Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#5866   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 20/02/2016 - 12:10

Προχθές έβαλα μία συμπληρωματική με άλλες τρείς (δε μου έφτασαν οι πρώτες) και πάλι με το ίδιο μου τις έστειλε.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#5867   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Twitter:@georgerovolis
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:grovolis

Δημοσίευση 20/02/2016 - 12:20

Καλημέρα σας,

Έχω την θήκη Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear για iPhone 6s Plus την οποία συνδύασα με ένα γυαλί Jetech (όχι e2e το απλό) ευχαριστημένος και από τα δύο προϊόντα, ωστόσο δεν μου αρέσει τόσο στο μάτι που το γυαλί δεν είναι τόσο πλατύ όσο θα έπρεπε και μετά βίας καλύπτει όλη την οθόνη. Όσες φορές και αν δοκίμασα να το κεντράρω πάντα μου άφηνε την αίσθηση ότι έστω 1 χιλιοστό της οθόνης ήταν εκτός γυαλιού.

Διαβάζοντας σχεδόν όλο αυτό το θέμα είδα κάποιους συμφορουμήτες να κάνουν αναφορά για το glass protector Cinder, το οποίο έψαξα και μόνος μου και βρήκα πολύ θετικά reviews. Παρόλαυτα διάβασα επίσης ότι δεν είναι συμβατό με την θήκη spigen που έχω και γι αυτό το λόγο έλεγα να επιλέξω μια μέση λύση όπως το ECLIPSE.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; ποια η γνώμη σας θα είναι οκ γι αυτή την θήκη το συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

#5868   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/02/2016 - 13:05

Προχθές έβαλα μία συμπληρωματική με άλλες τρείς (δε μου έφτασαν οι πρώτες) και πάλι με το ίδιο μου τις έστειλε.

Σε έμαθε πλέον. Αλίμονο σε μας.

Καλημέρα σας,

Έχω την θήκη Spigen Ultra Hybrid Crystal Clear για iPhone 6s Plus την οποία συνδύασα με ένα γυαλί Jetech (όχι e2e το απλό) ευχαριστημένος και από τα δύο προϊόντα, ωστόσο δεν μου αρέσει τόσο στο μάτι που το γυαλί δεν είναι τόσο πλατύ όσο θα έπρεπε και μετά βίας καλύπτει όλη την οθόνη. Όσες φορές και αν δοκίμασα να το κεντράρω πάντα μου άφηνε την αίσθηση ότι έστω 1 χιλιοστό της οθόνης ήταν εκτός γυαλιού.

Διαβάζοντας σχεδόν όλο αυτό το θέμα είδα κάποιους συμφορουμήτες να κάνουν αναφορά για το glass protector Cinder, το οποίο έψαξα και μόνος μου και βρήκα πολύ θετικά reviews. Παρόλαυτα διάβασα επίσης ότι δεν είναι συμβατό με την θήκη spigen που έχω και γι αυτό το λόγο έλεγα να επιλέξω μια μέση λύση όπως το ECLIPSE.

Το έχει δοκιμάσει κανείς; ποια η γνώμη σας θα είναι οκ γι αυτή την θήκη το συγκεκριμένο;

Τα περισσότερα Edge-To-Edge έχουν πρόβλημα με συγκεκριμένη θήκη.

Εκτός της Cinder έχε υπόψην σου και το IceMax 3D της Godosmith. Με τσιμπημένη λίγο τιμή.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#5869   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2016 - 14:49

Καλημέρα σας,

Το Eclipse εχει βγει για αυτο το λογο δηλ θηκες που δεν τα πανε καλα με τα e2e γυαλια....λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλα μπορεις και να τους ρωτησεις

#5870   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2016 - 15:15

Σε έμαθε πλέον. Αλίμονο σε μας.

Τα περισσότερα Edge-To-Edge έχουν πρόβλημα με συγκεκριμένη θήκη.

Εκτός της Cinder έχε υπόψην σου και το IceMax 3D της Godosmith. Με τσιμπημένη λίγο τιμή.

Το Eclipse εχει βγει για αυτο το λογο δηλ θηκες που δεν τα πανε καλα με τα e2e γυαλια....λογικα δεν θα εχεις προβλημα αλλα μπορεις και να τους ρωτησεις

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο, απλά προσπαθώ εδώ και 2-3 μέρες και είναι σε έλλειψη μάλλον το eclipse. μου φαίνεται θα δοκιμάσω το IceMax 3D.

#5871   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2016 - 15:29

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο, απλά προσπαθώ εδώ και 2-3 μέρες και είναι σε έλλειψη μάλλον το eclipse. μου φαίνεται θα δοκιμάσω το IceMax 3D.

πριν το παραγγειλεις στειλε τους mail και ρωτα...(και αυτο 3D ειναι σαν τη Cinder και την Imos οποτε....)

#5872   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2016 - 15:36

Πληροφοριακά, το Ice Μax είναι σε προσφορά εδώ.

LG8ISzO.gif

#5873   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2016 - 16:25

πριν το παραγγειλεις στειλε τους mail και ρωτα...(και αυτο 3D ειναι σαν τη Cinder και την Imos οποτε....)

Στην cinder έστειλα ήδη, το ice max είναι σίγουρο ότι είναι συμβατό η να ρωτήσω και εκεί?

#5874   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα

Δημοσίευση 20/02/2016 - 16:39

Στην cinder έστειλα ήδη, το ice max είναι σίγουρο ότι είναι συμβατό η να ρωτήσω και εκεί?

εγω θα ρωταγα...μπορει και να μην ξερουν βεβαια αλλα δεν χανεις τιποτα.Το κακο με τις Cinder , Eclipse, Imos η και την  ZAGG (ειναι πολυ κοντα σε αυτο που ζητας σαν την eclipse περιπου), ειναι οτι ειναι πανακριβες...η Ica Max ειναι στα μισα λεφτα οποτε αν ειναι συμβατη συμφερει.

#5875   venos

venos

iPH Contributor

• 1.021 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 20/02/2016 - 18:29

Εγώ την πήρα από εδώ στο πλαίσιο όποτε μπορείς να πας μια βόλτα να την δεις και από κοντά αν θες

Τηνπηρα την tucano τελικα.

Προεξεχει καμποσο απο το κινητο περιμετρικα αλλα ειναι πολυ χλιδατη.
Θενκς.

Τελευταία επεξεργασία από: venos, 20/02/2016 - 18:29

discord.gg/ajkUM8J

#5876   NixName

NixName

iPH User

• 150 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2016 - 21:03

καλησπερα ελεγα να παραγγειλω απο τον κινεζο (οπως αναφερθηκε εδω μεσα) μερικα χρωματα σε αυτην την θηκη(http://www.ebay.com/...-/390991744190?) Θα ηθελα καταρχην να ρωτησω αν ξερει κανεις οταν αναφερει New brown Ποιο χρωμα εννοει ?και καταδευτερον επειδη ειναι η πρωτη μου αγορα απο ebay ,θα χω προβλημα με τελωνεια ή με την καρτα που θα βαλω για να γινει η πληρωμη?

#5877   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2016 - 21:38

Καταρχάς αγορά θα κάνεις μόνο με χρήματα στο Balance του PP ή με Revolut. Είναι πολύ εύκολο να βγάλεις.

Για τη θήκη, στην εμφανίζει όταν πας στο Checkout. Το κλασικό απλό καφέ είναι.

LG8ISzO.gif

#5878   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.818 μηνύματα

Δημοσίευση 21/02/2016 - 21:41

Το κλασσικο απλο ειναι η το saddle?

Τελωνειο δεν κανει προβλημα  για τετοια ποσα εκτος και αν παραγγειλεις 30 θηκες και η καρτα αν δεν δοκιμασεις δεν θα μαθεις. Λογικα θα στην απορριψει αλλα δοκιμασε...θα σου προτεινα να βγαλεις μια revolute και να τη συνδεσεις με το paypal σου και να ξεμπερδευεις μια και καλη, Αν ακολουθησεις ακριβως τις οδηγιες ειναι πανευκολο και γρηγορο.

#5879   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 22/02/2016 - 00:19

ο κινεζος τις στέλνει και με κουτί παρόμοιο της Apple,κάποιο αλλο κουτί ή χύμα τελείως ;

#5880   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 22/02/2016 - 00:25

ο κινεζος τις στέλνει και με κουτί παρόμοιο της Apple,κάποιο αλλο κουτί ή χύμα τελείως ;

Ιδιο με της apple.
*μεχρι πριν κανα χρονο, τωρα που εγινε viralκινεζος δε ξερω

Τελευταία επεξεργασία από: atari4, 22/02/2016 - 00:28

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android