Δοκίμασε αύριο.
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Ad
Δημοσίευση 25/02/2016 - 18:15
Ακριβώς αυτό: Tracking events are not available for this shipment.
Το usps δεν δουλεύει ποτέ από αυτούς. Όταν θα μπει Ελλάδα το δέμα θα σου το εμφανίσει στο ΕΛΤΑ. Μέχρι τότε πιες κανα καφέ.
Τελευταία επεξεργασία από: pantsos, 25/02/2016 - 18:15
Δημοσίευση 25/02/2016 - 18:41
Στο Link που δίνουν εμφάνίζονται τα στοιχεία και εκτός US.
Σε αυτό των ΕΛΤΑ, δεν εμφανίζεται ποτέ.
Έμενα εμφανίστηκε στο σύστημα του ταχυδρομείου, οπότε υπέθεσα ότι θα το εμφανίζει και ο ΕΛΤΑΣ
Δημοσίευση 25/02/2016 - 18:47
Δε ξέρω τι σκ@τά έχουν κάνει. Η ειρωνεία ήταν πως το 'βλεπα στο Link που δίνουν και όχι σε αυτό των ΕΛΤΑ.
Εκεί δεν μου το έβρισκε. Δεν υπήρχε καν καταχωρημένο.
Γίνεται με συγκεκριμένες χώρες πιστεύω. Πχ όταν παίρνω κάτι από Singapore δε μου το εμφανίζει στο σύστημα του ταχυδρομείου, αλλά αν είναι από άλλη χώρα το εμφανίζει κανονικά.
Δημοσίευση 25/02/2016 - 19:17
Δε ξέρω τι σκ@τά έχουν κάνει. Η ειρωνεία ήταν πως το 'βλεπα στο Link που δίνουν και όχι σε αυτό των ΕΛΤΑ.
Εκεί δεν μου το έβρισκε. Δεν υπήρχε καν καταχωρημένο.
επειδη και μένα το εμφάνιζε μέρες αθηνα πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ..μου διευκρίνισαν ότι δεν σκαναρεται το δέμα αυτο απο ΕΛΤΑ γιατι ειναι απλό..το tracking εντοπίζεται μέσω του αμερικανικού συστήματος μεχρι που θα φτάσει Ελλάδα και θα παραδοθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στην Αθήνα...απο τη στιγμή που τα ΕΛΤΑ δεν σκανάρουν, εκεί σταματάει και ο εντοπισμός του...με λίγα λόγια το βλέπουμε Αθήνα μεχρι και τη μερα που θα έρθει σπίτι μας.Γίνεται με συγκεκριμένες χώρες πιστεύω. Πχ όταν παίρνω κάτι από Singapore δε μου το εμφανίζει στο σύστημα του ταχυδρομείου, αλλά αν είναι από άλλη χώρα το εμφανίζει κανονικά.
You'll Never Walk Alone **JFT96**
Δημοσίευση 26/02/2016 - 14:25
Η παραγγελία έγινε 2/2/16
iPhone 6s Plus / iPhone 6 Plus Screen Protector Full Cover Glass
και
iPhone 6s Plus Case Tough Armor Tech
σύνολο μαζί με μεταφορικά και έκπτωση λόγο valentines day 67 ευρώ
έφτασε σπίτι μου 24/2/16
Το πακέτο
ήρθε ανοιγμένο ευτυχώς χωρίς καμία ζημιά ή απώλεια
Το περιεχόμενο
Πρώτα άνοιξα την θήκη
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 26/02/2016 - 14:34
Μετά το γυαλί
Το οποίο μπήκε πολύ εύκολα δένει πάρα πολύ ωραία με το κινητό και την θήκη και λειτουργούν όλα μια χαρά χωρίς δυσκολία ούτε στις λειτουργίες της οθόνης ούτε στα κουμπιά
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 26/02/2016 - 15:30
Μετά το γυαλί
Το οποίο μπήκε πολύ εύκολα δένει πάρα πολύ ωραία με το κινητό και την θήκη και λειτουργούν όλα μια χαρά χωρίς δυσκολία ούτε στις λειτουργίες της οθόνης ούτε στα κουμπιά
μεγειες...το έβγαλα το γυαλί της spigen γιατι οπως φαίνεται και στη δίκη σου φωτο δεν κολλάει καλα..στην αριστερή πλευρά φαίνεται ότι δημιουργεί halo effect..κατα τα αλλα η ποιότητα της εταιρίας ειναι γνωστή !!!!
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 26/02/2016 - 17:26
Δημοσίευση 26/02/2016 - 17:22
Eμενα ενταξει μου φαινεται το γυαλι...που εχει halo?
Δημοσίευση 26/02/2016 - 17:26
Ήρθε το refund από τον Κινέζο χωρίς να μπει στη διαδικασία να μου απαντήσει στο ebay για πιθανότητα αντικατάστασης.
Θετικό το ότι έκανε refund, αρνητική η θήκη.
Για μένα, από μακριά και αγαπημένοι γιατί είναι κυριολεκτικά εντελώς random το σε τι θήκη θα πέσεις.
Δημοσίευση 26/02/2016 - 17:56
μεγειες...το έβγαλα το γυαλί της spigen γιατι οπως φαίνεται και στη δίκη σου φωτο δεν κολλάει καλα..στην αριστερή πλευρά φαίνεται ότι δημιουργεί halo effect..κατα τα αλλα η ποιότητα της εταιρίας ειναι γνωστή !!!!
Eμενα ενταξει μου φαινεται το γυαλι...που εχει halo?
Ευχαριστώ, δεν ξέρω αν φαίνεται διαφορετικά στις φωτό αλλά όχι δεν έχει κάτι έχει κάτσει παρά πολύ καλά
Δημοσίευση 26/02/2016 - 23:42
Λοιποοοον έχουμε παραλαβή από τα βάθη..
Θα πω και γω τα κλασικά.. Για τα λεφτά είναι τέλεια αγορά.
Σε 6plus ευτυχώς δεν είχα κάποιο θέμα σαν του Πάνου.
Χωράει κανονικά, χωρίς προβλήματα. Το μόνο που "ξενέρωσα"
είναι ότι, ναι μεν έχει μήλο άλλα δεν φαίνεται καλά.
Δημοσίευση 27/02/2016 - 01:37
εγω δεν βλεπω κανενα μηλο παντως..κριμα αν χαλασε ο τυπος...
εγω παντως του γραψα μηνυμα,αν δεν εχει μηλο να την περιμενει.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες