαλλι δεν κανει... Το πιεζει και εχει τασεις 'ξεκοληματοσ' οποτε δεν το ρισκαρω το γυαλλακι...
Αλλα το θεμα ειναι τωρα τι θηκη να παρω... Φοβαμαι μην εχει και η αλλη το ιδιο θεμα...

Τελευταία επεξεργασία από: kostakiss, 04/11/2015 - 17:22

#4641   tesalat

tesalat

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:35

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1446651126.974568.jpg   119,73KB   81 λήψεις

Πολύ καλό bumper. Αλουμίνιο ΈΞΩ και TPU μέσα για πλήρη προστασία.
Άξιζαν τα 25 ευρώ που έδωσα.
Διαθέτει στην συσκευασία και protector για πίσω, αλλά εχω βάλει έναν φθηνό από γυαλί.

#4642   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:47

Η εργοστασιακή θήκη για το 6S/6SPlus προσδίδει αρκετό όγκο στο κινητό;

#4643   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/11/2015 - 17:59

1,5 μήνα μετά, συνεχίζω να χρησιμοποιώ το Skin της dbrand που είχα αγοράσει. 

Αν και ήμουν επιφυλακτικός για το χρώμα (κόκκινο) και φοβόμουν ότι θα λερωθεί , θα μαυρίσει και γενικά θα χαλάσει μπορώ να πω ότι διαψεύστηκα πανηγυρικά.

Όχι μόνο δεν μαύρισε, αλλά είναι ακόμα σαν την πρώτη μέρα που το έβαλα στη συσκευή μου. Έχω ξεχάσει τι θα πει θήκη και δεν φοβάμαι καθόλου για το θέμα των γρατζουνιών.

Στα 19$ μπορώ να πω ότι παραμένει η πιο τίμια αγορά που έχω κάνει από άποψη προστασίας κινητού.

Στα μεγάλα θετικά το γεγονός ότι δεν προσθέτει πάχος ενώ παράλληλα βελτιώνει το grip.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#4644   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 04/11/2015 - 18:25

1,5 μήνα μετά, συνεχίζω να χρησιμοποιώ το Skin της dbrand που είχα αγοράσει. 

Αν και ήμουν επιφυλακτικός για το χρώμα (κόκκινο) και φοβόμουν ότι θα λερωθεί , θα μαυρίσει και γενικά θα χαλάσει μπορώ να πω ότι διαψεύστηκα πανηγυρικά.

Όχι μόνο δεν μαύρισε, αλλά είναι ακόμα σαν την πρώτη μέρα που το έβαλα στη συσκευή μου. Έχω ξεχάσει τι θα πει θήκη και δεν φοβάμαι καθόλου για το θέμα των γρατζουνιών.

Στα 19$ μπορώ να πω ότι παραμένει η πιο τίμια αγορά που έχω κάνει από άποψη προστασίας κινητού.

Στα μεγάλα θετικά το γεγονός ότι δεν προσθέτει πάχος ενώ παράλληλα βελτιώνει το grip.

Μόλις το παρήγγειλα κι᾽εγώ.Την τοποθέτηση φοβάμαι λίγο. 

#4645   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 04/11/2015 - 18:29

Μόλις το παρήγγειλα κι᾽εγώ.Την τοποθέτηση φοβάμαι λίγο. 

Εχει αναλυτικό οδηγό τοποθέτησης στο site.

Δεν είναι τίποτα, αρκεί να έχεις χρόνο και υπομονή και να μη βιαστείς σε φάση "ΟΚ εύκολο πάμε να το περάσουμε σε 2 λεπτά".

Tο αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει 100%.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#4646   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/11/2015 - 18:47

JETech edge to edge + Spigen iPhone 6S Plus Spigen [Ultra Hybrid]
Προχειρο review:
Τα σχολια για την jetech ειναι ομοφωνα θετικα, κι εγω απλα φορώντας την απλα το επιβεβαιωνω.
Ευκολη εφαρμογη, αψογη εφαρμογη, αισθητικα αψογη. Vfm.
Η spigen δυστηχως με απογοητευσε, οχι οτι εχει κατι κακο, φοβερη κατασκευη, πολυ καλο grip, αλλα σε συνδυασμο με τη γυαλλι δεν κανει... Το πιεζει και εχει τασεις 'ξεκοληματοσ' οποτε δεν το ρισκαρω το γυαλλακι...
Αλλα το θεμα ειναι τωρα τι θηκη να παρω... Φοβαμαι μην εχει και η αλλη το ιδιο θεμα...
attachicon.gifImageUploadedByTapatalk1446650502.354089.jpgattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1446650549.858860.jpg

Έλα ρε φίλε !

Με έκανες και ξανακοίταξα το δικό μου JETech σε σχέση με την Tough Armor Tech της Spigen που έχω.

Οριακά στριμωγμένα τα πράγματα αλλά όχι σε σημείο ξεκολλήματος. Και πάλι το bezel της θήκης βγαίνει επάνω από το γυαλί. Μήπως θα μπορούσες να βάλεις φωτό από το δικό σου combo να δούμε πως είναι ;

#4647   kostakiss

kostakiss

iPH Elite Poster

• 1.910 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 04/11/2015 - 19:03

Έλα ρε φίλε !
Με έκανες και ξανακοίταξα το δικό μου JETech σε σχέση με την Tough Armor Tech της Spigen που έχω.
Οριακά στριμωγμένα τα πράγματα αλλά όχι σε σημείο ξεκολλήματος. Και πάλι το bezel της θήκης βγαίνει επάνω από το γυαλί. Μήπως θα μπορούσες να βάλεις φωτό από το δικό σου combo να δούμε πως είναι ;

δεν ειναι για πολλες δοκιμες γιατι με την παραμικρη πιεση εχει τασεις σα να παιρνει αερα και να 'ανοιγει' και φοβαμαι να χαλασω το αρτια κολλημενο glasshield...
Τωρα την πακεταρα και λογικα θα την επιστρεψω στο αμαζον εκτος αν την θελει καποιος που δεν εχει edge to edge γυαλλι

#4648   gkok

gkok

iPH Enthousiast

• 566 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:14

Έλα ρε φίλε !

Και σε μένα το ίδιο, την έβγαλα και έβαλα την wallet spigen που είχα πριν η οποία είναι πιο κάτω από το γυαλί. Παρήγγειλα τα skins.

#4649   PanosI

PanosI

iPH Addict

• 865 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:18

Και σε μένα το ίδιο, την έβγαλα και έβαλα την wallet spigen που είχα πριν η οποία είναι πιο κάτω από το γυαλί. Παρήγγειλα τα skins.

Κρίμα.....

#4650   7psyxos

7psyxos

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G
  • GameCenter:7psyxos

Δημοσίευση 04/11/2015 - 20:18

Αγοράζω θήκες από το iPhone 3G μέχρι τώρα που πήρα το iPhone 6S Plus. Είναι η πρώτη φορά όμως που ευχαριστιέμαι τόσο πολύ μια θήκη. Έψαχνα δερμάτινη θήκη πορτοφόλι για το Plus που να παίρνει πιστωτικές κ μετρητά για να μην κουβαλάω επιπλέον πορτοφόλι αλλά κ να προστατεύει το κινητό. Αυτό όμως που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν η θήκη να είχε την δυνατότητα να αποσπαστεί από το πορτοφόλι κ να χρησιμοποιηθεί για λήψη φωτογραφιών χωρίς να κρέμεται ολόκληρη από κάτω. Επίσης δεν ήθελα να δίνει όγκο αλλά κ να μην σπάει η πλάτη για να στέκεται η θήκη όρθια ή ξαπλωτη για να μένει όρθιο το κινητό, καθώς το θεωρώ άσχημο. Έψαξα τις γνωστές μάρκες που έχω δοκιμάσει κ παλιότερα όπως οι
Beyzacases
http://www.beyzacase...r-iphone-6-plus
Sena
http://www.apple.com...r-iphone-6-plus
TwelveSouth
https://www.twelveso...ok-for-iphone-6
κ είχα μείνει ευχαριστημένος. Μόνο η τελευταία όμως είχε κάτι κοντά σε αυτό που ήθελα αλλά έδινε όγκο κ δεν μου άρεσε που η πλάτη της θήκης είχε ευαίσθητα κ άσχημα κλιπάκια καθώς κ το κόψιμο της κάμερας. Τυχαία πάνω στο ψάξιμο βρήκα μια θήκη που συνδύαζε όλα τα παραπάνω.

Doc Artisan
http://www.dockartis...e-iphone-6-plus

Όχι μόνο δεν είχε κλιπάκια αλλά στην θέση τους είχε έναν απίστευτα δυνατό μαγνήτη που συγκρατεί το κινητό στην θέση του ενώ εύκολα βγαίνει αν είσαι σπίτι ή θέλει κάποιος να τραβήξει φωτογραφίες. Επίσης δεν χρειάζεται όταν καλείς κάποιον να κρύβεσαι ολόκληρος πίσω από την θήκη. Έχει φανταστικο δέρμα που μυρίζει όμορφα κ κατα την γνώμη είναι ανώτερο ποιοτικά από τις άλλες εταιρείες που ανέφερα. Χωράει 4 κάρτες αλλά αν γεμίσετε όλες τις θήκες ίσως να μην κλείνει απόλυτα σωστά. Επίσης έχει 2 θήκες για χαρτονομίσματα που δεν χρειάζεται καν να διπλωθούν λόγω του μεγέθους της κ χωράει ακόμα κ ταυτότητα. Η θήκη που αποσπάται είναι δερμάτινη, προστατεύει απόλυτα το κινητό χωρίς να δίνει πολύ όγκο κ εφαρμόζει άψογα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει ποιοτική δερμάτινη θήκη πορτοφόλι 2 σε 1 παρόλο την λίγο τσουχτερή τιμή της 80$. Για όποιον όμως ενδιαφέρεται μπορώ να του δώσω με pm κωδικό για 20% έκπτωση (δυστυχώς εγώ την αγόρασα στην κανονική της τιμή).

Τελευταία επεξεργασία από: 7psyxos, 04/11/2015 - 20:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 57