Και της anker έχει καλές κριτικές
μολις πηρα την πρασινη της anker απο αμαζον για 6s.την εχει προσφορα βγαινει 15 μαζι με τα μεταφορικα.θα σας πω εντυπωσεις σε κανενα 15ημερο
Δημοσίευση 11/01/2016 - 14:39
Και της anker έχει καλές κριτικές
μολις πηρα την πρασινη της anker απο αμαζον για 6s.την εχει προσφορα βγαινει 15 μαζι με τα μεταφορικα.θα σας πω εντυπωσεις σε κανενα 15ημερο
RF forever
Δημοσίευση 11/01/2016 - 15:23
Όντως κανει περισσότερες δαχτυλιες από κάθε άλλο tempered που έχω δοκιμάσει, αλλά έχει άψογη εφαρμογή και δεν ξεκολλά αν δεν την ταλαιπωρείς με συχνά βάλε βγάλε της θήκης.χωρις φοβο και παθος.....δαχτυλιες κανει.Τα υπολοιπα ειναι θεμα τυχης και δυστυχως με τη σειρα 6 πρεπει να διαθετεις αρκετη.Δεν ειναι θεμα απατης λοιπον
ΥΓ Η moshi i glaze super thin εχει καλες κριτικες .....για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω. Απλα ειναι ακριβη
Δημοσίευση 11/01/2016 - 16:01
Τελευταία επεξεργασία από: lookito, 11/01/2016 - 16:02
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:47
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:57
Ωραία φίλε να την χαρείς ,κάτι άλλο που είδα και μου άρεσε ο καιρός στην lock screen πως το βάζουμε ;Παραλαβή από Κίνα μετά από ένα σχεδόν μήνα αναμονής.δινει λίγο όγκο σε κάτι που έτσι και αλλιώς είναι μεγάλο αλλά δεν με πειράζει γιατί έχω μεγάλα χέρια.καλη εφαρμογή δε γλιστράει καθόλου και έχει και καλη αίσθηση στα κουμπάκια.για τα 6€ που μου κόστισε το θεωρώ καλό deal.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:03
Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:11
Ευχαριστώ φίλοςΤο συγκεκριμένα για τον καιρό είναι φανταστικό tweak.ειναι το weatherboard 2.πρεπει να έχει κανα 3€.προσθετει live weather στο background της οθόνης κλειδώματος και της αρχικής.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:20
Παραλαβή από Κίνα μετά από ένα σχεδόν μήνα αναμονής.δινει λίγο όγκο σε κάτι που έτσι και αλλιώς είναι μεγάλο αλλά δεν με πειράζει γιατί έχω μεγάλα χέρια.καλη εφαρμογή δε γλιστράει καθόλου και έχει και καλη αίσθηση στα κουμπάκια.για τα 6€ που μου κόστισε το θεωρώ καλό deal.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/01/2016 - 23:02
νταξει κλαιωΜεγεια! Τωρα μπορεις να ξεστολισεις το δεντρο.
Δημοσίευση 13/01/2016 - 01:48
Βραδιά αποφάσεων...
Anker ή Jetech?
Πάντα για απλό και όχι e2e κοιτάω.
Θα πήγαινα καρφί για jetech που είναι και πολύ φθηνότερα, αλλά με χάλασε αυτό με τις δαχτυλιές.
Παίζει όντως στα απλά? Γιατί μέχρι τώρα ότι glass έχω δει, από ακριβά μέχρι του 1 ευρώ την ίδια αντοχή στις δαχτυλιές μου φάνηκε να είχαν..
Δημοσίευση 13/01/2016 - 01:59
Δεν θα συμφωνησω μαζι σου Νικο
Η προηγουμενη orzly στο 6 και η cinder τωρα στο 6s, δεν δειχνουν τιποτα
μπορει να κανω και 2-3 μερες χωρις να καθαρισω την οθονη
Δημοσίευση 13/01/2016 - 02:02
Βραδιά αποφάσεων...
Anker ή Jetech?
Θα πήγαινα καρφί για jetech που είναι και πολύ φθηνότερα, αλλά με χάλασε αυτό με τις δαχτυλιές.
Παίζει όντως στα απλά? Γιατί μέχρι τώρα ότι glass έχω δει, από ακριβά μέχρι του 1 ευρώ την ίδια αντοχή στις δαχτυλιές μου φάνηκε να είχαν..
Για τα λεφτά του αυτό της JETech είναι απο τις καλύτερες επιλογές.
Αυτό με τις δαχτυλιές προσωπικά δε μ'ενοχλεί τόσο. Πάντα τα γυαλιά τόσα χρόνια μάζευαν.
Πάντως, έχε και τη ZAGG υπόψην.
Δημοσίευση 13/01/2016 - 02:23
Πάντως σε 5 το anker που έχω τώρα και το orzly που μου έχει έρθει αλλά δεν το έχω βαλει ακόμα δείχνουν πολύ καλά για όχι e2e....Βραδιά αποφάσεων...
Anker ή Jetech?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 13/01/2016 - 02:40
Βραδιά αποφάσεων...
Anker ή Jetech?
για απλο γυαλι μαλλον της Anker θα διαλεγα εγω αν και στο 6s plus oι αναφορες για halo ειναι σαφως πιο λιγες απο αυτες για τα 6s οποτε τελικα μαλλον δεν θα δεις διαφορες σε αυτο το κομματι τουλαχιστον. Τωρα για τις δαχτυλιες της JETech.....και εμενα μου κακοφαινονται αν σκεφτεις οτι με τις PS μεμβρανες η και τις spigen δεν ειχα τετοια προβληματα ποτε,Θα μου πεις αλλο το ενα αλλο το αλλο..
Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 13/01/2016 - 02:41
Δημοσίευση 13/01/2016 - 02:46
Όταν είπα ότι όλα τα γυαλιά μέχρι στιγμής μου φαίνονταν να έχουν τις ίδιες αντοχές το εννοούσα με την καλή έννοια, ότι δηλαδή δεν μαζεύουν δαχτυλιές.
Της Anker που είχα στο 6 Plus ήμουν πολύ ικανοποιημένος αλλά είχε το Halo effect στην άκρη.
Για τα λεφτά του αυτό της JETech είναι απο τις καλύτερες επιλογές.
Αυτό με τις δαχτυλιές προσωπικά δε μ'ενοχλεί τόσο. Πάντα τα γυαλιά τόσα χρόνια μάζευαν.
Πάντως, έχε και τη ZAGG υπόψην.
Νίκο τα γυαλιά μαζεύουν πολύ λιγότερο από τις ζελατίνες και καθαρίζουν και πολύ πιο εύκολα.
Zagg είχα το HDX και δεν μπορώ να πω ότι θα το ξαναπροτιμούσα.
Όσο για απλό tempered δε νομίζω ότι αξίζει σε τόσα λεφτά...
Το μόνο που με τραβάει προς Jetech είναι η τιμή που είναι κοντά στο 1/3...
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες