Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5446   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:08

Μου άρεσε η rhinoshield playproof.Απο που να τη πάρω?

Εγώ την πήρα από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/161946644783 κόλλησα επειδή δεν είχε ψήφους αρκετούς και είπα να ρισκάρω αλλά τώρα είναι Αθήνα το δέμα όποτε λογικά θα μου την στείλουν και δεν θα μου στείλουν πατάτες και έρχεται με royal mail. Χθες έκανα την αγορά το βράδυ ήταν Leeds το πρωί Αθήνα, αύριο λογικά θα είναι Θεσσαλονίκη.

Screen protector αυξάνεις την πιθανότητα να μην σου σπάσει και δοκίμασα αυτό http://www.techarmor...-packaging.html πρώτα θα φορεθεί το γυαλί και έπειτα η θήκη. Λογικά θα ταιριάζουν αφού έχει επισημανθεί οτι η θήκη και το cinder δουλεύουν αψεγάδιαστα. Άρα και αυτό το γυαλί θα κάθεται καλά

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/01/2016 - 15:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5447   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.819 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:12

Τώρα πλέον και εγώ.( Ορίστε να έρθεις εγώ προτιμώ κιμαδόπιτα με γιαούρτι από πάνω κρύο μιαμ μιαμ!) Επειδή σε εμπιστεύομαι πλήρως το τζάμι techarmor που πήρα αξίζει έναντι του αντιστοίχου rhinoshield ?

Τech Αrmor εμπειρια εχω απο τα ipad οπου δεν ειχα κανενα παραπονο . Τωρα για το συγκεκριμενο γυαλι ειναι τοσα πολλα τα θετικα reviews ιδιως για το plus που δεν νομιζω να το μετανοιωσεις.

#5448   dirkdirgler

dirkdirgler

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:22

Εγώ την πήρα από εδώ http://www.ebay.co.uk/itm/161946644783 κόλλησα επειδή δεν είχε ψήφους αρκετούς και είπα να ρισκάρω αλλά τώρα είναι Αθήνα το δέμα όποτε λογικά θα μου την στείλουν και δεν θα μου στείλουν πατάτες και έρχεται με royal mail. Χθες έκανα την αγορά το βράδυ ήταν Leeds το πρωί Αθήνα, αύριο λογικά θα είναι Θεσσαλονίκη.

Screen protector αυξάνεις την πιθανότητα να μην σου σπάσει και δοκίμασα αυτό http://www.techarmor...-packaging.html πρώτα θα φορεθεί το γυαλί και έπειτα η θήκη. Λογικά θα ταιριάζουν αφού έχει επισημανθεί οτι η θήκη και το cinder δουλεύουν αψεγάδιαστα. Άρα και αυτό το γυαλί θα κάθεται καλά

Το τζάμι Techarmor απο που το πήρες?

#5449   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:24

Το τζάμι Techarmor απο που το πήρες?

Από το link που σ στειλα. Μου απάντησαν οτι σε 6-8 εργάσιμες ημέρες θα είναι εδώ βέβαια βλέπω οτι ακόμα είναι στο Austin του Τέξας αλλά θα περιμένω λογικά την άλλη Τρίτη θα το έχω

Εαν θέλετε κουπόνι εμένα μου έδωσαν COMEBACK20 με 20% έκπτωση

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/01/2016 - 15:28

#5450   dirkdirgler

dirkdirgler

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:28

Από το link που σ στειλα. Μου απάντησαν οτι σε 6-8 εργάσιμες ημέρες θα είναι εδώ βέβαια βλέπω οτι ακόμα είναι στο Austin του Τέξας αλλά θα περιμένω λογικά την άλλη Τρίτη θα το έχω

Δε νομίζω να χει τελωνείο ε?

#5451   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:32

Δε νομίζω να χει τελωνείο ε?

Τελωνείο δεν νομίζω να έχει έτσι μου είπε και ο nikosgnr αλλά και να έχει είσαι πολύ κάτω των 40 δολλαρίων. Να βάλεις και το κουπόνι που σου έδωσα για να έχεις 20% έκπτωση όμως

#5452   dirkdirgler

dirkdirgler

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 15:52

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά!

#5453   dirkdirgler

dirkdirgler

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:02

@billytilaver

Στο checkout μου βγάζει μεταφορικά standard shipping +15$ η techarmor και συ τόσα πλήρωσες?

Με Paypal πήγα να πληρώσω

Τελευταία επεξεργασία από: dirkdirgler, 19/01/2016 - 16:04

#5454   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:03

Χίλια ευχαριστώ φίλε μου να σε καλά!

Θες πρώτα να πάρω στα χέρια μου, να ανεβάσω φώτο και να σε ενημερώσω? Δεν κάνει τίποτα

Θα σου πω την τιμή συνολικά 26,80 για το κρύσταλλο ναι πληρώνεις μεταφορικά καθότι δεν είσαι σε usa αυτή είναι η παγίδα μόνο(νομίζω εαν μένεις usa δεν πληρώνεις μεταφορικά)

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/01/2016 - 16:11

#5455   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:11

Εχω χαθει με τη tech armor αλλες αξιολογησεις amazon ,παταω στο e2e στο σαιτ τους και με βγαζει σε ballistic privacy protector οτι να ναι. Για 6s plus εχει καλες κριτικες; Και αν υπαρχει λινκ απο το site τους; Ευχαριστω

#5456   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:14

Εχω χαθει με τη tech armor αλλες αξιολογησεις amazon ,παταω στο e2e στο σαιτ τους και με βγαζει σε ballistic privacy protector οτι να ναι. Για 6s plus εχει καλες κριτικες; Και αν υπαρχει λινκ απο το site τους; Ευχαριστω

Σε plus βλέπω δεν έχει καλές κριτικές. Σε απλό είδα πως είχε θετικές αναφορές. Εγώ ήθελα anker με καλές κριτικές full cover αλλά δεν μπορούσα να κάνω την αγορά ούτε και από εε και συμβιβάστηκα. 

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 19/01/2016 - 16:17

#5457   Badass

Badass

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:15

Τech Αrmor εμπειρια εχω απο τα ipad οπου δεν ειχα κανενα παραπονο . Τωρα για το συγκεκριμενο γυαλι ειναι τοσα πολλα τα θετικα reviews ιδιως για το plus που δεν νομιζω να το μετανοιωσεις.

Εδω αναφερθηκε το πλας.

#5458   dirkdirgler

dirkdirgler

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:22

Θες πρώτα να πάρω στα χέρια μου, να ανεβάσω φώτο και να σε ενημερώσω? Δεν κάνει τίποτα

Θα σου πω την τιμή συνολικά 26,80 για το κρύσταλλο ναι πληρώνεις μεταφορικά καθότι δεν είσαι σε usa αυτή είναι η παγίδα μόνο(νομίζω εαν μένεις usa δεν πληρώνεις μεταφορικά)

Σκέφτομαι ότι σε περίπτωση αναβάθμισης σε iPhone 7 αύριο-μεθαύριο αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για protection?

#5459   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:24

O rromeodim αναφερόταν στο δικό μου το απλό και όχι στο plus. Δεν γνώριζα οτι έχει αρνητικές ψήφους το plus. Προσωπικά δεν το πολυπιστεύω γιατί και τα δυο τα βγάζει η εταιρία η ίδια και για το απλό έχει πολύ θετικά σχόλια. Οτι και να σας πω εγώ και ο κάθε billytilaver είναι αναξιόπιστο πλήρως. Εμπιστευτείτε το Mobilereviews που έχουν δοκιμαστεί τα πάντα και με βιντεο. 

Το iphone 7 βγαίνει με το καλό το Νοέμβρη - Δεκέμβρη και εγώ το σκέφτομαι. Αλλά μέχρι να έρθει και αν έρθει και αν έχουμε ευρώ και αν και αν και αν απολαύστε οτι έχετε.

#5460   dirkdirgler

dirkdirgler

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2016 - 16:28

Στο Skroutz πάντως βλέπω τα Tempered Glass ξεκινάνε απο 2.60 ευρώ...Γιατί τόσο μεγάλη η διαφορά?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 27

0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες