Πάντως και εμένα η puro που την έχω 2 μήνες δεν έχει το παραμικρό.
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:36
Ad
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:37
tselpemts κριμα που δεν την κρατησα να στην δειξω πως ειχε ξεχειλωσει!καθε που την εβγαζα για να καθαρισω απο μεσα απο σκονες κτλ ολο και ανοιγε...μεχρι που μια μερα μονο για το plus θα εκανε!ενταξει ρε παιδιά μην είστε και τόσο υπερβολικοί...της puro τη θήκη την φορούσα 3 μήνες και σχεδον καθημερινά την έβγαζα και την ξαναβαζα και δεν έπαθε το παραμικρό...μια στοιχειώδης προσοχή στον τροπο δεν ειναι και τόσο δύσκολο..τωρα αν είστε απρόσεχτοι ή αδέξιοι αυτο δεν κανει μια θήκη απαράδεκτη...και στην τελική η caudabe δίνει 1 χρόνο εγγύηση και αν σπάσει η θήκη στην αλλάζει.
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:39
Πάντως και εμένα η puro που την έχω 2 μήνες δεν έχει το παραμικρό.
Δε λεμε την σιλικονης Πανο.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:39
Δε λεμε την σιλικονης Πανο.
Α οκ.
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:43
και οι δυο σας αναφέρετε ότι σκίστηκαν...εσύ για τη veil και ο giabri για την puro...κανεις δε μίλησε για ξεχείλωμα...και πιο συγκεκριμένα vdkour σε απάντησα για την veil η οποία αντικαθίσταται απο την εταιρία σε περίπτωση που σκιστείtselpemts κριμα που δεν την κρατησα να στην δειξω πως ειχε ξεχειλωσει!καθε που την εβγαζα για να καθαρισω απο μεσα απο σκονες κτλ ολο και ανοιγε...μεχρι που μια μερα μονο για το plus θα εκανε!
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:45
οκ εγινε!και οι δυο σας αναφέρετε ότι σκίστηκαν...εσύ για τη veil και ο giabri για την puro...κανεις δε μίλησε για ξεχείλωμα...και πιο συγκεκριμένα vdkour σε απάντησα για την veil η οποία αντικαθίσταται απο την εταιρία σε περίπτωση που σκιστεί
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:57
Η Veil απλα εχει κακο grip (πχ αν εισαι χαλαρος φευγει απο το χερι) και αν δεν εισαι προσεκτικος σκιζεται ευκολα, συν καποια "ξεχυλωματα" (δειτε φωτο τι εννοω). Αυτα ειναι τα αρνητικα, οπως εχω ξαναπει ο καθενας αποφασιζει μονος του για τις αγορες του, απλα προσοχη και μη παρασύρεστε απο προτασεις για ζελατινες με 40ε, μπαταριες με 35ε κ.ο.κ.
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 12/02/2016 - 18:58
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/02/2016 - 18:58
και οι δυο σας αναφέρετε ότι σκίστηκαν...εσύ για τη veil και ο giabri για την puro...κανεις δε μίλησε για ξεχείλωμα...και πιο συγκεκριμένα vdkour σε απάντησα για την veil η οποία αντικαθίσταται απο την εταιρία σε περίπτωση που σκιστεί
Ίσως η puro σπάει γιατι ζορίζεται να μπει στο s που ειναι ελαφρά μεγαλύτερο .εγω 2 φορές που την έβαλα ζορίστηκα πολυ και επειδη ειναι σκληρό πλαστικό Τσαλακωνε κιόλας .τη δεύτερη φορά που πήγα να τη βγάλω σκίστηκε .
Sent from my iPhone using Tapatalk
RF forever
Δημοσίευση 12/02/2016 - 21:57
Sent from my iPhone using Tapatalk
legit
Δημοσίευση 12/02/2016 - 22:46
η veil xt εχει εγγυηση. αν μεσα στην εγγυηση σπασει μετα στην αλλαζουν και εχεις αλλο ενα χρονο εγγυηση;
Δημοσίευση 15/02/2016 - 11:01
Ξέρει κανείς καμιά ζελατίνα για την πλάτη που να έχει καλό grip;
Σκέφτομαι να τις βγάλω τις θήκες, μιας και το κινητό είναι πανέμορφο χωρίς, θέλω όμως να έχω καλό grip γιατί πραγματικά μου γλιστράει σα δαιμονισμένο.
Δημοσίευση 15/02/2016 - 11:13
πηγαινε στο my-i στην γλυφαδα και πες του να σου βαλει!εχει μηχανημα και κανει φοβερη δουλεια.εχει και σε ματ και σε διαφανες εντελως.πολυ καλο γκριπ και δεν γλυστραει καθολου.Ξέρει κανείς καμιά ζελατίνα για την πλάτη που να έχει καλό grip;
Σκέφτομαι να τις βγάλω τις θήκες, μιας και το κινητό είναι πανέμορφο χωρίς, θέλω όμως να έχω καλό grip γιατί πραγματικά μου γλιστράει σα δαιμονισμένο.
Δημοσίευση 15/02/2016 - 11:24
πηγαινε στο my-i στην γλυφαδα και πες του να σου βαλει!εχει μηχανημα και κανει φοβερη δουλεια.εχει και σε ματ και σε διαφανες εντελως.πολυ καλο γκριπ και δεν γλυστραει καθολου.
Μου δίνεις λίγες παραπάνω πληροφορίες γιατί στο site τους δεν βρήκα κάτι και δεν είμαι και πολύ κοντά τους για να πεταχτώ.
Πρέπει να μου τη βάλουν με μηχάνημα; Και αν ξέρεις κόστος θα με βοηθούσε, ευχαριστώ.
Δημοσίευση 15/02/2016 - 11:29
κοιτα να δεις σου βαζει μπρος πισω και εχει φοβερη εφαρμογη και δεν το καταλαβαινεις καθολου οτι εχει κατι.(ειδικα στην διαφανη).η τιμη ειναι 20 ευρω για ολο το τηλεφωνο και 10 μονο πισω.Μου δίνεις λίγες παραπάνω πληροφορίες γιατί στο site τους δεν βρήκα κάτι και δεν είμαι και πολύ κοντά τους για να πεταχτώ.
Πρέπει να μου τη βάλουν με μηχάνημα; Και αν ξέρεις κόστος θα με βοηθούσε, ευχαριστώ.
Απο κει και περα αν παθει κατι και χαλασει η γρατζουνιστει μετα απο καιρο(δυσκολα κανει γρατζουνιες γενικα) πας εκει και σου βαζει αλλη με 5 ευρω.
Δημοσίευση 15/02/2016 - 19:39
σημερα παρελαβα την NEW Gray For iPhone 6S απο vovotrade...
πανεμορφη και με λογοτυπο...
παραγγελια 5-1-16
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες